Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
minarjo píše:Když je řeč o tom novém poplatkovém modelu Investování PLUS, neví někdo, zda do něj lze snadno přejít ze stávajícího Majetkového účtu, na kterém mám historicky dva podílové fondy ČS? Tedy tak, abych je nemusel prodávat, ideálně aby se ani nemusela rušit/měnit pravidelná investice do nich atd. A pokud by to šlo změnit smlouvou/dodatkem k podepsání přes George, tím lépe.
Milos píše:Zedna1 píše:Sporka uz v SB u kreditky neukazuje vysi castky ke splaceni z posledniho vypisu.
Nyni ukazuje jen minimalni splatku a celkovy dluh (tj. i vcetne novych plateb provedenych po vystaveni vypisu).
Drive tam tato informace byla, pouzival jsem to.
Nyni tedy musim v SB stahnout posl. vypis a najit+otevrit a zobrazit+zvetsit, coz je v mobilu fakt otravne.
Ted nevim jestli jde jen o nejakou chybu nebo o zamerne zkripleni aplikace ...
SB i IB mi zobrazuje jen minimální splátku a aktuálně vyčerpánou částku (celkový dluh) pouze u exHB kreditky, u klasické kreditky ČS mi SB i IB zobrazuje i dlužnou částku pro tento měsíc (částku z posledního výpisu). Popisovaná "chyba" se tedy týká asi jen exHB kreditek.
Dvorik píše:Jde nejak aktivovat pristup do IB nebo George pri zmene telefonu?
Na lince mi porad tvrdi, ze musim na pobocku...
Tohle me fakt vysira v roce 2025. Ucet jsem zakladat online pres BankID, v zivote jsem na pobocce nebyl.
A ted kvuli takove kravine nemuzou udelat aktivaci nejakym overenim po telefonu nebo opet pres BankID?
Dvorik píše:Jde nejak aktivovat pristup do IB nebo George pri zmene telefonu?
Na lince mi porad tvrdi, ze musim na pobocku.
1) Puvodni telefon s Georgem jsem zresetoval
2) V IB mi to pise, ze musim mit George
3) v Georgi mi to pise, ze musim mit QR kod ze stareho telefonu (nemam) nebo mam jit do bankomatu pro aktivacni klic s plastovou kartou (nemam) nebo na pobocku.
Tohle me fakt vysira v roce 2025. Ucet jsem zakladat online pres BankID, v zivote jsem na pobocce nebyl.
A ted kvuli takove kravine nemuzou udelat aktivaci nejakym overenim po telefonu nebo opet pres BankID?
MP007 píše:Právě nedávno jsem tuhle anabázi musel absolvovat (android na android) a krom Spořky to u všech ostatních SB (cca 10 bank) šlo do pár minut provést od stolu. Pouze Spořka (i přes použití QR-kódu na původním mobilu) nedokázala proces opakovaně dokončit a vyzvala k návštěvě pobočky... tak až budu mít někdy cestu.
xls píše:„Péči o finanční zdraví“ opravdu chceš. A kdo bude dost "zdravej", aby jim pořádně vydělal, tak dostane lízátko. Ti ostatní si budou muset sami rozmyslet, jak s ušetřenými tisíci naloží.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků