z Hello mi zaslali:
Takže předpokládám, že nelžou a dnes už je úvěrový účet zrušen.Dne 01.11.2023 jsme Vás řádně informovali, že od tohoto dne poběží 30denní výpovědní lhůta. Jakmile tato lhůta uplyne, budou úvěrový účet i k němu vystavená karta zrušeny a následně Vám bude zasláno i písemné potvrzení.
ČS mi poslala nějakou kreditku "za přechod z Hello bank", v průvodním dopise se píše, "Co zůstává stejné" (předpokládám, že u jako u Hello a nemám s tím problém)
- datum splátky
- úvěrový rámec
- splátka
- pojištění
- bezúročné období
Nikde nic nevidím o výšce úroků ani o úvěrovém účtu (jsem zvědav, jak se ty peníze "zhmotní")
Počítám tedy s tím, že tu kartu začnu využívat, splácet minimální splátku a předpokládám, že žádné úroky mi nabíhat nebudou. Úplně tedy nevím, proč je tam bezúročné období, když jsme se na ničem "po něm" nedohodli, ale to je asi jejich problém?
Na jedné straně je mi to divné, na druhé jsem to u Hello urgoval několikkrát, velkoryse jsem přehlédl to, že výpověď měla být okamžitá, ne po třiceti dnech, tak co už mám pro ně dělat. Takhle si budu aspoň částečně refundovat náklady, které mi jejich neschopností vznikají.