Mohla byste Jiřko prosím prověřit, jak to s tou odměnou vypadá? Jinak to každý z nás bude jednotlivě reklamovat a zbytečně tak zatěžovat vaše reklamační oddělení. Děkuji

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Milos píše:Já v rámci té akce „10 % navíc za Vaše pravidelné investice!“ žádnou odměnu zatím také neobdržel.
Mohla byste Jiřko prosím prověřit, jak to s tou odměnou vypadá? Jinak to každý z nás bude jednotlivě reklamovat a zbytečně tak zatěžovat vaše reklamační oddělení. Děkuji
gman píše:Díky všem
Revolut mám, nevím proč mě to nenapadlo.. Směnit 500EUR a poslat na ten EUR účet u ČS? Protistrana v Rakousku ji musí sdělit číslo účtu ve formátu IBAN nebo stačí i místní číslo účtu a přes iban.cz udělat převod do formátu IBAN (jsou to důchodkyně)?
Česká spořitelna píše:Milos píše:Já v rámci té akce „10 % navíc za Vaše pravidelné investice!“ žádnou odměnu zatím také neobdržel.
Dobrý den, už pátráme, kde se stala chyba. Dám pak vědět buď sem, nebo do zprávy.
Díky moc za trpělivost.
Jiřka, ČS
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků