Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ... 28. 2. 2024 05:34

Kdyz nad tim tak premyslim, tak pochybuji, ze vypisy muzou automaticky vsem zrusit bez toho, aby s tim klienti souhlasili. Co kdyz je nekdo z nich chce, i kdyz ma aktivovany george?
:hm
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod xls 28. 2. 2024 07:10

Tak když to mohli sami začít posílat (nikdo si to neobjednával)?
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 28. 2. 2024 07:32

trinchin píše:Asi zalezi na operatorovi, v mem pripade to neslo, musel jsem volat na uverove oddeleni. A az tam mi byli schopni poslat ten pozadavek do George.

Asi jo, ja sel primo pres erste premier chat
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod ... 28. 2. 2024 08:16

xls píše:Tak když to mohli sami začít posílat (nikdo si to neobjednával)?

U uveru je to asi povinnost, informovat dluznika o vysi dluzne castky, jinak by to nemohli vymahat pri nesplaceni. Dluznici maji v CR vetsi prava nez veritele. Nekdo si omylem aktivoval george misto george klice, nikdy to nepouzil a na zaklade toho mu zrusi vypisy?
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod fc70 1. 3. 2024 09:28

ČS zveřejnila nový ceník TraderGO (white-label Saxo bank). V mnoha ohledech zajímavé, ale custody teď stojí min. 3€ měsíčně, což je aspoň ve fázi budování portfolia od nuly dost.
fc70
Přeborník

Odeslat příspěvekod tmx643 1. 3. 2024 10:52

To by chtělo zjistit, jestli se na to vztahuje to co přímo u Saxo, že za povolení půjčování CP je custody poplatek nulový. Pak by to nemělo chybu.
Takže se obávám, že nevztahuje. :D
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod cz01 1. 3. 2024 15:27

To jsem v ceníku právě neviděl :-| ale jinak na to, že je to banka tam zlepšení je, ale ty 3€ min je blbé, jak tu padlo
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod octaviampi 2. 3. 2024 08:44

Uz prevadite ucet Plus na ten zakladni bezplatny? V aplikaci jsem moznost nikde nenasel. Blbe hledam a nebo to tam nejde?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod 123123123 2. 3. 2024 08:48

Přes appku to nešlo převést ani na tarif Plus. Já tedy nejdříve počkàm na třetí odměnu.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drkarel 2. 3. 2024 10:53

octaviaimpi: Jde to zřejmě tak (jako skoro všechno), že z Georg napíšeš svému bankéři požadavek, on Ti příslušný dokument připraví k podpisu do George, a Ty ho pak v georgi podepíšeš.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod DejvN 2. 3. 2024 12:41

Na webu má čs info o úroku až 5 procent na Spořícím účtu.
Já mám spořící účet a ukazuje mi to úrok 0.1 procent.

Jak můžu dosáhnout úroku až 5 procent?

Mám spořící účet založený v 2013 a možná to je nějaká stará verze. Takže musím zrušit současný spořící účet a založit nový spořící účet? A proč tak složitě? Proč nemůžou být aktuální sazby i na starém produktu? A proč starý produkt má stejný název jako nový s jinými parametry?
DejvN
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 2. 3. 2024 13:45

Abys získal úrok až 5%, tak musíš mít primárně BÚ alespoň ve verzi Plus, internetové bankovnictví George a k tomu musíš v ČS investovat. Celková úroková sazba 5% zahrnuje základní sazbu 1,5%, bonus 1,5 % vyhlášený v rámci marketingové akce a individuální sazbu klienta až 2%, viz. https://www.csas.cz/cs/osobni-finance/s ... orici-ucet
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 2. 3. 2024 19:00

Ojojoj, to je nelehke…

Byvaji take nejake marketingove akce na zalozeni uctu u CSAS? Neco jako 4000 v UCB a 2000 v KB?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod DejvN 3. 3. 2024 13:35

Taková akce u čs dlouho nebyla. Snad jen akce na batoh při založení stavebka kdysi v 2008.

U toho spoření nemám ani těch základních 1.5 procenta ale 0.1...
Asi za to může to, že mám nějakou starou verzi. Stejně jako se čs chlubí běžnými účty bez poplatků, ale mne strhává jak měsíčně, tak za každou položku, jen proto že mám starou verzi.
Ať si těch 80 Kč měsíčně vezmou, když s tím nemají morální problém.
DejvN
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 3. 3. 2024 13:54

@DejvN
Dobrý den, rádi typ vašeho účtu prověříme a ochotně zrevidujeme nastavení veškerých služeb. Stačí, když nás budete kontaktovat prostřednictvím našich oficiálních komunikačních kanálů.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka