fremantle píše:Pokud si dobře vzpomínám, tak do salonků MasterCard se nešlo dostat na Priority Pass (díval jsem se teda jen na Budapešť a pak ze zvědavosti na Prahu, tak nejspíš to nebude ani jinde)...
EDIT: Hm, tak to už jde i na PP, je fakt, že jsem se na to díval už dávno, tak mi to asi uteklo.
Vstup do salonku MasterCard v Budapešti na Priority Pass mohu osobně potvrdit. Jinak je tam vstup zdarma pro majitele maďarských MC karet (už si nepamatuji jaká úroveň), pro ostatní majitele MC karet je vstup za 5000 HUF, tedy podle toho, co měli na dveřích.
-- 7. 1. 2017 07:37 --avathar píše:Byl jsem teď v salonku Budapešti a fajn. Akorát to nemá smysl vysvětlovat, nikdo to nechápe. Jinak CS Premiér má lepší pojistku než UCB Premium.
A nejde jen o limit 10 milionů, ale hlavně povolenou délku pobytu v zahraničí - Unicredit 90 dnů, Erste 120 dnů.
-- 7. 1. 2017 07:37 --cz01 píše:PatrikChrz píše:Byli tu dříve, než ČSOB Premium a ti od nich opisovali. Pouze tyto dvě banky umožňují získat Priority Pass kartu se 4 vstupy zdarma, ČS navíc z 50 % dotuje 5. a další vstup. U ČS je možné si vybrat kterou kartu budu mít debetní a kterou kreditní (případně obě debetky/kreditky), u ČSOB je vždy Visa kreditka a MC debetka.
-- 6. 1. 2017 13:18 --
Naopak Unicredit mi přijde, že si hraje na hogo fogo, ale nic nenabízí. Žádnou Priority Pass kartu, žádné "kulturní nabídky" (ČS a ČSOB pro své klienty občas něco mají, byl jsem takhle na různých ochutnávkách, nabízejí i divadlo, sice za prachy, ale na představení, kam se blbě shánějí lístky - Dejvické a Cimrmani)
Jen opravím výrok Patrika k ČSOB kartám v Premium účtu - Visa je vždy debetní a MC kreditní.
Jo, díky, přehodil jsem to
-- 7. 1. 2017 07:39 --wingsd píše:Jak je to s těman nabídkama např. od Čsob-ten Cirk La Putyka a dejvické dviadlo v nabídce znameá, že vám pouze přeprodají lístky?
Od ČSOB jsem ještě nebyl, chtěl jsem jít na ten Cirk, ale protože jsem koncem roku měl hodně cest a přítelkyně byla nemocná, nemohli jsme najít volný termín. Když už jsme ho konečně našli, bylo vyprodáno. Ale co mi říkala bankéřka, tak jsou lístky zdarma.
-- 7. 1. 2017 07:40 --xls píše:Tak v Praze to ještě jde, souhlasím. Ale třeba takový Istanbul ráno: narváno, že si nebylo ani kam sednout, neuklizeno, mizerný kafe, dobrý jen čerstvý pečivo a pár sýrů, jinak k jídlu nic.
A pojistka UCB je širší, na rozdíl od EP má třeba storno.
Ber to tak, je to zadara, i suchý rohlík zadarmo dobrý

.
Ohledně pojistek - no něco má lepší UCB, něco EP. Já mám celkem čtyři - UCB, EP, KB, ČSOB. Tak snad to nebudu nikdy potřebovat

.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.