Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 22. 7. 2024 14:43

Zedna1 píše:Dotaz na akci 1200+1200:

Musi se nove zakladany ucet zalozit pres mobilni aplikaci nebo lze i pres George na pocitaci?
Podminky v tomto nejsou zcela jednoznacne.

citace z podminek:
Doporučená osoba si musí stáhnout a aktivovat mobilní aplikaci George. Poté si v něm musí založit Plus účet
nebo Standard účet, a to do 30 dní od zadání telefonního čísla na odkazu získaném od Doporučitele.

Tak dalsi zajimavost ohledne akce 1200+1200:

Jeden muj doporuceny (+ja) jsme dostali bonus i presto, ze si zakladal ucet osobne na pobocce s overenim pres obcanku, tedy bez vyuziti bankovni identity jine banky (v mobilu).
Predtim ale samozrejme probehla registrace jeho telefonu pres doporucujici odkaz.

EDIT:
coz tedy popira nasledujici FAQ zde:

https://www.csas.cz/cs/page/doporucte-george
Je možné získat odměnu i v případě, že si založím účet na pobočce, a ne ve svém Georgi?
Akce se vztahuje pouze na založení účtu přes vašeho George.
Naposledy upravil Zedna1 dne 22. 7. 2024 15:58, celkově upraveno 1
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 22. 7. 2024 14:57

hopo.hopo píše:Ano, bylo to tu oficiálně potvrzeno, že klientů Erste Premier se akce netýká.

Česká spořitelna píše:
honzik28 píše:Díval jsem se do George a po kliknutí na odkaz Doporučte George dostanu hlášku "Je mi líto. Tuto obrazovku monetálně nemůžu načíst. Zkuste to prosím později". Je možné, že akce není pro všechny? Mám Erste. Syn, který má standardní účet, tam možnost odeslat odkaz má.

Dobrý den, klienti segmentu Erste Premier a Este Private Banking jsou z akce vyloučeni. Je mi líto.

Jiřka, ČS

Dobrý den, ode dneška už mohou za odměnu doporučovat účet i klienti segmentu EP. Pravidla akce jsou stejná jako u běžných retailových klientů.
(EDIT: upravila jsem informaci, na klienty EPB (Erste Private Banking) se akce nevztahuje, je k dispozici pouze běžným retailovým klientům a klientům EP (Erste Premier).

Jiřka, ČS
Naposledy upravil Česká spořitelna dne 23. 7. 2024 12:12, celkově upraveno 1
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zedna1 22. 7. 2024 16:11

Jeste mam dotaz k akci 1200+1200, asi na Jirku, viz. take castecne muj predchozi prispevek:
viewtopic.php?p=13754210#p13754210

Soucasna situace:
Muj doporuceny zakladal ucet, ale po predani/potvrzeni udaju z jine banky pres bank.ID mu to napsalo:
Omlouvam se
Online nastaveni George bankovnictvi nelze dokoncit. Navstivte prosim nekterou z nasich pobocek.

Predpokladam, ze je to tim, ze kdysi davno mel u nich ucet (nyni uz roky ale ne a tedy splnuje podminku 3 mesice bez uctu u Sporitelny).

Muj dotaz, i s ohledem na realnou zkusenost viz. muj predchozi prispevek (bonus pripsan i pri sjednani na pobocce ale to nebylo z duvodu byvaleho klienta), tedy zni,
zda pri tomto scenari, kdy doporuceny byvaly klient nemuze zalozit George/ucet online a je nucen to z tohoto duvodu (omezeni online procesu ktery si neumi poradit s byvalym klientem) sjednat na pobocce, dostane pri sjednani na pobocce bonus?

Samozrejme, ze pred navstevou pobocky by probehla registrace jeho tel. cisla pres doporucujici odkaz.

Info:
V podminkach akce se primo explicitne pise, ze nesmi mit ucet ve Sporitelne posledni 3 mesice.
V podminkach akce se zminuje ze ucet se musi zalozit pres George, ale George se jmenuje i IB (nejen Smartbanking).

a ve FAQ se pise:
https://www.csas.cz/cs/page/doporucte-george
Je možné získat odměnu i v případě, že si založím účet na pobočce, a ne ve svém Georgi?
Akce se vztahuje pouze na založení účtu přes vašeho George.

Váš účet jsem měl/a, ale zrušil/a jsem ho. Můžu také dostat odměnu, když si ho znovu sjednám?
Do akce se může zapojit jen ten, kdo 3 měsíce před zapojením do akce neměl u naší banky sjednaný účet.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 23. 7. 2024 11:20

Dobrý den, účet musí být zakládán v Georgi, jinak na odměnu nevzniká nárok. Je možné, že účet byl sice zakládán na pobočce, ale skrze klientova George.
Pokud se v Georgi proces založení účtu nedaří dokončit, ať se váš známý zastaví na pobočce, podíváme se, kde je problém.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod EmPí 23. 7. 2024 17:13

Holt není George jako George, však proto je to specifikováno v pravidlech o kterýho jde ...
viewtopic.php?p=13745644#p13745644
https://www.csas.cz/content/dam/cz/csas ... george.pdf
EmPí
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zedna1 24. 7. 2024 19:10

Dekuji Jirce za odpoved.

