Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 28. 11. 2020 10:23

V george mam nabidku Moneyback 5% zpet do Abertna nad 300Kc, maximalni bonus 500Kc. Ted se objevila dalsi nabidka "Albert vanocni nabidka" se stenjou podminkou, akorat je tam napsane, ze lze kombinovat s dalsimi nabidkami od Alberta a na prvni 3 nakupy

Chapu spravne, ze mam defakto slevu 10%?

Dale pri vanocni nabidce je poznamka, ze neplati pro transakce obsahujici vyber hotovosti. Takze u te prvni dostanu bonus i z cashbacku a u druhe ne?

Jak by to bylo pri poukazakach? pocita se do jako vyber hotovosti?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 28. 11. 2020 10:55

Už jsem Ti to jednou psal jinde: Poukázky jsou normální nákup. (Dostáváš snad hotovost?)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod maeth_u 28. 11. 2020 10:59

slavo963 píše:Chapu spravne, ze mam defakto slevu 10%?

Až se zaúčtuje, poreferuju. ;-)
maeth_u
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 28. 11. 2020 11:54

drkarel píše:Už jsem Ti to jednou psal jinde: Poukázky jsou normální nákup. (Dostáváš snad hotovost?)

nedostavam :-))
A jak s cashbacekm u te prvni nabidky? Jenom u druhe je resticke na hotovost
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 28. 11. 2020 12:34

Za cashback hotovosti na pokladně dnes už nikde nic z odměn nedostaneš, od té kauzy právě v Albert si to už poskytovatelé hlídají, a je jedno zda jde o ČS, Air nebo UCB (navíc transakce s cashbackem je už výhradně kontaktní, bývá pak rozdělena jako dvě, cashback bez odměn je zvlášť).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 28. 11. 2020 13:01

Prave proto se ptam. Ale nechapu, proc u jedne ta restrikce je napsana a u druhe ne.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod fc70 28. 11. 2020 17:23

Novější kampaň; viditelně měnit podmínky už nabídnuté a zákazníkem přijaté akce by byl problém.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod čulibrk 28. 11. 2020 20:34

minarjo píše:Za cashback hotovosti na pokladně dnes už nikde nic z odměn nedostaneš, .....

Dostal by jsi při použití Curve Card, dříve to šlo, ale teď nemůžu najít obchod, kde by šla tato karta pro Cash back použít. Už jsem se na to ptal ve vláknu Curve a žádná odpověď.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 28. 11. 2020 21:10

Vždyť říkám, už takový obchod (na 99%) není. A to poté, co i Penny Market vyměnil SW v pokladnách + terminálech a už jako jiní dělí cashback zvlášť (ne jako pevnou součást transakce) a dosahuje toho platbou výhradně kontaktně čipem, pokud je požadován cashback. Tím jsou zamítány i zahraniční karty (Curve).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod mareka 29. 11. 2020 13:15

Poketka v Androidu vám funguje? Před cca třemi dny mi začala padat během otevírání, přeinstalace (včetně vymazání paměti) nepomohla. :-(
mareka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 29. 11. 2020 13:55

Teď zkoušeno a ok.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 29. 11. 2020 14:20

Mně Poketka přestala fungovat už dávno, ale již není stejně potřeba, když jsou všechny slevy přímo v Georgi --> Moneyback.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod hannys85 29. 11. 2020 14:32

Poketka je dobrá ještě max. na vytvoření jednorázové virtuální karty s platností 1 hodinu...V klasické aplikaci to mám pocit nejde..
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod blackwork 29. 11. 2020 14:58

slavo963 píše:V george mam nabidku Moneyback 5% zpet do Abertna nad 300Kc, maximalni bonus 500Kc. Ted se objevila dalsi nabidka "Albert vanocni nabidka" se stenjou podminkou, akorat je tam napsane, ze lze kombinovat s dalsimi nabidkami od Alberta a na prvni 3 nakupy

Chapu spravne, ze mam defakto slevu 10%?

Dale pri vanocni nabidce je poznamka, ze neplati pro transakce obsahujici vyber hotovosti. Takze u te prvni dostanu bonus i z cashbacku a u druhe ne?

Jak by to bylo pri poukazakach? pocita se do jako vyber hotovosti?

Ty banky si to vyjednávají sami, nebo to spravuje nějaká společnost? V Airbank jsou podobné slevy i obchody ...
blackwork
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fc70 29. 11. 2020 15:12

V tomto případě dateio.eu , v jiných zemích je je větší konkurence ale často je to taky specializovaná firma na card-linked offers.
fc70
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka