budu.linek píše: A prosim tě , jaké že ty poplatečky máš na mysli?
Nejprve je třeba říct, že slevu ČS přizná jen v případě 1 příchozí a dvou odchozích plateb v každém měsíci. Inkaso ve prospěch ČS se ale nepočíta (?)... to je první fórek, napsaný tak, že jej snadno člověk přehlédne (navíc, když první měsíc tyto podmínky nemusí být splněny)
Druhá věc: potřeboval jsem si změnit číslo na konfirmační SMS. Na internetu neprovedu, přes telefon také ne. Tedy návštěva pobočky. Ztráta času a 16 CZK.
Pak jsem potřeboval větší výběr - tj. pokladna, 43CZK. Službu nelze najít v žádném slevovém programu. Vychytané.
A když už jsem provedl výběr na pokladně, ejhle, máme tu hned účetní položku 8CZK, která se- ó jaké požehnání - nevztahuje do programu výhod, protože neplyne ze služby v rámci programu výhod....
Dále nabídky: akceptoval jsem k poslednímu dni v měsíci kontokorent (po internetu). Přestože šlo o cca. hodinu před půlnocí starého měsíce, ČS si stačila strhnout měsíční poplatek za hodinové vedení kontokorentu.... Škoda, že jsem se ještě nesetkal s tím, že by to u ní fungovalo i obráceně - jde ale o "Špár"kasse... čili, "banku sobě", že....