Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 12. 11. 2015 23:28

bankou roku je spořka

V tom clanku je hlavne velmi pekna ta anketa:
U které banky máte účet, který nejvíce využíváte?

--> Velmi zajimava cisla!
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod astrapa 12. 11. 2015 23:46

Tolik důchodců má účet v Air bank? :shock:
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod ripper6 13. 11. 2015 01:16

Proste to nejsou kolenovrti a socky, to jsou lidi co na to maj :D

Petr Jiráček, Hradištko
Čtvrtek, 12. listopadu 2015, 20:46:33 | Souhlasím |
Nesouhlasím |
-22

Tady brecankuje lidi :D:D
Jsem u České spořitelny od roku 1997 a zůstávám dále a proč? rád si za kvalitu priplatim je to jako s pitím vody dát si hnus z kohoutku nebo dražší a kvalitnější francouzskou vodu evian? 1,5l za 40kc :):)
Jak říkám za luxus si rád priplatim

-- 13. 11. 2015 02:20 --

astrapa: Ano ma i moje stara matka. Ja tam kdysi videl na pobocce Vodickova hodne starou pani to bylo snad tak min 80 let u pc.
Je to mozna proto, ze tam maj bankomat pro vyber, vklad, cena toho neni spatna a jak me bylo receno: i za tech 25kc kdyz vyberu jinde z ciziho bankomatu tak to jednou preziju.
Prej to i vysvetlej, vona s tim neumela ale na pobocce ukazou i jak vlozit a pod.
Navopak u CS Sporitelny velky uroky u pujcky, cachrovani s poplatkem, ze bude ucet stat najednou 69kc bo kolik, potom ze zas cast vratej atd.
Dalsi duvod by jeste mohlo bejt ze je to prej Cesky, kdyz to ma Kelner :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 11. 2015 07:23

Jako účet u spořky nemám (nemám spořku rád jako postkomunistický moloch), jen KKK, ale zatím mi nějak přijde servis spořky jako nejlepší - odpovědi na maily (resp. zprávy z IB) dostávám často v horizontu hodin (u jiných ústavů jsou to dny, snad Airbank je výjimka) a kupodivu byly zatím vždy přesné (odpovídaly na položenou otázku a odpovídaly skutečnosti). Na pobočce jsem byl taky spokojenej - pravda, nebylo to vždy ideální z hlediska znalostí (to ale není nikde), ale aspoň vše na místě zjistili telefonicky (podle rychlosti soudím, že mají na infolinkách více lidí). Dokonce jsem na vlastní oko viděl, jak pokladní, která by se v jiných ústavech šťourala v nose, osobně obešla čekající lidi (s pořadovými čísly) a zjišťovala, komu by v rámci svých kompetencí mohla posloužit.

-- 13. 11. 2015 08:25 --

ripper6 píše:... je to jako s pitím vody dát si hnus z kohoutku nebo dražší a kvalitnější francouzskou vodu evian? 1,5l za 40kc ...

Tohle mi úplně stačí. - Troll nebo debiI nebo obojí.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod soban 13. 11. 2015 13:05

Aby jsi se nedivil voda z kohoutku je lepší jak balená......

Protože v balené je tolik chemie že by jsi se divil skus si dát normální vodu do petky a nechat někde měsíc či půl roku a uvidíš co vznikne......
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 13. 11. 2015 13:32

Mám dešťovou vodu v tmavých petkách přes zimu několik měsíců (kvůli masožravkám) a voda je úplně v pohodě /OT.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 13. 11. 2015 13:38

Kdo se nemá divit? Já? Upřímně řečeno, poslední dobou se z více zdejších diskutérů asi zvencnu - chápání textu, rozeznání citací ... (a to nemluvím o "aby jsi se". Přitom jsem tu dal takový pěkný typ :-) na web vzdělávacího tipu :-) ) Kde jsem, sakra, zase udělal chybu?

Tvoje pokusy s vodou dělám běžně, neboť jí taky běžně piju - často naleju do PETky, položím vedle stolu, zakopnu pod postel a po čase mám bezvadný ma(i)kroskopický preparát.

-- 13. 11. 2015 14:41 --

Tomáš Marný píše:Mám dešťovou vodu v tmavých petkách přes zimu několik měsíců (kvůli masožravkám) a voda je úplně v pohodě /OT.

Ale nepil bych to, ani pokud by to byla původně voda pitná. :-)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Taki 13. 11. 2015 19:21

Já už jen čekám, kdy schválí "abysme", abychom to mohli používat stejně jako "abyste". Přijde mi to jako diskriminace nás na úkor vás.
Taki
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 13. 11. 2015 21:24

drkarel píše:Jako účet u spořky nemám (nemám spořku rád jako postkomunistický moloch), jen KKK, ale zatím mi nějak přijde servis spořky jako nejlepší
-- 13. 11. 2015 08:25 --

ripper6 píše:... je to jako s pitím vody dát si hnus z kohoutku nebo dražší a kvalitnější francouzskou vodu evian? 1,5l za 40kc ...

