DPH - VAT píše:K Expobank z archivu:
https://www.penize.cz/ekonomika/422652- ... ta-licence
Článek popisuje 3 roky staré skutečnosti. Nemá někdo bližší informace o aktuálním stavu Expobank?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
DPH - VAT píše:K Expobank z archivu:
https://www.penize.cz/ekonomika/422652- ... ta-licence
Klient ps píše:Nevim, jak to aktuálně vypadá v Expo bank. Ale obecně. V momentální ekonomické situaci může do bank typu Expo, Trinity nebo Creditas vložit větší částku peněz jen zcela finančně negramotný člověk. Je to hra s ohněm.
čulibrk píše:.. a proč ne, když to je pojištěné do 100.000 EUR?
drummond píše:Mohu potvrdit Pullmanova slova, právě jsem rozhazel prostředky z Trinity a Monety v JT na 1D vklad (2,0%), 33D vklad (2,25%) a 3M vklad (2,5%). Zbytek z Trinity dam v pondělí do Expobank na 2,01%. Něco málo mám i v CREDITAS na 2%. Všechno mám na 2% či více a nesmyslná pravidla Trinity nemusím vůbec řešit, jestli nový vklad na 2,08 se počítá tak nebo onak. Hotovostní část mého portfolia je v průměru na cca 2,2%, takže Trinity vůbec řešit nemusím. Doporučuji všem, aby Trinity dostala trochu za uši a tyto opicarny přestala dělat.
-- 10. 11. 2021 10:49 --zeim píše:opravdu mate osobni zkusenost, ze J&T navysuje dobrovolne sazby u produktu 33dnu/3m, kdyz zvysuje CNB? to zni velmi dobre
Ano, jsem u nich hodně dlouho, je to tak a aniž bych jim chtěl dělat reklamu, když se snižují sazby, dávají to vědět včas dopředu, takže mas sanci s tím něco dělat, třeba založit termínovaný vklad za starou sazbu, tj ještě nesnizenou.
Edit: jediný problém může být, že JT je jen pro větší částky, nevím přesně, ale minimum je buď 500 tisíc nebo dokonce 1 milion. Mě toto naopak vyhovuje, takové ty podmínky u Hello do 200tis., u Creditas do 350tis. apod., jsou limitující, proto mám rád přístup Expobank nebo JT, kde se jednalo vždy o celé zůstatky, staré i nové bez rozdílu.
drummond píše:zeim píše:opravdu mate osobni zkusenost, ze J&T navysuje dobrovolne sazby u produktu 33dnu/3m, kdyz zvysuje CNB? to zni velmi dobre
Ano, jsem u nich hodně dlouho, je to tak a aniž bych jim chtěl dělat reklamu, když se snižují sazby, dávají to vědět včas dopředu, takže mas sanci s tím něco dělat, třeba založit termínovaný vklad za starou sazbu, tj ještě nesnizenou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků