@slavo963:
George "programují" centrálně ve Vídni pro celou skupinu Erste, tak se nedivím, že zatím neumí rozlišit dva typy základních (nePremier) kreditek, když byl navržen na typ jediný. Tedy té informaci v George, kde načítá 3000 Kč obratu pro bezplatné vedení, té fakt není důvod u exHB kreditky věřit - prostě jim ještě Vídeň tuto druhou variantu bez podmínky bezplatného vedení do zobrazení v George nenaprogramovala, to je celé. Na změnu typu exHB na typ ČS si raději pár týdnů počkám, než se to pracovníci "doučí", nebo to pak zkusím telefonicky přes úvěrovou linku, kde jsem tehdy sjednával klasickou ČS kreditku a kde byli celkem fundovaní (i když ani tam to nemusejí mít hned první dny zprocesované, třeba to pak už půjde).
Ono totiž tvůj postup přes osobního bankéře je pro mě (a troufnu si říct pro většinu běžných klientů ČS) nepoužitelný, protože žádného "svého bankéře" jak uvádíš nemám a nikdy jsem neměl, k čemu jako? Kdo nemá nějaké ty prémiové služby a účet si v minulosti založil online (a nic osobně v poslední době neřešil), ten žádného bankéře mnohdy nemá. V systému George vidím v kontaktech jen celou pobočku, kde jsem kdysi před cca 15 lety sjednal malý do dvou let splacený úvěr, od té doby jsem ale vše dělal online, zcela bez poboček, i tu kreditku.