Tohle mi úplně stačí. - Troll nebo debiI nebo obojí.

Ti teda nevim, ale GE me vodpovedla treba v poho vzdy, AirBank taky nemela problem. Rozhodne to nebylo x dnu. I ta mHujer jak tu rikate mBank, na mail me reagovali hned druhej den ;-)

soban: to se da souhlasit, bohuzel dnes uz je to taky problem. Zejmena v Praze, viz ty bakterie a nasledny prujmy. Ja si vodu prevarim. Presto ne vzdy to uplne ti vodstrani ty bakterie a na nektery muzes i umrit. Resilo se to kdysi v Plzni. Kazdopadne pokud tak vodu delam, davam ji do sklenenej flasky. Skladovat ji v petce neni idealni.

-- 13. 11. 2015 22:28 --

Taki: to je spis nakej rejpal z Moravy, ty to delaj radi. Ja kdysi poslouchal ve vlaku, jak tam capek resil ze ho hrozne irituje v Praze to -ej a nemohl to nak vydejchat :D Cestina neni lehkej jazyk, ruzne se progresivne meni a co bylo kdysi dnes je zas jinak. Staci se podivat do starych knizek, kde je pouzita stara Cestina. Treba se nepise "fyzicky" ale pise se "fysicky"... nepise se sedm ale pise se napr nove sedum :D Jeden tejpek me zas urputile vysvetloval co to je za slovo "tedy" jestli nejsem z Marsu. Pritom jinde x lidi me reklo ze normalka ne. Takze to mas spis takovy ty lidi co chtej vypadaj hrozne dulezite az vodborne a zakrejvaj tim jiny svoje chyby.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 13. 11. 2015 21:38

Já se budu zase trapně opakovat, ale co brání tykvákovi s čuper IT vybavením psát na ČESKÉ fórum ČESKY, do Brusele???
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod tx999 13. 11. 2015 22:34

U mě například to, že většinou tohle fórum čtu a přispívám na něj z mobilu. Jinak na pracovním počítači třeba ani českou klávesnici nemám (na domácím zatím ano), takže jsem postupně odvykl psaní s diakritikou a píšu s ní jen výjimečně. Háčky a čárky pak ještě celkem dávám, ale znaky jako třeba :, (, ) apod. mi pak dělají docela problémy, protože jsou prostě úplně jinde a dohledávat mě je většinou nebaví. Budeš se muset smířit s tím, že vstup na fórum není omezen pouze na české počítače ;)
tx999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 14. 11. 2015 07:38

Mně třeba ani tak nejde o diakritiku (i když pak někdy dochází k nedorozuměním) i nějakou tu gramatickou chybku jsem schopen tolerovat. Ovšem v případě rippera jsou to různé kombinace všech nešvarů - diakritika, interpunkce, gramatika ... obsah (on tak trochu rozumí všemu - mikrobiologii, financím ... a zároveň ničemu) a snad úplně nejvíc snaha o vtipnost tím, že píše zřejmě pražsky či jak. (Nejspíš nějaká naplavenina z jakési pražské vesnice snažící se vetřít Pražákům do přízně.).
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod dupydupa 14. 11. 2015 08:09

Povedzte Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom čuper ?
Nabodeníčka by si měl někdo raději vrazit do Brusele než se tady pořád trapně opakovat a opruzovat. Když to neumíš přečíst, nečti. Neživíš, nekomentuj....
dupydupa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tx999 14. 11. 2015 08:50

drkarel píše:Mně třeba ani tak nejde o diakritiku (i když pak někdy dochází k nedorozuměním) i nějakou tu gramatickou chybku jsem schopen tolerovat. Ovšem v případě rippera jsou to různé kombinace všech nešvarů - diakritika, interpunkce, gramatika ... obsah (on tak trochu rozumí všemu - mikrobiologii, financím ... a zároveň ničemu) a snad úplně nejvíc snaha o vtipnost tím, že píše zřejmě pražsky či jak. (Nejspíš nějaká naplavenina z jakési pražské vesnice snažící se vetřít Pražákům do přízně.).

Tady s tebou souhlasim. Ja uz jeho prispevky vetsinou nectu (zatim teda neni na blacklistu, ale v jeden okamzik jsem mel silne nutkani). Jenze u nej neni problem v diakritice, ale v tech vecech okolo...
tx999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 14. 11. 2015 09:19

@dupadupa: další blbeček na fóru nebo jen další debilní přezdívka jistého majítele asi stovky nicků? První příspěvek na fóru a hned k věci? Takže zatím drž hubu, šoupej nohama a mej se.
Tomáš Marný
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka