@_vpa:
Ne, nemusel jsi na pobočku vůbec, ani jeden tebou popsaný scénář se nemusí řešit na pobočce - to je i špatná asertivita/neznalost tebe jako klienta

. Mně také před týdnem volala "pověřená bankéřka" z blízké pobočky, ať se někdy stavím, kvůli nastavení kreditky převzaté z HB, nastavení inkasa atd. Tak jsem jí stručně, ale slušně vysvětlil, že máme 21. století, což naštěstí funguje dobře už i v ČS, tedy že vše ovládám přes George. To pochopila a bylo to v pohodě, hovor na méně jak minutu. V George jsem navíc cca dva týdny předtím přes Zprávu bankéři žádal o změnu typu účtu na Plus, což shodou okolností zpracovala k podpisu dodatku do appky stejná pobočková bankéřka, která mi kvůli exHB volala

(volat asi musejí všem klientům s exHB kreditkou, ale kdo je soběstačný a umí obsluhovat George, nepotřebuje pobočku). Takže fakt není třeba inkaso ani návštěvu pobočky za jiným účelem řešit. Ono to splácení inkasem mají bankéři asi naučené z běžných kreditek, kde funguje jako "záchranné" - neboli i když je nastaveno, tak se aktivuje pouze a jen v situaci, kdy není v den splatnosti ráno ani minimální splátka uhrazena běžným převodem. Je to tedy spíše "pojistné inkaso" pro sklerotiky, než nezbytná funkce. A běžné věci, jako změna typu účtu na Plus, zrušení pojištění u kreditky, případně i to zařízení inkasního splácení pro případ zapomenutí převodu, když by ho někdo chtěl, to vše lze řešit v George přes Zprávu bankéři, kde to má úplně stejnou váhu, jako bys na pobočku přišel a žádal to ústně (uvnitř George je klient plně ověřený). Bankéř dodatek připraví, ty ho v George appce klíčem podepíšeš a je hotovo. K čemu návštěva pobočky? Fakt už není rok 19xx.