Jeste jeden dotaz (jen pro jistotu) k akci 1200+1200 ohledne podminky 4 plateb kartou:
Pocitaji se platby v zahranici? V pripade, kdyby dany clovek byl dany/cely mesic v zahranici.

citace z podminek zni hodne obecne, takze predpokladam, ze se pocitaji i platby kartou v zahranici:

K získání odměny musí Doporučená osoba během každého z prvních 3 kalendářních měsíců od založení nového
účtu zaplatit alespoň 4× kartou. Počítají se platby v kamenných obchodech i na internetu, a to i kartou v telefonu
nebo hodinkách.
Platit můžete z jakékoli karty vedené k nově založenému účtu. Výběry z bankomatů se nepočítají.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 24. 7. 2024 19:13

Dobrý den, ano, počítají se i platby kartou provedené v zahraničí.

Jiřka, ČS
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 24. 7. 2024 19:19

Co jsem vysledoval, tak platby pro připsání odměny ani nemusí být zaúčtované. Odměny se připisují jednou za čas a pokud platby provedete těsně před tímto časem, obdržíte odměnu velmi rychle. Při provedení plateb těsně po tom, co banka naposled připisovala odměny je potřeba počkat (nejspíše pár dní) na další připisování odměn.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 24. 7. 2024 19:41

Ja mam nekolikanasobne overeno, ze bonus se pripise nasledujici den vecer po provedeni (tj. ne po zauctovani) posledni ctvrte platby.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 25. 7. 2024 12:47

Platím a spořím - V srpnu s bonusem 10 %

https://www.csas.cz/cs/page/platim-a-sporim

odkládat si peníze na spoření je vždy chytré rozhodnutí. Chceme Vaši snahu ještě víc podpořit, a tak Vám v srpnu přidáme 10 % navíc k tomu, co si naspoříte s funkcí Platím a spořím.

Jak získat bonus ke spoření?

* Odkládejte si peníze s funkcí Platím a spořím.
* Když naspoříte 500 Kč a více, dostanete od nás 10 % navíc z naspořené částky.
* Akce platí od 1. 8. do 31. 8.

George platbu zaokrouhlí na nejbližších 10 Kč nahoru.
Drobné navíc jdou automaticky na spořicí účet.
K zaokrouhlené částce si můžete přidat dalších 10, 20, nebo 30 Kč, když zapnete „Spořím víc“.

Výše odměny
Pokud si klient díky službě Platím a spořím ušetří v období 1. 8. 2024 – 31. 8. 2024 na svůj Spořicí účet nebo Spořicí obálku alespoň 500 Kč, získá odměnu 10 % z naspořené částky.
Maximální výše odměny, kterou může klient získat, je 1000 Kč, což odpovídá uspořené částce 10 000 Kč.

Tzn. na maximální odměnu je potřeba 257 korunových plateb, pokud jsem si to dobře spočítal a tu spořicí funkci správně pochopil :hm (Ke korunové platbě mi "Platím a spořím" převede na spořák 9 Kč (zaokrouhlení na nejbližších 10 Kč nahoru), k tomu turbo funkce "Spořím víc" přidá dalších 30 Kč, takže s každou korunovou platbou převádím 39 Kč na spořák. Tím těch 10 000 na maximální odměnu naspořím za 10000/39 = 256,41 ~~ 257 korunových plateb.) To zas budou fronty v Kauflandu na samoobslužkách :D

Pozor, akce je až od 1. 8. :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 25. 7. 2024 13:08

To zas bude lidí, kteří si kvůli tomu budou znovu zakládat účty, které nedávno zrušili. Nebo si budou zpět měnit Standard účty na Plus účty ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 25. 7. 2024 13:15

Nějaké nápady jak těch 257 plateb zautomatizovat? Nechce se mi klikat :-))
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 25. 7. 2024 13:21

Chápu správně, že ta odměna je jen pro Plus účty? My s Erste Premier ostrouháme?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 25. 7. 2024 13:27

Pokud není možné možné mít současně EP a Plus účet, tak asi ano.

Podmínky kampaně
Klient je starší 18 let.
Klient využívá Plus účet České spořitelny.
Klient v období 1. 8. 2024 – 31. 8. 2024 využívá službu Platím a spořím a platí debetní kartou/kartami vydanými k Plus účtu České spořitelny, ke kterému má aktivovanou službu Platím a spořím.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 25. 7. 2024 13:34

Jestli platí podmínky kampaně, tak se ta odměna opravdu týká jen klientů s Plus účty
Přílohy
CS-Podminky kampane Platim a Sporim.gif
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka