Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
saabik píše:Docela sranda číst tu rádoby chytrou diskusi o měnové politice ČNB. Dobře se bavím:)
TnT2 píše:Vzpomněl jsem si na jeden fond krátkodobých investic, který díky nižší konzervativnosti spořicí účty překonává (samozřejmě minulé výnosy nejsou zárukou výnosů budoucích): J&T Money CZK
gekkon píše:saabik píše:Docela sranda číst tu rádoby chytrou diskusi o měnové politice ČNB. Dobře se bavím:)
Jak to tedy podle tebe je ve skutečnosti, když tu tedy všichni plácaji hlouposti pro tvoje pobavení? Jistě i ostatní si rádi přečtou tvůj zasvěcený názor
saabik píše:gekkon píše:saabik píše:Docela sranda číst tu rádoby chytrou diskusi o měnové politice ČNB. Dobře se bavím:)
Jak to tedy podle tebe je ve skutečnosti, když tu tedy všichni plácaji hlouposti pro tvoje pobavení? Jistě i ostatní si rádi přečtou tvůj zasvěcený názor
Rozdoně mě pobavila třeba i ta tvoje obava, že jsi přišel o 4 % úspor
bufalobil píše:Včera jsem poslouchal Tůmu,že prý to zdražení bude jenom minimální.Když si jeho rodina vyrazí na lyže do zahraničí tak to bude navíc JEN 2000 Kč.Ten člověk je úplně mimo realitu a s ním i celá bankovní rada.Myslet si že když má rodina našetřeno 300 litrů na horší časy že je pod dojmem zvýšené inflace utratí za novou káru je debilita. V době kdy firmy zmrazili platy nepříjmaj nové lidi spíš vyhazujou budou lidi šetřit ještě víc.Dopadne to stejně jako s výběrem dph. Zahraniční obchod máme několik let s přebytkem a ani firmy nechápou krok čnb. Podle mého názoru došlo pouze ke kriminálnímu činu na kterém někdo vydělal stovky milionů.Jen doufám že kriminálka měla znovu naistalované odposlechy všude kde se tahle povedená partička z čnb vyskytovala.
melolontha píše:mne nejvíc pobavil Tomšík v Otázkách Václava Moravce, když na dotaz, jak je to s tím tisknutím nekrytých peněz Českou národní bankou odpověděl, že peníze nejsou nekryté, protože ČNB za ně okamžitě nakoupila Euro....holt kluci z centrální banky vymysleli perpetum mobile.
Dnes si natisknu na tiskárně prachy, v nejbližším zlatnictví je pokryju zlatem....a dostanu 3,5 roku natvrdo.
S ochotou Čechů utrácet to vidím stejně jako bufalobilČeši úspory na důchod budou držet za každou cenu, rozfofrovat je za spotřební zboží nemají v krvi a ani se nezbláznili.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků