Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod minarjo 14. 4. 2024 14:24

Ach jo, opět ve vlákně Česká spořitelna dlouhé řešení slev a způsobů uplatnění v obchodech, na které tu máme extra téma. Copak toto má souvislost POUZE s Českou spořitelnou, aby zájemci o toto téma hledali danou věc ve vlákně ČS? :( Ne, proto na to přece máme téma pro všechny slevové akce bank v obchodech, ať jde o ČS , Air, UCB a další - viewtopic.php?f=316&t=1327514&p=13705890#p13705890
(Ne, rozhodně nejsem ten, kdo by to @Ropovi iniciativně hlásil, on to ostatně vidí a koná pak sám, jen mám rád prostě pořádek, i ten online :) )
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 14. 4. 2024 15:03

Je neděle, sluníčko, ještě snesitelné teploty ... užívej si klid a nečerti se kvůli malichernostem. :)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod 123123123 14. 4. 2024 17:18

Jsou i Penny Markety se samoobslužnou pokladnou. :D
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod yndezit 14. 4. 2024 18:22

drkarel píše:MIlos: Já netuším. Někdo někdy psal, že v Lidlu třeba jo. A třeba v Penny vůbec ruční čtečku nemají a nějak se mi nechce dávat telefon pokladní do ruky.

V Penny je ta čtečka na kase na Penny kartu pro zákazníky na konci pásu, dárková karta se může pípnout na ní.
Akorát to pokladní neznají.
yndezit
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 15. 4. 2024 05:01

Jj, díky, já vím, kde je čtečka, šlo jen o to, zda se tam dá skenovat i dárkovka (nejen věrnostní).
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 15. 4. 2024 08:45

George je down, přihlásit se jakžtakž dá, ale jinak nic.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod peter23p 15. 4. 2024 08:57

Ano vše trvá dlouho a většina pokusů skončí chybou.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod chrudimi 18. 4. 2024 08:37

MirekM. píše:Nevím co všechno v ČS máte. Mě sdělila osobní bankéřka, jak jsem již dříve psal, zrušení BÚ i exHB KK zasláním žádosti o zrušení včetně čísla účtu pro vyrovnání přes zprávy bankéři. Jen v době požádání o zrušení bych měl mít plně splacenou exHB KK.
Po zrušení BÚ a exHB KK by mně v ČS zůstal jen Majetkový účet.

Tak mně bankéřka sdělila, že běžný účet nelze zrušit elektronickým podpisem a mám se dostavit osobně. Jestli na tom bude trvat, tak to holt zruším přes mobilitu.
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 18. 4. 2024 08:55

Ja rusil BU nedavno telefonicky (na zakaznicke lince - bankere nemam) a kratce po hovoru ucet zrusen. Takze osobne overeno, ze to jde...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 18. 4. 2024 09:06

Jo, naháněním na pobočku se snaží jen přemluvit, případně ještě něco navíc prodat.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 4. 2024 10:31

Poslal jsem si zkušebně na exHB KK okamžitou platbou malou částku z jiné banky. Přichozí částka je vedená jako "Převod mezi vlasními účty" na rozdíl od splátky přes klikátko/ťapátko u KK přes ČS BÚ, kde je částka vedená jako "Splátka". Musím tedy exHB KK splácet jen přes klikátko/ťapátko u KK přes ČS BÚ? Předpokládám, že nikoliv, jen se pro sichr ptám.

Měnil jsem PIN u virtuální karty k BÚ na bankomatu ČS. Na vyjetém dokladu z bankomatu o změně PINu je ale uvedeno úplně jiné číslo karty, nesedí ani poslední čtveřice, což jest dokonale matoucí. (V g-peněžence poslední čtveřice souhlasí s kartou.)
PIN se na kartě změnil, jen propsání změny do SB trvalo snad 10 minut.
Naposledy upravil MirekM. dne 18. 4. 2024 11:28, celkově upraveno 1
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 18. 4. 2024 10:38

"Karta" v mobilu má/ukazuje jiné číslo.
GeneHawkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 4. 2024 11:34

V jakém OS/app máš karty v mobilu uložené? Mně tedy poslední zobrazení čtyřčíslí na obrázku karty v g-peněžence sedí s posledním čtyřčíslím na skutečné kartě.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 18. 4. 2024 11:42

To ano, ale při platbě podstrčí číslo jiné.
GeneHawkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 4. 2024 11:52

To vím, jen bych předpokládal u virtuální karty při změně PINu v bankomatu mateřské banky ke kartě vypsání reálného čísla na dokladu o změně.
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka