Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 4. 2024 21:30

Kolikátá odměna 500 Kč za exHB? Že by 4-tá? :-)
To je dotaz hlavně na osobneho. :-)
Naposledy upravil MirekM. dne 12. 4. 2024 23:06, celkově upraveno 1
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod curvecardik3 12. 4. 2024 22:50

U mně třetí....a příští tyden můžeme jít do ČS vše zrušit.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 4. 2024 23:10

Nevím co všechno v ČS máte. Mě sdělila osobní bankéřka, jak jsem již dříve psal, zrušení BÚ i exHB KK zasláním žádosti o zrušení včetně čísla účtu pro vyrovnání přes zprávy bankéři. Jen v době požádání o zrušení bych měl mít plně splacenou exHB KK.
Po zrušení BÚ a exHB KK by mně v ČS zůstal jen Majetkový účet.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 12. 4. 2024 23:47

wit.cz píše:Já žil (patrně v omylu) v tom, že stačí dorovnat před uzavřením období, které předcházelo období čerpání. Splatnost je skutečně jednou 6., jindy 4.

Výpis ke kreditní kartě ČS se vystavuje pravidelně 10. den v měsíci a splatnost je 25 dnů od vystavení výpisu. Dle počtu dnů konkrétního kalendářního měsíce se tak den splatnosti pohybuje od čtvrtého do sedmého dne následujícího měsíce.
Pokud nechceš platit úroky, tak je potřeba KK splatit v termínu splatnosti, případně vše dorovnat ještě před vystavením měsíčního výpisu.
Já všechny své kreditky splácím v průběhu bezúročného období hromadně v jeden den (obvykle kolem patnáctého) a ve stejný den je zase ihned hromadně vyčerpám :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod __Pavel 13. 4. 2024 05:00

curvecardik3 píše:U mně třetí....a příští tyden můžeme jít do ČS vše zrušit.

Já bych nespěchal, osobne to dostal už počtvrté.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eetm 13. 4. 2024 06:08

:lol: :lol: :lol:
eetm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod 123123123 13. 4. 2024 06:11

Defacto popáté, třikrát na sebe a dvakrát na příbuzného, mám disponentská práva.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod DejvN 13. 4. 2024 09:23

Když si chci zobrazit a vytisknout všechny platby na zadané číslo účtu za poslední rok, tak ve webovém george to jde.
V mobilním to jde taky vyfiltrovat, ale tisknout jdou jen jednotlivé položky, ne celý přehled jako na webu. Nebo dělám něco blbě?

Musím čs pochválit, že vůbec v mobilním bankovnictví tisknout jde. Mám účty i u jiných bank a tohle umí jen čs. Když srovnám čs a jiné banky, tak mi ostatní banky přijdou zaostalé, protože nemají funkce a služby jako čs, které lze v dnešní době považovat za samozřejmé.
DejvN
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 13. 4. 2024 13:12

Vasek06 píše:A není lepší koupit v dárkovou kartu na max možnou částku nebo nějakou optimální ?

Úplně se mi nechce mít peníze na dárkové kartě, kterou můžu ztratit. Pravda, párkrát jsem využil, když byla ještě albertí akce "nakupte za 300, 500, 800 a dostanete např. 50 bodů (tj. korun), v kombinaci s až 15 % vratkou to vychází celkem dobře :).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod pafes 14. 4. 2024 09:01

Dárková karta se dá přidat do Google peněženky a papírovou si schováte doma v trezoru, kde se neztratí.
pafes
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 14. 4. 2024 12:51

A platí se s ní pak tak, že se načte kód z telefonu na té zákaznické čtečce? Protože ta je v Albertu tak, že zabírá jen konec telefonu.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 14. 4. 2024 13:24

Ja v pohode platim v Albertu darkovou kartou nactenou v mobilu (v aplikaci Stocard).

Lze to i na samoobsluznych pokladnach, tam se to nacita na te ctecce, ktera je bokem urcena pro aplikaci Albert.
U obsluhovane pokladny darkovou kartu z meho mobilu skenuje pokladni jeji rucni cteckou.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 14. 4. 2024 13:27

@drkarel: Copak ta zákaznická čtečka na pokladně s obsluhou lze používat i k placení nákupu pomocí dárkových karet (papírových, v mobilu)? Já když platím dárkovou kartou, tak ji vždy předkládám pokladní.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 14. 4. 2024 14:48

To jde snad v každém supermarkeu s jejich darkovými kartami, kauflad a penny market určitě jo.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod drkarel 14. 4. 2024 15:22

MIlos: Já netuším. Někdo někdy psal, že v Lidlu třeba jo. A třeba v Penny vůbec ruční čtečku nemají a nějak se mi nechce dávat telefon pokladní do ruky.
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka