Já to čtu jako nějaký blocklist v síti / prohlížeči, něco jako nabízí provideři internetu (kde je to daleko logičtější služba než od banky, protože klient nemusí ve všech svých přístrojích nic nastavovat).
Mně přijde komické, jak se banky svoje riziko a svoje náklady snaží přenést na klienty. Reálně za většinu zneužití karet (pokud není platba ověřena PIN nebo 3DSecure) nese odpovědnost banka. Ale ona vám na to prodá pojištění. To je prostě geniální
Ten kolega s rotujícím nickem říká, že oběti podvodů jsou často podvedeny opakovaně – pro takové by to pojištění nakonec mohlo být výhodné… párkrát, než to banku přestane bavit a vypoví je.
Banka urcite nenese odpovednost za autorizovane transakce (zatim), ze 100 % je pri podvodne online transakci poskozeny obelsten tak, ze transakce sam autorizuje.
Ale tam budou nejspis takove vyluky, ze pojistovna stejne nic hradit nebude.
Česká spořitelna přestala oznamovat noční odstávky v Georgovi. Zadána okamžitá platba Air ČS. Air bank hlásí, že se okamžitá platba provedla. Výsledek: v ČS nic není, žádné peníze ani žádné info v aplikaci.
Moneyback funguje vtipně. U nabídky Albert se akce nevztahuje na eshop, takže ze zaplacených 870 Kč není ani koruna. Ale v rámci reklamace mi albert poslal 90 Kč zpět na účet a ČS mi z moneybacku odečetla 9 Kč.