jasno1 píše:Nevěřím nikomu, kdo zde píše, že dokáže nějakou smlouvu nebo dokonce celý účet zrušit přes George.
Chtěl jsem zrušit již druhou exHB kreditku. Pro zrušení první jsem musel na pobočku, říkal jsem si OK, chtějí mě poznat. Nyní jsem chtěl zrušit druhou. Píši přes George zprávu bankéři s požadavkem na zrušení KK a zaslání výpovědi do George k podpisu. Chvíli nato telefonát z banky, ale v nevhodnou dobu. Tak jsme se domluvili, že až budu moci zavolám já. Volám tedy přes George a dozvídám se, že musím na pobočku. V případě, že na pobočku nemohu, tak mám výpověď poslat poštou! Pro Spořitelnu je tedy pravděpodobně dopis důvěryhodnější než zpráva přes George, nebo ověřený telefonát.
Za mě se tedy Spořitelna do 21 století neposunula. Kreditky převedu jinam a vše zruším.
Mě se to dnes podařilo, asi dva dny dopisování s osobním bankéřem a jedno velmi špatné hodnocení přístupu bankéře. Stále buď mi zavolají a vysvětlí mi, jak zrušit exkreditku HelloBank, nebo přijít na pobočku.... Ani na jedno jsem neměl čas, takže jsem trval na zrušení přes podpis v George... Takže prý je to výjimečný postup, který není standard. Ale karta v aplikaci již svítí červeně UZAVRENO.