@Pilatus:
U transakcí ze středy, které ČS zaúčtovala dnes, tam buď ještě úplně v klidu, systém Platím s spořím se dle mého pozorování nikdy na zaúčtované platby neaplikuje naráz na všechny, mají tam nějaký dávkový systém, který to dělá v den zaúčtování postupně, do dnešního pozdního večera budeš mít jistě hotovo (třeba já teď ve 20:48h už mám všech 13 plateb ze středy, zaúčtovaných dnes, přes Platím a spořím v pohodě protaženo, ale třeba kolem 18h to byla teprve cca polovina, toto už vím a beru to ok).
Mnou výše popsaný problém se týkal výhradně plateb zaúčtovaných toto úterý odpoledne (tedy platby typicky z neděle), tam se jim kvůli nějakým výpadkům daný den (okamžité platby atd., jak zde psali jiní) to nějak seklo i u Platím a spořím a mně skrz tuto službu prošlo v to úterý jen 7 plateb z 21 (a napraveno to už asi nebude, ten systém to dělá typicky odpoledne až pozdě večer dne zaúčtování, teď už je dva dny potom). Ale to už neřeším, od té doby včera a dnes už to fungovalo zase ok, jedno zaškobrtnutí v tomto nástroji tvorby úspor ještě beru
.