Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 5. 10. 2024 15:34

:roll:
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod __Pavel 7. 10. 2024 09:50

exHB kreditka

REVOLVINGOVÝ ÚVĚR A KREDITNÍ KARTA K REVOLVINGOVÉMU ÚVĚRU
2. Správa a vedení úvěrového účtu
Vedení úvěrového účtu měsíčně 50 Kč (cena se uplatní od 1. 1. 2025)
Při útratě v daném účetním období 3 000 Kč a více (Platby v uvedené výši musí být v zaúčtovaných transakcích) zdarma

To by mě zajímalo, jestli se za tu útratu 3 000 Kč a více, považuje taky výběr z bankomatu.
__Pavel
Nadšenec

Tento příspěvek byl odstraněn.
silo13

Odeslat příspěvekod minarjo 7. 10. 2024 10:52

@__Pavel:
Určitě ne, výběr z bankomatu není Platba (schválně píšu s velkým P jako ve tvé citaci, protože ten pojem, ač je dost známý, bude očividně výše v tebou citovaném textu vysvětlen, když je psaný s velkým P).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod __Pavel 7. 10. 2024 11:17

Aha, tak už jen do konce roku točeníčko bankomat-vkladomat-spořák a potom pa pa.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 7. 10. 2024 11:55

S točeníčkem můžeš klidně pokračovat i v roce 2025. Stačí za 3000Kč dobít Revolut, tím splníš podmínku útraty a vedení exHB kreditky máš tím pádem zdarma i nadále.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod __Pavel 7. 10. 2024 13:04

Na konci roku budou úrokové sazby minimálně o 0,5% nižší a to už se mi nevyplatí.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pan Y. 7. 10. 2024 17:12

Jak budete exHB KK rušit - lze zprávou přes IB bankéři? (Předpokládám, že ČS stále neumožňuje převedení exHB KK na standard ČS KK, podstupovat novou žádost o ČS KK teď nechci.)
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 7. 10. 2024 17:18

Ano lze to udělat jak píšeš, tedy když máš George. Také jsem ji před měsícem rušil skrz Kontakty-Zpráva bankéři z George (je jedno, zda z mobilní appky či IB, tyto funkce tam má George stejné).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod __Pavel 7. 10. 2024 17:39

@minarjo:
A jaká je výpovědní lhůta a musí být karta v momentě žádosti o zrušení celá splacená?
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 7. 10. 2024 17:42

Mělo by to tak jít (jednu jsem zrušil před pár měsíci obratem), ale požadavek už jsem zadal ve čtvrtek a furt nic. Manželka zadala požadavek včera a už si sjednal on-line schůzku (to ještě budu muset zjistit podrobnosti a zítra dostane on-line céres, manželka není dostatečně asertivní).
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 7. 10. 2024 17:55

@__Pavel:
Já o zrušení žádal 22.8. a měl jsem ji tehdy zcela splacenou (to už od června, kdy jsem ji přestal používat). Do stavu Uzavřeno se mi tím pádem překlopila ihned poté, co jsem online podepsal její zrušení (dohodou, přímo ke dni sepsání), tedy pokud to chápu dle Dohody o ukončení správně, žádná výpovědní doba u mě nebyla, uzavřeno ihned. Nicméně ve stavu Uzavřeno ji vidím v mobilní appce George stále, asi je třeba ji odebrat manuálně ze zobrazení, jsem myslel, že zmizí sama.
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka