Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Vasek06 11. 3. 2024 07:25

Taky jsem na to hleděl jak puk�co jsem zase nesplnil...
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cz01 11. 3. 2024 07:44

U jedné ze tří kreditek taky poplatek. Nevíte, zda to budou řešit globálně?
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 123123123 11. 3. 2024 07:45

Tak alespoň, že nejsem sám.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peter23p 11. 3. 2024 07:47

Není to náhodou tak že kdo splatí celou dlužnou částku v průběhu období před vydáním výpisu takže na výpisu je částka ke splacení nula tak má poplatek?
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 11. 3. 2024 08:14

Já měl komplet vyčerpáno, plná odměna, a taky pade poplatek.

Žádnou změnu v podmínkách účtování poplatku nevidím https://www.csas.cz/cs/osobni-finance/u ... itni-karta

Kolik mě bude karta stát?

Naše kreditka vás nemusí stát vůbec nic. Zde jsou tipy, jak ji využívat zcela bezplatně:

* stačí za dané období utratit alespoň 3 000 Kč (počítají se všechny typy zaúčtovaných transakcí, tj. i výběry hotovosti, platby na internetu, platby v zahraničí, příkazy k úhradě) a potom neplatíte poplatek 50 Kč za správu karty
* pokud splatíte včas celou čerpanou částku, potom neplatíte žádné úroky
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 11. 3. 2024 08:30

Také poplatek 50 Kč na ČS klasické kreditce mám, zaúčtovaný včera stejně jako odměna 1% z net plateb (jako vždy 10. na konci účetního cyklu, dnes začíná cyklus nový). Obrat na kartě jsem přitom měl přes 30 tisíc, takže je bezesporu neoprávněný.
Prosím tedy Jiřku, zda tento poplatek musíme reklamovat všichni zvlášť, nebo bude tato další chyba v systému účtování ČS (tentokrát u běžných a ne exHB kreditek) opravena globálně bez reklamace.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod libol 11. 3. 2024 08:50

Je to chybka, budou vracet - pochopil jsem, že reklamovat netřeba.
Naposledy upravil libol dne 11. 3. 2024 08:51, celkově upraveno 1
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 11. 3. 2024 08:50

Dobrý den, omlouváme se za nepříjemnosti s naúčtováním poplatku. Situaci prověřujeme, budu vás informovat.
Díky moc za trpělivost.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 11. 3. 2024 08:55

Mě se ta chyba kupodivu vyhnula, žádných 50Kč mi nestrhli :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 3. 2024 08:57

Jaké jsou výhody KK od ČS ve srovnání s RB,MM atd...
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 11. 3. 2024 08:59

Namátkou třeba to, že její kreditní účet umí Okamžité platby a je přímo jen pro ni, ne sběrný jako v mnoha jiných bankách jako tebou zmíněná RB (kde jsou kvůli tomu příchozí platby zpožděné), takže co na ČS kreditku pošleš i z jiné banky s OP tam fakt na ní hned je, totéž hotovostní vklady u vkladomatů ČS jsou připsány do pár vteřin, dále 1% odměna ze všech net plateb a plateb v zahraničí až do 350 Kč měsíčně atd. Pro obrat plateb nad 3000 Kč měsíčně je zdarma.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 3. 2024 09:30

ok díky RB mám 1% do 250 Kč/měs
p.s. moneyback mám u ČS stejně tak u debetky
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 11. 3. 2024 10:29

Má tady někdo přehled za jaké období se počítají odměny za platbu kreditkou online?
Ty odměny chodí vždy 10. v měsíci, ale jak se počítají jsem z toho nezjistil.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 11. 3. 2024 10:35

Skoro přesně za zúčtovací období. Akorát u platby která proběhne na konci období (předposlední den) se může stát že se sice zúčtovat ještě do půlnoci stihne ale odměna přijde až další měsíc.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 11. 3. 2024 10:39

kecinzer: muzes nam prosim napsat, ktera kreditka ma jine ucetni obdobi pro odmeny!?
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka