Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 25. 6. 2024 17:06

Mufinmufi píše:Dnes mi ČS zablokovala platbu přes Curve na Revolut. Údajně šlo o "zneužití kreditní karty a mohlo by jít o podvod". Částka nebyla nikterak vysoká (nižší desetitisíce). Byl jsem donucen volat na info linku. Dříve normálně platby procházely. Že by ČS začala blokovat konkurenci? Bylo mi řečeno, že do hodiny by to mělo fungovat, tak snad nebudu muset volat znovu. Moc nadšený z toho ale nejsem.

Minulý týden jsem dobíjel Revolut kreditkou exHB částkou necelých 30000Kč a dobití proběhlo zcela bez problému. Dnes jsem dobíjel Revolut kreditkou ČS částkou 100000Kč a také vše proběhlo zcela hladce. Dobíjím dlouhodobě pravidelně každý měsíc. To tvoje zablokování byla asi jen nějaká individuální situace.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Rad68 1. 7. 2024 06:09

Ode dneška 1200 za doporučení přes George (a 4 platby kartou měsíčně) https://www.csas.cz/cs/page/doporucte-george
Akorát jsem teda v Georgovi nenašel, kam se má zadat číslo doporučeného nebo jak nasdílet odkaz (vlastně žádnej nevidím), tak kdyžtak prosím o blbuvzdornej návod, jak postupovat.
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 1. 7. 2024 06:29

Dobrý den, v aplikaci George jděte touto cestou: Profil >> Doporučte George >> Sdílet odkaz.
Kompletní informace o akci jsou tady: https://www.csas.cz/cs/page/doporucte-george

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JoKaHo 1. 7. 2024 07:35

Pošlete mi někdo odkaz na doporučení? Díky
JoKaHo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 1. 7. 2024 07:38

sz
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JoKaHo 1. 7. 2024 07:42

Díky. Založeno, tak uvidíme zda odměna přistane
JoKaHo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 1. 7. 2024 07:43

Nezapomente na ty 4 platby kartou kazdy mesic (ty první musite udelat jeste v tomto mesici)
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 1. 7. 2024 12:51

Klidně poskytnu svůj odkaz a 300 kč ze své odměny, pokud to bude nějaká šance poznat
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod honzik28 1. 7. 2024 12:51

Díval jsem se do George a po kliknutí na odkaz Doporučte George dostanu hlášku "Je mi líto. Tuto obrazovku monetálně nemůžu načíst. Zkuste to prosím později". Je možné, že akce není pro všechny? Mám Erste. Syn, který má standardní účet, tam možnost odeslat odkaz má.
honzik28
Návštěvník

Odeslat příspěvekod milanBrno 1. 7. 2024 13:12

tomasvlasak píše:Klidně poskytnu svůj odkaz a 300 kč ze své odměny, pokud to bude nějaká šance poznat

Ja nabizim 800 kc ze sve odmeny...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vasek06 1. 7. 2024 13:34

Nevěděl jsem, že je tu burza - 810 kč ode mě. Ať nejím ....
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 1. 7. 2024 13:59

830 Kč - tak a teď kdo mě trumfne. :-D
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 1. 7. 2024 14:10

To je ale nefér a nesportovní ...
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 1. 7. 2024 14:44

Přihazuji na 850Kč
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 1. 7. 2024 15:13

Nevíte jestli jde někoho doporučit i přes George na počítači?
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka