Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 1. 7. 2024 15:21

1199 Kc
:-) :-) :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 1. 7. 2024 15:59

honzik28 píše:Díval jsem se do George a po kliknutí na odkaz Doporučte George dostanu hlášku "Je mi líto. Tuto obrazovku monetálně nemůžu načíst. Zkuste to prosím později". Je možné, že akce není pro všechny? Mám Erste. Syn, který má standardní účet, tam možnost odeslat odkaz má.

Dobrý den, klienti segmentu Erste Premier a Este Private Banking jsou z akce vyloučeni. Je mi líto.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Rad68 1. 7. 2024 18:31

Mně to píše přesně totéž, a to jsem naprosto obyčejnej klient (mám Standard účet). Zatím nepomohlo ani restartování telefonu a aplikace.
Rad68
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EmPí 1. 7. 2024 18:40

J8iAVvJcSqzZHQf píše:Nevíte jestli jde někoho doporučit i přes George na počítači?

https://www.csas.cz/content/dam/cz/csas ... george.pdf
3.1 Doporučitelem je klient Pořadatele, kterému je více než 15 let a má u Pořadatele vedený osobní účet v českých korunách a zároveň má mobilní bankovnictví George (dále jen „Doporučitel“).
EmPí
Návštěvník

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 1. 7. 2024 18:45

Tak to je dost naprd no, tudíž matka důchodce s tlačítkovým telefonem je z akce diskvalifikována.
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jirka.2 1. 7. 2024 20:22

Když mám george-mám stavebko a majetkový účet, ale nemám žádný běžný účet, tak když mě někdo pošle doporučení bude to fungovat a za platby kartou dostanu 1200? Nebo je to jen pro nové uživatele george? Nějak jsem to z těch pravidel nepochopil.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 1. 7. 2024 21:16

Jelikož nemáš žádný běžný účet, tak se na tebe akce vztahuje.

3.2 Doporučená osoba musí být občanem ČR starším 18 let a u Pořadatele nesmí mít minimálně 3 měsíce před zapojením se do Akce založený osobní účet (dále jen „Doporučená osoba “).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Tatar77 2. 7. 2024 11:31

+ take mohu poslat odkaz doporuceni :)
airalo.com - appka na eSIMky po celým světě (data) - zaregistruj se a získáš 3$. Promo kód je JAKUB1888
Tatar77
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vasek06 2. 7. 2024 11:59

Do řady prosím .... :D
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 2. 7. 2024 19:37

Mohu poprosit o doporučující odkaz i s co největším bonusem ze své odměny? Ideálně těch 1199 Kč, ale může být i méně :-)
J8iAVvJcSqzZHQf
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 2. 7. 2024 19:59

Sz. Ale kazdy svoje :)
Edit: Mate zrejme vyply prijem sz. Tak nic
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod culti 3. 7. 2024 00:41

Dovolím si vyhlásit největší nabídku, která zde padla: 1199Kc od @MirekM., a která zřejmě již nebude nikým překonána. Tedy Mirkovi pište pro odkazy na založení a domluvení předání odměn.

Jo a kdyby Mirek už neměl volná místa, napište mně - tak štědrý nebudu, ale nějak se domluvíme.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 3. 7. 2024 06:26

:-) :-) :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod JoKaHo 3. 7. 2024 07:46

Pokud jsem byl doporučen, mohu pak doporučit? Podle podmínek akce bych řekl, že ano. V aplikaci včera hláška Je nám líto....zkuste to později.... A dnes je tam oznámení, že žádná akce neprobíhá
JoKaHo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Česká spořitelna 3. 7. 2024 08:33

Dobrý den, potřebujeme trochu času, abychom si vás do akce jako nového klienta zařadili. Do dvou dnů byste měl v Georgi možnost doporučení najít.
Díky moc za trpělivost.

Jiřka, ČS
Oficiální profil České spořitelny.
Česká spořitelna
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka