bankou roku je spořka
V tom clanku je hlavne velmi pekna ta anketa:
U které banky máte účet, který nejvíce využíváte?

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
bankou roku je spořka
ripper6 píše:... je to jako s pitím vody dát si hnus z kohoutku nebo dražší a kvalitnější francouzskou vodu evian? 1,5l za 40kc ...
Tomáš Marný píše:Mám dešťovou vodu v tmavých petkách přes zimu několik měsíců (kvůli masožravkám) a voda je úplně v pohodě /OT.
drkarel píše:Jako účet u spořky nemám (nemám spořku rád jako postkomunistický moloch), jen KKK, ale zatím mi nějak přijde servis spořky jako nejlepší
-- 13. 11. 2015 08:25 --ripper6 píše:... je to jako s pitím vody dát si hnus z kohoutku nebo dražší a kvalitnější francouzskou vodu evian? 1,5l za 40kc ...
Tohle mi úplně stačí. - Troll nebo debiI nebo obojí.
drkarel píše:Mně třeba ani tak nejde o diakritiku (i když pak někdy dochází k nedorozuměním) i nějakou tu gramatickou chybku jsem schopen tolerovat. Ovšem v případě rippera jsou to různé kombinace všech nešvarů - diakritika, interpunkce, gramatika ... obsah (on tak trochu rozumí všemu - mikrobiologii, financím ... a zároveň ničemu) a snad úplně nejvíc snaha o vtipnost tím, že píše zřejmě pražsky či jak. (Nejspíš nějaká naplavenina z jakési pražské vesnice snažící se vetřít Pražákům do přízně.).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků