Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 8. 2024 13:35

Spořicí účet
Založte si Spořicí účet s výhodným úrokem až 4,5 %
a začněte si tvořit finanční rezervu už dnes.

Top sazba pro pravidelné investory

Máte u nás Plus účet, George, a ještě investujete pravidelnými pokyny nebo si přispíváte na penzijní spoření min. 2 000 Kč? Připíšeme vám úrok 4,5 % p. a. až do 200 000 Kč.

https://www.csas.cz/cs/osobni-finance/s ... orici-ucet
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 19. 8. 2024 14:08

Ano, od 19.8. platí nové nižší bonusové úrokové sazby viz. https://www.csas.cz/banka/content/inet/ ... xml,pdf_IE
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 20. 8. 2024 08:16

Premier účty dostávají nově jen 4.0%: https://www.csas.cz/banka/content/inet/ ... xml,pdf_IE
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod nikko 20. 8. 2024 17:16

Pokud zaplatím splátku ve SkipPay kreditní kartou České spořitelny (převedenou z bývalé Hellobank), budu platit kreditce České spořitelny nějaké úroky?
Děkuji za informaci.
Naposledy upravil nikko dne 20. 8. 2024 17:27, celkově upraveno 2
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 20. 8. 2024 17:20

Všechny platby provedené kreditní kartou ČS i exHB spadají do bezúročného období, při včasném splacení tedy žádné úroky platit nebudeš.

__Pavel píše:Pokud si člověk v té akci založí majetkový účet, tak do čeho potom investovat? Co si vzpomínám, tak před 20 lety byl takový profláknutý TOP STOCK a SPOROTREND, ale vstupní poplatek byl už tenkrát 3%, takže to máte z těch 200Kč odměny hned 60Kč dolů a to se fakt vyplatí. Nebo se snad u ČS dají nakoupit nějaké akcie nebo ETF bez poplatku?

Nejlevněji vyjde nakoupit dluhopisový fond SPOROINVEST https://cz.products.erstegroup.com/Reta ... _NOTATION=, který má vstupní poplatek 0,50% (0,45% při nákupu přes IB), viz. ceník https://www.csas.cz/cenik-investovani
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Majkyy78 23. 8. 2024 20:20

Používal jste někdo u internetbankingu George tu funkci v Rozšíření - přehled příjmu a výdajů? Dřív to fungovalo hezky a bylo možné si nastavit a zobrazit výdaje/příjmy dle kategorií za měsíc, rok, atd., teď to dočista zmršili. Děje se to jen mně?
Majkyy78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 23. 8. 2024 21:03

V rámci srpnové akce Platím a Spořím s odměnou 10% už mám nastřádáno 10000Kč, v září se tedy budu těšit na odměnu 1000Kč. Bankovní výpis za měsíc srpen bude hóóódně dlouhý ;-) Jak jste na tom vy?

Zároveň jsem si založil majetkový účet a sjednal pravidelnou investici 2000Kč (fond Sporoinvest, vstupní poplatek 9Kč) pro získání odměny 3x200Kč.

Za tyto srpnové akce dávám ČS palec nahoru :tleskani
Naposledy upravil Milos dne 24. 8. 2024 10:57, celkově upraveno 1
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 24. 8. 2024 04:36

A kolik jsi musel udelat ucelovych plateb? :D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Alone89 24. 8. 2024 05:43

Hele ta akce je jenom na Plus účet nebo se vztahuje i na Premiér? ��
Alone89
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 8. 2024 06:59

Milos píše:Zároveň jsem si založil měnový účet a sjednal pravidelnou investici 2000Kč (fond Sporoinvest, vstupní poplatek 9Kč) pro získání odměny 3x200Kč.

kde to maji na webu? dik
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod gaabi 24. 8. 2024 10:14

Nevíte, jak funguje ta akce u Platím a spořím, když je platba např. 221.06 Kč ? Já jsem takto platila na eshopu online a předpokládala jsem, že čS vrátí 38,94 Kč, ale nestalo se tak. Včera byla platba zaúčtována. Předchozí platby, co byly v celých korunách bez haléřů se vždy do druhého dne v pořádku převedly.

Jsou problém ty haléře?
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod astrapa 24. 8. 2024 10:30

VIBROVÁNÍ TELEFONU

Nevíte prosím, jestli jde v mobilu, resp. v aplikaci České spořitelny, která se jmenuje George, vypnout vibrování mobilu při každé push notifikaci? V nastavení telefonu mám vibrace vypnuté (zakázané), ale ta zpropadená aplikace asi přebíjí nastavení telefonu.

A druhá věc, ta aplikace je neustále v pohotovosti. Myslel jsem, že slouží jen k autorizaci plateb a přihlašování do internetbankingu (namísto autorizačních SMS). Ale zjistil jsem, že je neustále zapnutá a online, a nejde vypnout. Když ČS umístí do internetbankingu nějaký dokument (např. o zaplacených úrocích, změna VOP apod.), tak dřív chodil e-mail, ale teď posílají push notifikace, aniž by to člověk mohl vypnout - resp. možnost vypnout jsem nenašel. A každá ta notifikace rozvibruje telefon.
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod gaabi 24. 8. 2024 10:52

astrapa: Já mohu v nastavení povypínat vibrace, zvuky atd., ale mám Android a je to přímo v Nastavení - Oprávnění- Oznámení jednotlivých aplikací. Ale každý telefon to bude mít asi trochu jinde.
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 24. 8. 2024 10:54

aaaa píše:A kolik jsi musel udelat ucelovych plateb? :D

Minimálně 257 (10000/39), ale v reálu jich bylo určitě o trochu víc :-)

Alone89 píše:Hele ta akce je jenom na Plus účet nebo se vztahuje i na Premiér?

Dle podmínek akce je to pouze k Plus účtu.

slavo963 píše:
Milos píše:Zároveň jsem si založil majetkový účet a sjednal pravidelnou investici 2000Kč (fond Sporoinvest, vstupní poplatek 9Kč) pro získání odměny 3x200Kč.

kde to maji na webu? dik

Informace o této akci mi přišla do mobilního George a byly tam i PDF pravidla https://upload.nolog.cz/download/816e37 ... kBpXW12r-w Na webu ČS jsem nic z toho ale nenašel.

gaabi píše:Nevíte, jak funguje ta akce u Platím a spořím, když je platba např. 221.06 Kč ? Já jsem takto platila na eshopu online a předpokládala jsem, že čS vrátí 38,94 Kč, ale nestalo se tak. Včera byla platba zaúčtována. Předchozí platby, co byly v celých korunách bez haléřů se vždy do druhého dne v pořádku převedly.

Jsou problém ty haléře?

Ty haléře problémem nebudou. Osobně jsem měl několik takových plateb (například 10,35Kč, 13,42Kč) a peníze na Platím a Spořím se z těchto plateb normálně připsaly. Někdy u těch plateb vzniká zpoždění, chce to třeba jen trpělivost :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod gaabi 24. 8. 2024 11:20

Děkuji Miloši.

Jsem zvědavá, jestli dneska se už připíšou. Právě mi to zarazilo, protože jsem zatím s haléři žádnou platbu neměla a zrovna ta s haléři tam visí už 3. den a ty předešlé, co byly na celé koruny, tak vždy dle podmínek akce se do dvou dnů připsaly.

Když je haléřová částka, tak se připíše na spořák přesně rozdíl na haléře nebo to taky zaokrouhlí? Já totiž převádím vždy na běžný účet ze spořicího před placením přesnou částku a víc tam nenechávám.
gaabi
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka