Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 20. 11. 2023 13:19

Dobrý den, na straně HB bohužel evidujeme velké množství požadavků klientů, proto je možné, že jste ještě na vaši žádost neobdržel odpověď. Můžeme vás ale ubezpečit, že bude zpracována. Na co nejrychlejším odbavení všech žádostí pracují intenzivně týmy HB i ČS.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MirekM. 20. 11. 2023 14:22

@Jiřka, ČS: Děkuji za informaci, zrušení KK HB proběhne až přijdou naše žádosti na řadu okamžitě, nebo s výpovědní dobou 30 dnů?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod wp2t 21. 11. 2023 10:45

Dobrý den, mám dotaz ohledně spojování george. Nechci nosit celé bankovnictví po ulici, mám doma tablet bez sim s připojením k internetu. Je možné nainstalovat a používat george doma na tomto přístroji s aktivačním kodem bez nainstalování george do mobilu se zajišťovacím číslem? Již jednou jsem se o to pokoušel(george klíč) a byly neustálé výpadky, třeba i uprostřed plateb a musel jsem neustále běhat k bankomatu pro nové aktivační klíče a podpora mi nepomohla.
wp2t
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 21. 11. 2023 15:05

Dobrý den, George si můžete nainstalovat i do vašeho tabletu bez sim karty. Postup, jak to uděláte, najdete na našem webu: https://www.csas.cz/cs/poradna/jak-zaci ... cniho-kodu

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DejvN 21. 11. 2023 16:53

George používám primárně na tabletu bez sim karty a nikdy s ním problém nebyl, že by vyžadoval kód znovu, to chtěl jen pro první aktivaci.
DejvN
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zeim 25. 11. 2023 00:12

Česká spořitelna píše:
MirekM. píše:A co když KK v HB vypovím koncem listopadu (nesouhlas se změnou Rámcové smlouvy) a již budu mít od vás zaslanou novou KK ČS?

Dobrý den, listopadovou výpověď bude evidovat ještě Hello bank, my si kartový účet převezmeme jako produkt ve výpovědi a s nabytím účinnosti ho standardně uzavřeme.
Konkrétní situaci bych po 1. 12. doporučila konzultovat prostřednictvím našich oficiálních komunikačních kanálů.

Jiřka, ČS

-- 13. 11. 2023 12:50 --

Suky. píše:Jak to bude prosím Jiřko s kurzem?
A bude účet (i karta) zdarma i bez útraty?

Dobrý den, kurz bude vycházet z našeho kurzovního lístku: https://www.csas.cz/cs/kurzovni-listek/ ... pe/NONCASH
Pokud si ponecháte kreditní kartu (kartový účet) s podmínkami Hello bank, nebudeme na nich nic měnit, tedy karta i účet budou bez poplatku.

Jiřka

Zdravím, je tam nějaký benefit, pro který nemá smysl tu kartu rušit? Víceméně jediným benefitem Hello v posledním roce byly FX kurzy. S vámi inzerovaným spreadem cca +/-3% to nedává smysl dále kartu používat.
zeim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 25. 11. 2023 10:32

KK nebude vracet 1 % z internetových transakcí na rozdíl od rodné KK ČS, takže ani tento benefit z internetových transakcí, nebo transakcí přes Curve nebude hrozit. Suma sumárum žádný benefit z vlastního provozu karty, jen z převodu po založení BÚ a splnění podmínek vratka 3x 500 Kč.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vasek06 25. 11. 2023 10:33

Jsem tehoz nazoru, krome 3x 500 bezcenna karta.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 25. 11. 2023 11:47

Využít 3x500 a zrušit. A nebo nechat v šuplíku protože nepoužívaná nic nežere?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 25. 11. 2023 12:47

Využít 3x500Kč, pak ji nechat změnit na vracecí kreditku ČS a každý měsíc čerpat vratku 350Kč a úroky z peněz uložených na SÚ :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ... 25. 11. 2023 12:50

To sem nepis zamestnancum banky tohle. :pozor
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 25. 11. 2023 13:14

To není nic tajného, o čem by nevědili...
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Vasek06 25. 11. 2023 13:24

Na infolince mi řekli, že to změnit nejde - pouze zrušit a založit novou.
Pokud teda nekecali.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 25. 11. 2023 13:59

Však to samé zde už psala i Jiřka. A taky že klasickou vracecí kreditku ČS nevydají všem, kteří o změnu exHB kreditky požádají. Jak ten proces změny kreditky bude přesně probíhat, to se ještě možná změní.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 25. 11. 2023 19:28

Tak je dobré připomenout, že Jiřka napsala:
Žádost o převod Hello kreditky na kreditku ČS prostřednictvím pobočky bude vždy úspěšná.
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka