Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Zedna1 9. 7. 2024 10:19

Dotaz na akci 1200+1200:

Musi se nove zakladany ucet zalozit pres mobilni aplikaci nebo lze i pres George na pocitaci?
Podminky v tomto nejsou zcela jednoznacne.

citace z podminek:
Doporučená osoba si musí stáhnout a aktivovat mobilní aplikaci George. Poté si v něm musí založit Plus účet
nebo Standard účet, a to do 30 dní od zadání telefonního čísla na odkazu získaném od Doporučitele.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomm001 9. 7. 2024 10:20

Pokud by chtěl ještě někdo odkaz k založení účtu s odměnou, pište sz. Zatím mám 4 volné registrace.
Tomm001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jbohac 9. 7. 2024 10:38

Dotaz ke kreditce Hello Bank:
Ještě v únoru jsem na pobočce ČS bez problémů požádal o vydání několika dodatkových karet pro rodinu. Explicitně mi řekli, že pro ex-Hello Bank není jejich počet omezen a pro syna vydali jen s nadiktováním jména.

Dnes jsem chtěl další, a řekli, že dodatkové karty už vůbec nedělají, a kdyby jo, tak budu potřebovat u dítěte rodný list a u manželky založení vlastního přístupu do George.

Nikde jsem nedohledal, kdy a jak k takové změně došlo - nekecali mi dnes na pobočce (P5 Štefánikova)?

(už mě nějak začínají štvát, navíc teď začli účtovat 3.50 za přihlašovací SMSky)
jbohac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 9. 7. 2024 11:07

Zedna1 píše:Dotaz na akci 1200+1200:

Musi se nove zakladany ucet zalozit pres mobilni aplikaci nebo lze i pres George na pocitaci?
Podminky v tomto nejsou zcela jednoznacne.

citace z podminek:
Doporučená osoba si musí stáhnout a aktivovat mobilní aplikaci George. Poté si v něm musí založit Plus účet
nebo Standard účet, a to do 30 dní od zadání telefonního čísla na odkazu získaném od Doporučitele.

Podle mě z těch podmínek jednoznačně vyplývá, že účet se musí založit v mobilní aplikaci George, nikoliv tedy na počítači.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 9. 7. 2024 11:14

@Milos

"Pote si v nem musi zalozit ..." -> z toho vyplyva v (tom) Georgi, ale George se jmenuje i IB na pocitaci.
Jednoznacne by to bylo, kdyby tam bylo napsano "Pote si v ni musi zalozit ..." -> v (te) mobilni aplikaci.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 9. 7. 2024 11:59

Když se v první větě jasně píše o mobilním Georgi, tak to "v něm" ve druhé větě se logicky týká mobilního George :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 9. 7. 2024 14:23

slavo963 píše:V Moneyback mam slevu 4% na booking pres preklik v apce. Neni tam specifikace, jestli se musi zaplatit kartou od CS, resp. je tam i poznamka, ze lze platit i hotovosti v hotelu...

Nema nekdo zkusenosti, jestli se CB pripise i pri platbe jinou kartou? Protoze jsem zapomel poslat EUR do CS, nechci pouzit spatny kurz bookingu nebo CS pri platbe v CZK.

Před pár měsíci jsem tohle využil a dostal jsem bonus i při platbě jinou kartou (Revolutem) 8-)
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 9. 7. 2024 15:41

Já ten cashback 4% na Booking využil přes odkaz z appky Airbank, přes který jsem pobyt jen rezervoval. V hotelu v ČR jsem pak na místě zaplatil vracecí kreditkou mBank Plus, takže jsem získal cashback 1% od mBank a zároveň i cashback 4% od Airbank ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod adeeeee 9. 7. 2024 15:58

Nevím, jak vám, ale mně při prokliku na booking právě z těchto cashbacků vyskočila vyšší cena ubytování než když jsem to otevřel na jiném zařízení, takže to ve finále snad ani levnější nebylo. :-)
adeeeee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 9. 7. 2024 16:21

Někdy to tak skutečně může být, záleží na konkrétním ubytování a přes jaký konkrétní proklik člověk jde.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jir.vesely 9. 7. 2024 16:56

No často to je tak, že v mobilní appce je ubytování levnější než na webu. A tím často bych řekl v drtivé většině případů. Nicméně když se jde přes ten Moneyback do appky, tak jsem si ještě nevšiml, že by se cena změnila. Zato třeba těch 10%, co má ČSOB premium a musí se přes web se při mých testech nevyplatilo nikdy :)
jir.vesely
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pan Y. 9. 7. 2024 23:03

Milos píše:Je u té odměny nějaká identifikace k určení toho, za kterého doporučeného člověka byla obdržena?

Není. Z uvedeného variabilního symbolu nepoznám nic, z ID transakce také ne a text je jen obecný "Odměna".
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 10. 7. 2024 06:16

A nevíš, jestli doporučený obdržel odměnu se stejným variabilním symbolem jako ty?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pan Y. 10. 7. 2024 19:42

VS se liší (shodná byla v našem případě jen první číslice).
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 10. 7. 2024 19:48

Snad jedině den připsání oběma je stejný.
myšpulín
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka