Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jasno1 2. 10. 2024 14:33

Výběr z bankomatu standardní KK ČS spadá do bezúročného období jako u exHB?
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 2. 10. 2024 15:03

Ano spadá.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod P_H_ 2. 10. 2024 15:39

minarjo píše:Nejen v Rakousku - všude v eurozóně je standard IBAN, unijním nařízením shora :). Vím jak Slováci proti tomu před lety protestovali, že je to delší zápis čísla účtu než národní tvar, nejde zapamatovat tak snadno atd... marně, chtěli euro, mají k tomu jako přílepek od ECB i implicitní IBAN formát :D.

Strukturu IBANu si (kromě prvních 4 znaků) určuje každá země sama. Jak si to nadefinovali, tak to mají :-)
V tomhle jsou nejlepší Poláci. Jejich čísla účtu splňují podmínky pro korektní výpočet IBANích kontrolních číslic a jejich pozici, takže IBAN polského účtu = "PL"+národní číslo účtu.
P_H_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HNF-01 3. 10. 2024 18:04

Dneska v 11.37 mi Spořka poslala email Děkujeme za aktivaci George pro firmy a podnikatele. Docela jsem panikařil a čekal na chatu abych se zeptal jestli si někdo u sebe neaktivoval George k mýmu účtu. Než jsem se dočkal přišel v 15.27 email Omlouváme se za nesprávně odeslaný e-mail.
No docela nervy.
HNF-01
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 3. 10. 2024 21:43

Milos píše:
Česká spořitelna píše:
Milos píše:Já v rámci té akce „10 % navíc za Vaše pravidelné investice!“ žádnou odměnu zatím také neobdržel.

Mohla byste Jiřko prosím prověřit, jak to s tou odměnou vypadá? Jinak to každý z nás bude jednotlivě reklamovat a zbytečně tak zatěžovat vaše reklamační oddělení. Děkuji :-)

Dobrý den, už pátráme, kde se stala chyba. Dám pak vědět buď sem, nebo do zprávy.
Díky moc za trpělivost.

Jiřka, ČS

Tak od Jiřky mám informaci, že odměny za pravidelné investice budou připisovat tento týden a bude to rovnou za měsíc srpen i září :tleskani Jinak nárok na odměnu prý mají jen oslovení klienti, akce nebyla veřejná a netýkala se všech klientů ČS.

Jak bylo slíbeno, tak bylo i splněno, dnes jsem obdržel 400Kč jako 10% odměnu za pravidelnou investici 2000Kč provedenou v srpnu a září. Vřelé díky Jiřko O:-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hannys85 4. 10. 2024 06:27

Mě zatím nepřistálo nic � Dají se někde dohledat pravidla k té akci? Nejspíše jsem si je nestáhnul.
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod __Pavel 4. 10. 2024 07:47

Já mám slíbeno od Jiřky i osobní bankéřky, ale zatím pořád kulový.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 4. 10. 2024 07:50

@hannys85: Byl jsi tou nabídkou přímo osloven ze strany ČS? Ta pravidla veřejně přístupná nejsou, před nějakou dobou jsem je sem vkládal, zde je kdyžtak nový odkaz https://www.uschovna.cz/zasilka/QTB9TX32RLBR958V-ZKV/
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod __Pavel 5. 10. 2024 10:30

Neví náhodou někdo, jestli se už v měsíci přechodu z účtu Standard na Plus musí plnit podmínka 4 plateb kartou pro jeho bezplatné vedení? Vycházím z toho, že v mobilní apce zatím nemám na záložce funkce možnost "Vedení účtu", ta by se snad měla objevit až v měsíci, kdy se musí plnit.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 5. 10. 2024 10:44

Pokud prechazis poprve, tak tam nejaka lhuta pro neplneni byla.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 5. 10. 2024 13:56

@Pavel: Když změníš účet Standard na účet Plus, tak v tom měsíci nemusíš plnit podmínku 4 plateb kartou, viz. dřívější informace od Jiřky viewtopic.php?p=13629834#p13629834
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod __Pavel 5. 10. 2024 14:16

Díky Miloši, ještěže máš takový přehled, já se to tu sice snažím číst všechno, ale na tuto informaci od Jiřky, si opravdu nevzpomínám. Na myšlenku, že šaškovat s kartama zatím nemusím, mě přivedlo právě to chybějící "Vedení účtu" ve SB.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 5. 10. 2024 14:47

Pokud by to bylo, jak pise Jirka, tak by teoreticky stacilo kazdy mesic migrovat tam a zpet?
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 5. 10. 2024 14:59

A co bys z toho ve výsledku měl? :hm Migrací z Plus účtu na Standard účet přijdeš přece o výhody (například vyšší úroková sazba), které máš díky Plus účtu?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 5. 10. 2024 15:12

Zalezi, jak casto jde migrovat? Napr. jeden den tam, ten samy den zpet, takto to udelat jednou mesicne?
aaaa
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka