Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod petrmegac 31. 1. 2024 17:17

Jiřko díky, ale tak nějak to nepotřebuji vědět. Ale možná máte pravdu, že kdysi něco.
petrmegac
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ROlda78 31. 1. 2024 20:59

Milos píše:Na základě čeho (příjem, investice, hypotéka) jsi se dostal do kategorie "400tisíc"? Pro běžné klienty platí úrok pouze do 200tisíc.
Má senior bankéře, toť vše. :-D
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod MP007 1. 2. 2024 13:39

Česká spořitelna opět nezklamala, přestože jsem už v první polovině ledna splnil podmínku provedení plateb kreditní kartou (exHB) a bankéřkou (i Jiřka to tu potvrzovala) jsem byl ujištěn, že tím plním podmínku pro vedení Plus účtu zdarma, tak mám naúčtovaný poplatek za vedení účtu. Reklamace podána, ale na účtu jsem v mínusu a ty červená čísílka se mi tam nelíbí.
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 1. 2. 2024 13:50

Dobrý den, to mě mrzí, prověříme to. Plošnou chybu neevidujeme.
Teď jste tedy na účtu v minusu přesně -100 Kč?

Jiřka, ČS
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jir.vesely 1. 2. 2024 13:53

U mě všechno v pořádku. Poplatek za vedení tam mám, ale je 0 Kč. Tak u někoho se to asi povedlo :)
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MP007 1. 2. 2024 13:56

Jiřka: SZ
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zedna1 1. 2. 2024 15:06

Take chybne nauctovany poplatek 100Kc. Vyreklamovano pres infolinku, doufam ze do pristiho mesice to opravi systemu.

Prevadel jsem Standard na Plus a platby jsem provedl pomoci kreditky prevedene z Hello bank.
Zrejme tato kombinace neni spravne osetrena v systemu ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 1. 2. 2024 15:12

Dobrý den, díky za info, už jsem rozjela pátrání. Tyto nepříjemnosti mě moc mrzí.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JoKaHo 1. 2. 2024 17:34

Mám debetní kartu a kreditku (ne z Hello). V Georgi jsem si všiml, že platby kreditkou se v přehledu nepočítají do splnění pro vedení zdarma. Nějak jsem to neřešil, debetkou plním 4 platby bez problémů. Tak jen jestli to není problém všeobecně kreditek co teď vyplaval na povrch...
JoKaHo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ... 1. 2. 2024 18:52

Me to tedy platby kreditkou CS pocita, kreditkami HB a debetkou neplatim, pouze s nimi vybiram nebo vkladam hotovost.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 2. 2024 18:55

Ano je to tak, platby běžnou ČS kreditkou to mezi ty 4 počítá (tak jsem obrat splnil v pohodě já, George mi pak hezky ukázal, jak mám postupně splněno), jen ty exHB mají očividně v tom počítání mezi transakce klienta prozatím mezery :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Pravý Tomáš Marný 1. 2. 2024 20:10

První 3 měsíce nejsou ty 4 platby nutné, George to tedy ani nepočítá. Jiřka už to tady psala.
Pravý Tomáš Marný
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 2. 2024 20:28

Omyl, to je jen pro zcela nové účty Plus! Kdo přešel na Plus z jiného (třeba Standard jako já) v prosinci, ten měl dobu hájení jen prosinec (jen ten měsíc změny) a od ledna už je třeba plnit, i to Jiřka psala (delší hájení je logicky pro nové klienty, než se rozkoukají v George atd.). Vždyť právě proto to dotyčným ten poplatek naúčtovalo - v lednu už hájení není a exHB kreditky to pro transakce mylně nepočítalo.
Naposledy upravil minarjo dne 1. 2. 2024 22:03, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod octaviampi 1. 2. 2024 20:50

Kde se ty pocitane platby ukazuji? Asi je tam mozna nemam kvuli 3mesicni amnestii.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 1. 2. 2024 22:03

Po dobu hájení nejspíš nikde (logicky, když není co plnit), od měsíce bez hájení pak v appce George u toho Plus účtu v záložce Funkce, kde se pak dole zobrazí sekce Vedení účtu (pokud ji tam zatím nemáš, tak kvůli tomu hájení bez podmínky).
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka