Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 5. 7. 2024 21:02

@HonzaLBC
Je tu k tomuto (nebo necemu podobnemu) specialni vlakno "Bankovní aplikace na více zařízeních"
viewtopic.php?f=316&t=1331242

mozna to pomuze ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 5. 7. 2024 21:10

To speciální vlákno řeší ale něco jiného, než co potřebuje HonzaLBC...

@HonzaLBC: Já používám appku ČSOB pro dva klientské účty a v rámci telefonu s Androidem to řeším pomocí funkce "Více uživatelů", což je plně oddělené uživatelské prostředí v rámci jednoho telefonu. Tímto způsobem by měla pro více klientských účtů fungovat i appka George.
Naposledy upravil Milos dne 5. 7. 2024 21:18, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 5. 7. 2024 21:17

Tam se řeší opačná situace, jeden účet na více zařízení. Ale já to potřebuji přesně obráceně, narvat dva různé lidi a dva samostatné George na jeden mobil. Ale Spořka to má asi nějak zablokované, že na to nefunguje ani finta s duální aplikací nebo druhým prostorem :-( Ale díky za pokus.

-- 5. 7. 2024 22:22 --

Funkci "Více uživatelů" jsem nezkoušel, jdu jí zkusit najít :-) Díky
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 5. 7. 2024 21:31

Jaký máš telefon? Funkci "Více uživatelů" nemají úplně všechny telefony, viz. https://mobilmania.zive.cz/clanky/jak-n ... fault.aspx
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 5. 7. 2024 21:36

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ a jak tak čtu, tak Xiaomi to má řešené přes ty duální aplikace a druhý prostor a to zrovna na Spořku nefunguje :-(
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tx999 6. 7. 2024 22:08

vpe píše:Díky za rady, jenže občas ten účet eurový ve spořitelně nebo ČSOB chceš zrovna tam u nich…* Já to tady napíšu ještě jednou, zadáš převod včera ve 13 a ČSOB sepa odešlou až v pondělí (asi i ČSAS, nevím). Peníze si podrží 5 dnů :-(

Někdy prostě chceš nebo potřebuješ rychle transakce € v rámci banky. Ale oni se nechtějí vzdát skrytého výpalného :-( Ty jejich (ČSOB - ČSAS) podmínky jsou tak nepřehledné, že jsi zřejmě sám udělal chybu ve vláknu ČSOB, už se v tom záludném ceníku nevyznáme, natož pracovnici infolinky…

Je třeba upozorňovat na tyto záludnosti velkých bank

A proč by ten kdo má příjem v eurech měl mít zrovna premiér, on splní snad nějaký obrat Jen proto, že mu chodí důchod v eurech? Já s tím mohu mít taky problém, můžu mít jeden měsíc příjem 2 000 000 a druhý měsíc 50 000, obávám se, že rozhodně nemám chuť na sledování nějakých přib….. podmínek … Včetně podmínky držet tam za nevýhodných podmínek aktiva když nebudu chtít…

Proste nemaji okamzite platby a odesilaji to davkove. Pokud to potrebujes ihned, je nejjednodussi nabit Revolut pres platbu kartou a prevest tam, kam potrebujes.

A na to, ze EUR ucty jsou minimalne pro retail stale minoritni zalezitosti, ktera se vetsine bank nevyplati resit a nejak se na nich profilovat, si stezuj u ceskych politiku (a asi i velke casti spolecnosti). Kdyby byli co k cemu, CR uz mohla byt davno v eurozone.
tx999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 7. 2024 09:26

Dnes mi přistála první odměna za doporučení, přišlo to současně mě i doporučenému. Nevím, jestli jde poznat od koho z doporučených to je, pokud jich mám víc, tohle je v rodině, takže si dáme vědět.
Je tam nějaký variabilní symbol, možná podle něj by to mohlo jít párovat, nepotřebuju to, takže jsem po tom nepátral, pod jakým VS to přišlo doporučenému.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr.novak888 7. 7. 2024 11:05

Mám u Spořky vkladní knížku a stavebko a v podmínkách ohledně získání odměny 1200 Kč za založení nového účtu a 4 plateb kartou se píše: "Doporučená osoba musí být občanem ČR starším 18 let a u Pořadatele nesmí mít minimálně 3 měsíce před zapojením se do Akce založený osobní účet".

Nevíte někdo, zda je vkladní knížka považovaná také za osobní účet?

Páč jsem nikde nenašel na stránkách Spořky, co je to osobní účet. Např. vkladní knížka je vedená jako vkladový účet, na který se vkládají peníze v hotovosti nebo bezhotovostním převodem a výběr probíhá pouze v hotovosti na pokladně při předložení vkladní knížky.

Vůbec netuším, zda nejsem předem vyloučen z možnosti získat odměnu.

Díky předem za odpovědi či vaše názory.

PS: podrobně by to mohla vysvětlit Jiřka ze Spořky
petr.novak888
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 7. 7. 2024 11:24

Vkladní knížka není považována za osobní účet, odměna za založení účtu se na tebe tedy vztahuje.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod petr.novak888 7. 7. 2024 12:38

Je tu ještě někdo, kdo nemá vyčerpaný limit na doporučení na založení účtu s odměnou a zároveň nabízí, že se podělí i o svoji odměnu? Pošlete mi odkaz na založení účtu do soukromé zprávy.
petr.novak888
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 7. 7. 2024 13:18

Poslal jsem ti odkaz do SZ.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 8. 7. 2024 13:11

Vyslovuji Jiřce další velkou pochvalu před nastoupeným fórem Finexpertu.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod pan Y. 9. 7. 2024 00:00

Též jsem jako doporučitel obdržel první odměnu. Doporučený založil George/BÚ 5.7.2024 a tentýž den provedl 4 transakce virtuální kartou. Odměna připsána 8.7.2024.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 7. 2024 07:31

Je u té odměny nějaká identifikace k určení toho, za kterého doporučeného člověka byla obdržena?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 7. 2024 09:40

V Moneyback mam slevu 4% na booking pres preklik v apce. Neni tam specifikace, jestli se musi zaplatit kartou od CS, resp. je tam i poznamka, ze lze platit i hotovosti v hotelu...

Nema nekdo zkusenosti, jestli se CB pripise i pri platbe jinou kartou? Protoze jsem zapomel poslat EUR do CS, nechci pouzit spatny kurz bookingu nebo CS pri platbe v CZK.

Jeste je moznost platit s CRV/CS(a vyuzit kurz MC), ale nevim kdyby byla podminka CB platba kartou, jestli se to pres CRV uzna...
slavo963
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka