Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pan Y. 18. 3. 2024 13:23

octaviampi píše:Včera večer jsem napsal zprávu o tom, že bych chtěl přejít na účet Standard. Ještě před začátkem otevírací doby jsem měl připravený dodatek k podpisu a teď se dívám, že už mám typ účtu změněný.

Také jsem včera večer poslal stejný požadavek přes Zprávy s bankéřem. Před chvílí mi cinkla SMS, ať podepíšu dodatek, to jsem udělal a Plus účet se okamžitě změnil na Standard.

Takže také přidávám palec nahoru za to, jak má tohle ČS zvládnuté.

S odmítnutím nových OP jako snadnou výpovědí exHB KK zatím váhám, ale pravděpodobně to realizuji, abych nemusel myslet na to, že to mám za pár měsíců provést než začnou účtovat poplatek za vedení. Snadný přechod na standardní KK ČS stejně zatím nebude.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Suky. 18. 3. 2024 13:59

Také mne odbyli s tím, že se mi ozve osobní bankéřka.
Kartou jsem často platil malé částky.
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 3. 2024 14:57

Jiřka ČS: nemáte pro nás ještě nějaké příjemné překvapení po 4. a další měsíce, abychom nepřeváděli BÚ Plus na BÚ Standard? :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 18. 3. 2024 15:22

Suky. píše:Také mne odbyli s tím, že se mi ozve osobní bankéřka.
Kartou jsem často platil malé částky.

Já jsem poslal další zprávu, že moc děkuju, ale nemám kapacitu na schůzku a že prosím o připravení dokumentu do George. A to nakonec dopadlo dobře, tak už mám změnu na Standard účet hotovou.

Takže se to bude lišit bankéř od bankéře. Někdo hned připraví dokumentaci k potvrzení v Georgi, jiný se bude snažit klienta nalákat na schůzku.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 18. 3. 2024 16:06

Změna účtu mi trvala cca 10 min od zprávy pro bankeře až po muj podpis. Tak si to představuji. Pochvala ČS.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 18. 3. 2024 16:23

MirekM. píše:Jiřka ČS: nemáte pro nás ještě nějaké příjemné překvapení po 4. a další měsíce, abychom nepřeváděli BÚ Plus na BÚ Standard? :-)

Všemi bonusovými výzvami už jste prošel a dosáhl jste nejvyšší úrovně, gratulujeme!
S nějakým překvapením ale určitě zase brzo přijdeme, na to jsme přeborníci, vždyť víte 8-) :roll:

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 123123123 18. 3. 2024 17:14

Poslední překvapení byl tento měsíc neoprávněně naúčtovaný poplatek na kreditce.
:D
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Tonddy 18. 3. 2024 17:41

No tak to se samo nabízí zavést jako nové příjemné překvapení fixní měsíční poplatek za vedení kreditní karty ve výši 50 Kč. Vždyť komu by se to chtělo pořád vracet? :-)
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod glock69 18. 3. 2024 18:19

Tak musím taky pochválit rychlost spořitelny. Včera žádost v georgi o změnu účtu, dnes nachystané k podpisu a vzápětí účet změněn. Asi opravdu se spořitelna za ty roky aspoň v něčem změnila. Palec nahoru
glock69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 3. 2024 18:29

Jiřka ČS: Jen doufám, že to nebude překvapení 1. 4. typu převedli jste v rozhodném měsíci BÚ Plus na BÚ Standard, strháváme vám z KK 500 Kč co by poslední neoprávněně vyplacenou odměnu. Nemyslel jsem tímto překvapením ale apríl. :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 19. 3. 2024 07:15

V úmyslu jsme to neměli, ale díky za tip ;-)

Jiřka, ČS
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MP007 19. 3. 2024 07:54

Líbí se mi Jiřčin vytříbený smysl pro humor :-D
MP007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 19. 3. 2024 08:05

Česká spořitelna píše:V úmyslu jsme to neměli, ale díky za tip ;-)

Jiřka, ČS

Za tip očekávám mimořádnou 4. odměnu. :-))
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 19. 3. 2024 09:48

Kdybychom vám na Apríla omylem naúčtovali poplatek za Plus účet a taky jako poděkování za váš tip jsme vám tu odměnu poslali. Neutraťte ji najednou.

Jiřka, ČS
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MirekM. 19. 3. 2024 09:51

Již jsem příspěvek Jiřky o odměně pochopil, budu v plusu jen 100 Kč a to možná jen do 1. 4, ale i tak nebudu muset prodat hadraplán. :-)

PS: předpokládám Jiřčin vytříbený smysl pro humor, jak psal MP007, v opačném případě bych musel z tohoto fóra emigrovat do jiné sluneční soustavy ... :-)
Naposledy upravil MirekM. dne 19. 3. 2024 10:48, celkově upraveno 3
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka