Rozdíly ve spořících účtech CZK (toto není obecná diskuze)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 8. 4. 2025 12:22

U mě konkurenci mít budou ... :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod mate59 8. 4. 2025 15:08

Ext3 není pro všechny klienty.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod peliculiar 14. 4. 2025 23:59

Díky moc za upozornění. Nějak jsem nevěděl, kde je nejvýhodnější SÚ po snížení PB.
RB mám na max, takže MMB Extra 3 (3,5 %). Tak jsem ho naposlední chvíli a po hodně dlouhé době využil. :-)
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 16. 4. 2025 11:08

ČSOB je o chloupek výhodnější. I když má číselně úrok 3,5 %, tak odpovídá úroku 3,549 % u Monety (nebo Fio). Takže u mne je pořadí RB, ČSOB, Fio, Moneta.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 4. 2025 13:26

Pořadí je v pořádku
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 22. 4. 2025 14:45

Dá se nějak dostat ještě k Ext3 od Monety? Má ten účet nějaký lidštější název?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 22. 4. 2025 17:09

Jak napsal peliculiar SÚ Extra 3. Dříve při pokusu o odsun větší částky v Monetě ze SÚ do jiné banky systém nabídnul SÚ Extra 3. Zkoušel jsem to na začátku roku v rodině a nic.
Naposledy upravil MirekM. dne 22. 4. 2025 21:01, celkově upraveno 1
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 22. 4. 2025 20:51

Dodatek: pokusný králík ale neměl v Monetě BÚ ani DK, jen SÚ.

Podařilo se někomu převést v poslední době nějaký SÚ v Monetě na SÚ Extra 3?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod milanBrno 23. 4. 2025 13:16

Ano, hned 3 ucty a to minuly tyden.
Na SU dlouhodobe nulovy zustatek. Zaslano 50tis. a ihned pokus o odeslani pryc a nabidka vyskocila.
Na druhem uctu dlouhodobe zustatek na SU cca. 5000 kc, pri pokusu odeslat pryc opet nabidka vyskocila.
Pak jeste dalsi pokus u nove zalozeneho SU a opet nabidka vyskocila...
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 23. 4. 2025 14:07

A měli dotyční BÚ popřípadě s kartou?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod milanBrno 24. 4. 2025 00:01

Samozrejme, ze maji vsichni BU (cislo dle vlastni volby), bez karet.
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 24. 4. 2025 09:12

RB TOP - v reakci na všeobecné snižování úrokových sazeb na spořicích účtech upravujeme od 1. 5. 2025 úrokovou sazbu na Vašem spořicím účtu TOP. Od 1. 5. 2025 můžete své peníze zhodnocovat sazbou až 1,5 % ročně do výše zůstatku 2,5 mil. Kč. Tohle se týká jen starších SÚ a Bonusové zůstávají, že?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 24. 4. 2025 09:50

Ano.

OS: Vazeny kliente, u nas se snizovani sazeb na sporicim uctu bat nemusite. Na Bonusovem sporicim uctu mate i nadale nejvyssi sazbu na ceskem trhu az 4 % p.a., garantovanou minimalne do 31. 5. 2025. Zustavame bankou pro nejvyhodnejsi sporeni. Vase Raiffeisenbank (OS zrusite na info@rb.cz)
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod jichaj 28. 4. 2025 07:54

Je na Ext3 u Monety nějaký limit na max. zústatek? V aplikaci nic napíšou a v dokumentech taky strop není..
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 28. 4. 2025 08:14

Žádný limit není.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka