Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 11. 2023 15:07

Mne neprise zatim ani email o konci klice, a take nemam ani odkaz na slouceni.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 2. 11. 2023 15:07

Tak sorry, mně se to spustilo. Akorát mě mate, že pokaždé, když vlezu do mobilního George, furt mi vyskakuje ten průvodce, i když bych měl mít aktivováno. Minimálně mi to nepřijde šťastné.

-- 2. 11. 2023 15:15 --

Tak jsem schválně odinstaloval George klíč a zjevně to nefunguje. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 2. 11. 2023 15:16

A kdyz autorizujes platbu, uz george klic se teda nespousti?

-- 2. 11. 2023 15:16 --

a tak mam odpoved :-)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 2. 11. 2023 15:20

drkarel píše:Tak sorry, mně se to spustilo. Akorát mě mate, že pokaždé, když vlezu do mobilního George, furt mi vyskakuje ten průvodce, i když bych měl mít aktivováno. Minimálně mi to nepřijde šťastné.

-- 2. 11. 2023 15:15 --

Tak jsem schválně odinstaloval George klíč a zjevně to nefunguje. :)

Dobrý den, prosím, zavolejte nebo napište nám přímo z George, podíváme se, jestli byla migrace v pořádku dokončena.
Poté, co projdete průvodcem, by se správně měl Klíč stát součástí George, průvodce by měl zmizet a samostatný George klíč by měl být zneaktivněn. Pokud se něco z toho nestalo, musíme prověřit, v čem je háček.
Další možností je nová instalace George, ale k tomu budete potřebovat Aktivační kód, který je možné vyzvednout v kterémkoliv našem bankomatu.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod drkarel 2. 11. 2023 15:20

Klíč se nespouští, protože není instalován, ale autorizaci v klíči platba i přihlášení do George na PC chce. Evidentně něco nefunguje, ale třeba to vyřeší genový mistr.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Terminator3 2. 11. 2023 15:22

Tak po sloučení mi přestala fungovat Identita občana - do té doby fungovala :-( Samozřejmě povoleno to mám a doklad mi tam také nechybí :-(

Vaši Bankovní IDentitu nelze použít
Bohužel se nám nepodařilo ověřit Vaši totožnost vůči Registru obyvatel. Nejčastější příčinou bývá nevhodný typ dokladu totožnosti nebo neudělení souhlasu. Bez toho nejde Bankovní IDentitu pro elektronickou identifikaci použít.
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 2. 11. 2023 15:37

Dobrý den, plošné potíže neevidujeme.
Zkuste prosím v Georgi odebrat souhlas s použitím Bankovní IDentity ČS pro službu Bank ID a znovu ho udělit.
Ve webovém Georgi: Nastavení/Správa třetích stran/Vstoupit
Pokud by situace přetrvávala, prosím, napište nám přes chat v Georgi, prověříme to.
Díky moc.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 2. 11. 2023 16:08

Tak jsem krutopřísného George new generace přechválil ... inspirován příspěvkem výše jsem se zkusil přihlásit přes bankovní identitu do zdravotní pojišťovny ... tak nejdříve nebylo přihlášení kde potvrdit, George mlčel a dělal mrtvého brouka, tak jsem se z něj odhlásil a znovu přihlásil, pak konečně naskočilo potvrzení přihlášení do ZP a do ZP jsem se přihlásil ... tvl. to jsou s ním nervy :D
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ... 2. 11. 2023 16:30

Rozhodne bych se nejakemu pruvodci vyhnul, protoze pri tom urcite nedojde ke smazani pameti a dat aplikace George, mozna se ani korektne neodinstaluje George klic.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drkarel 2. 11. 2023 16:35

Tak děkuji moc Jiřce, po telefonátu s podporou problém vyřešen. Jedná se o nějakou chybu určitých telefonů. Mj. jsem se při hovoru dozvěděl, že existuje biometrická hlasová identifikace, díky které se dá ověřit identita po telefonu, aniž by člověk musel do atm či na pobočku. (Imho velmi využitelné např. při pobytu v zahraničí a nějakém průšvihu s telefonem.) Vyžadovalo to odinstalování George i klíče a novou instalaci a aktivaci George. Takže pokud po zdánlivě proběhlé migraci klíče do George autorizační požadavky stále chodí do klíče, klíč neodistalovávejte a navštivte pobočku. Možná je možné naopak vše odinstalovat a vyzvednout si aktivační klíč k Georgi v atm.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod ... 2. 11. 2023 17:11

Normalne bych se prihlasil do IB v PC, zrusil tam registraci George klice, odinstaloval George klic i s predchozim vymazanim pameti a dat appky, to same bych udelal s George appkou, v bankomatu ziskal aktivacni klic a aktivoval v mobilu George bez George klice. Takzvana cista instalace.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drkarel 2. 11. 2023 17:27

Přesně tak, jak píšeš, na to zrušení registrace v Georgi jsem zapomněl. To ale bez funkčního klíče neuděláš.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 2. 11. 2023 17:40

drkarel píše:Tak děkuji moc Jiřce, po telefonátu s podporou problém vyřešen.

Však jsem ti to psal.
GeneHawkins píše:
drkarel píše:aTo máte kapacitu to s každým dělat individuálně?

Jen s tydýtama.
GeneHawkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tonygum 2. 11. 2023 18:18

ja uz nechci klic. jak mam vstoupit do vlny...

jako kolik je tech vln 666 ? jako nechci jit az v roce Q4 2024
tonygum
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ... 2. 11. 2023 18:20

Navod uz jsem tu psal. ;-)

... píše:Normalne bych se prihlasil do IB v PC, zrusil tam registraci George klice, odinstaloval George klic i s predchozim vymazanim pameti a dat appky, to same bych udelal s George appkou, v bankomatu ziskal aktivacni klic a aktivoval v mobilu George bez George klice. Takzvana cista instalace.
...
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka