Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod esquire 22. 1. 2025 08:37

Na chatu mi pracovnice sdelila, ze i vyber z bankomatu se pocita jako obrat, tak snad je to pravda.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 22. 1. 2025 08:54

Ale za to je snad poplatek(ale prepokladam, ze vyber by byl tak ci tak)
A vybery pres CRV skasiruje druha strana(pri free planu)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod powery 22. 1. 2025 08:58

Dotaz, jak bez návštěvy pobočky zrušit exHB neaktivovanou kreditku?
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 22. 1. 2025 09:06

Na dotaz, jestli bude kk i vracet, mi můj bankéř dnes napsal, že se sjednocují všechny všechny podmínky do jednoho produktu, tedy i vratka. No jsem zvědavej.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 22. 1. 2025 09:40

Zdejsi Jirka to v minulosti vyloucila, ze by se neco zmenilo? Pochybuji a bankeri nekdy kecaji. Ale byl bych pro :-)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod powery 22. 1. 2025 10:29

powery píše:Dotaz, jak bez návštěvy pobočky zrušit exHB neaktivovanou kreditku?

Tak si odpovím sám, kdyby se to náhodou někomu hodilo. Přes George a Zprávy s bankéřem poslat požadavek. Bankéř pošle dohodu o výpovědi a přes George lze podepsat.
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 22. 1. 2025 12:13

Však to zde v minulém roce zaznělo mnohokrát a mnoho lidí takto přes George zprávu bankéři kreditku exHB dohodou vypověděli, včetně mě.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 22. 1. 2025 13:17

slavo963 píše:Zdejsi Jirka to v minulosti vyloucila, ze by se neco zmenilo? Pochybuji a bankeri nekdy kecaji. Ale byl bych pro :-)

Tak když mi to dneska potvrdil, tak v opačném případě mu to omlátím za pár dnů o hlavu. Proto jsem se výslovně ptal, jestli je to lež jako obvykle, nebo mimořádně pravda.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 22. 1. 2025 13:32

Kdyz to neni v aktualizovanych obch. podminkach, tak bych bankere pozadal o ty podminky, kde to je uvedene :-)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 22. 1. 2025 13:50

to by bylo super, od kdy to má platit?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 22. 1. 2025 14:04

Žádná taková změna v dokumentech pro bývalé klienty Hello není https://www.csas.cz/cs/dokumenty-ke-sta ... Hello-bank. Možná takovou změnu a kompletní sjednocení podmínek KK ČS i exHB teprve plánují.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 22. 1. 2025 14:48

xls píše:
slavo963 píše:Zdejsi Jirka to v minulosti vyloucila, ze by se neco zmenilo? Pochybuji a bankeri nekdy kecaji. Ale byl bych pro :-)

Tak když mi to dneska potvrdil, tak v opačném případě mu to omlátím za pár dnů o hlavu. Proto jsem se výslovně ptal, jestli je to lež jako obvykle, nebo mimořádně pravda.

Dobrý den, je mi líto, 1% vratka z nákupů na internetu a v zahraničí se HB kreditky netýká.
Děkujeme za upozornění, informace pobočkám upřesníme.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xls 22. 1. 2025 16:16

Dobrý den,
to mi tedy opravdu hlava nebere.

Ptal jsem se bankéře:
Dobrý den, dnes mi přišel email, že pro kk převedenou z HB platí stejné podmínky jako pro kk ČS. Je to tedy prosím pravda a je na ní vrátka 1 procento z obratu, nebo je to lež jako obvykle? Děkuji ...

Odpověď od něj:
Dobrý den,
všechny kreditní karty Hellobank mají stejné podmínky jako kreditní karty ČS. Jedná se o sjednocení všech kreditních karet do jednoho celistvého produktu, aby každý klient měl stejné podmínky.
Všechny podmínky k čerpání naleznete na našich stránkách https://www.csas.cz/cs/osobni-finance/u ... itni-karta
Pokud by jste potřeboval s čímkoliv poradit, neváhejte se na nás obrátit.
S pozdravem,

A opravdu na té stránce jsou podmínky KK včetně vratky, v dokumentech je ceník jedné KK taky s vratkou.

Tak jak to tedy prosím Jiřko je? Jak píše ten bankéř, nebo existuje nějaká diskriminace zákazníků z HB, kterým jste jen zmrvili kurzy a zvedli poplatky na úroveň ostatních klientů, ale jedinou výhodnější podmínku jste jim upřeli? Prosím o odpověď.

-- 22. 1. 2025 16:25 --

Jinak jak je ten odkaz výše od Miloše, tak to jsou podmínky pro přecházející z února 2024. Teď vidím jediné podmínky pro KK: https://www.csas.cz/static_internet/cs/ ... _karta.pdf

No nic, v Georgi je to jako KK, účtují to jako KK, podmínky jsou pro KK, takže jestli se to nebude jako KK chovat, zeptám se arbitra.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 22. 1. 2025 16:26

Tak píše se o podmínkách (pro bezplatné vedení) nikoliv o bonusech. :) (A co taky chtít od člověka, který píše "by jste".)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 22. 1. 2025 16:33

@xls: Ceníky ke KK jsou dva, jeden pro klasickou KK ČS a druhý pro KK exHB:
KK ČS https://www.csas.cz/static_internet/cs/ ... _karta.pdf
KK exHB https://www.csas.cz/banka/content/inet/ ... _06_01.pdf
Informace o vratce 1% figuruje jen v ceníku KK ČS.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka