Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 15. 10. 2024 23:59

Sporka od 16.10. snizuje uroky na sporaku z 4.5% na 4.3% (u te nejvyssi sazby)
ČS: 4.5%->4.3%, 3%->2.75%, 1.75%->1.5%, 0.75%->0.5%:

https://www.csas.cz/cs/osobni-finance/s ... orici-ucet

marketingova akce:
https://www.csas.cz/banka/content/inet/ ... xml,pdf_IE

---

ČS Premier/Private 3% -> 2.75% (od 23.10.)
https://www.csas.cz/banka/content/inet/ ... xml,pdf_IE
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod karel304 21. 10. 2024 11:43

Aktuálně zřejmě nefungují okamžité platby (tedy minimálně do RB, posláno ČS--->RB, příkaz nabízel jen expresní platbu za 125 Kč).
Edit: tak šlo o pozastavení převodu ze strany ČS, mají poslední dobou hodně podezřelých plateb tak ještě kontrolovali telefonicky zda je vše OK :-)
karel304
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tomm001 21. 10. 2024 11:53

Teď poslána 1 Kč z ČS do RB a odešla normálně okamžitou platbou.
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bufalobil1 24. 10. 2024 09:02

Tak jsem dnes zrušil kreditku exxHello. Mám účet Erste tak jsem napsal bankéři a za 5 minut mi přistál v aplikaci dokument Výpověď smlouvy , podepsal jsem a hotovo na konci měsíce tedy poslední den účetního cyklu bude zrušeno a kartový účet uzavřen.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod olousek 24. 10. 2024 22:34

Já rušil na pobočce. Nejdřív založila novou kk a následně teprve zrušila starou exHB. Nabízela i více než dvojnásobny úvěrový rámec. Chtěla tři výpisy z účtu kam chodí výplata. Celé to trvalo asi 45min.
olousek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 10. 2024 00:50

Dovoli jeste CS zalozit druhou kreditku s bonusem za internetove platby, kdyz uz clovek jednu ma? Me tvrdila zamestnankyne, ze ji system nabizi pouze zvyseni uveroveho ramce u stavajici kreditky.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 25. 10. 2024 04:20

dříve to určitě šlo já mám tři + k tomu tři exHB
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 10. 2024 06:43

No ja mel 4, nez mi je CS vypovedela, ted mam nove jen jednu. 3 HB kreditky jsem zrusil sam dobrovolne, ty jsou marne.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod jakoubek61 25. 10. 2024 08:07

Já jsem měl dvě HB KK a nyní mám dvě bonusové KK ČS. Rušil jsem je postupně (květen, září), je pravda, že mi při zřizování druhé také nejprve nabízeli pouze navýšení úvěrového rámce.
Trval jsem na tom, že chci druhou KK a nakonec jsem ji dostal.
jakoubek61
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 10. 2024 09:02

Diky, tak to jeste zkusim v jine pobocce.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod minarjo 26. 10. 2024 00:42

To, že systém nabízí v běžném stavu jen zvýšení úvěrového rámce (a ne zařízení další, druhé kreditky) vidíš i ty sám v mobilní appce George v záložce Extra (tedy eShop bankovních produktů), nemusíš se kvůli tomu lopotit na pobočku :). Ano dříve šlo jich mít více, když měli systém "hloupější" - dnes ale systém existenci klasické kreditky detekuje a běžně nabízí jen zvýšení jejího rámce, ať už v George nebo na přepážce. Očividně to sice obejít jde dle zkušenosti ostatních, ale nebude to běžný postup, na který ČS své pracovníky školí :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 26. 10. 2024 11:27

Za pokus nic nedam no.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod minarjo 26. 10. 2024 13:59

No dáš hodně, přece tvůj vlastní čas v podobě zdržení na pobočce a cesty na ní a zpět. Já na žádné pobočce nebyl už léta a vracet se do pravěku fakt nechci. Naštěstí nejen u ČS lze dnes už vše co potřebuji řešit online či po telefonu, buď přímo nebo nepřímo (nepřímo hlavně rušení účtu, kde tím že řada bank online rušení neumí, je třeba zapojit jinou banku skrz online zadání mobility, nevím proč to rušení mnohé banky tak ztěžují). Takže chodit na pobočku je jako chodit s dopisem na poštu, když lze totéž poslat e-mailem či Datovou schránkou :D.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod losalamos 26. 10. 2024 22:32

Pomocí mobility některé banky odmítají povolit zrušení spořících účtů.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 3. 11. 2024 16:19

Česká spořitelna přidá 30 % ke cashbacku https://www.mesec.cz/aktuality/ceska-sp ... je-500-kc/
hopo.hopo
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka