MaxBanka by nám měla dát vědět nějakou dobu dopředu, ne? 2 měsíce? Nemá totiž nic jako bonusový úrok.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
panPeněženka píše:Určitě, čas termíňáků je podle mě "za pět minut dvanáct" - zítra J&T mění sazby, takže poslední šance je dnes, jinde už 6 % fix nenajdete. Zítra to v ČNB pošlou určitě dolů o 0,5 %, já tipuju, že Trinity už má připravenou grafiku a sníží ještě ten večer!![]()
MaxBanka by nám měla dát vědět nějakou dobu dopředu, ne? 2 měsíce? Nemá totiž nic jako bonusový úrok.
lightblackfox píše:Kdo nuloval v Trinity? Přiznejte se.Protože jestli zítra Trinity přijde s novým účtem Skvělý klinet Plus Extra Bonus Super, určitě to bude jen na nové vklady. Co si budem.
lightblackfox píše:Kdo nuloval v Trinity? Přiznejte se.Protože jestli zítra Trinity přijde s novým účtem Skvělý klinet Plus Extra Bonus Super, určitě to bude jen na nové vklady. Co si budem.
Zrovna dnes jsem ještě viděl reilamu na Trinity 6,28. A teď, znamená to, že na poslední chvíli lákají klienty na vysokou sazbu a zítra to sníží, nebo to znamená, že potřebují peníze a snižovat neplánují?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků