Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dupydupa 14. 11. 2015 10:11

Chtěl jsem ti poslat SZ, ale máš plnou schránku.
Pán se probral z rauše po včerejším Gambáči a vtipkuje. Až budeš mít něco k tématu tak piš, do té doby šoupej nohama ty a myj, nic jiného ti nezbývá.

PS: Nejsi ty náhodou Josef z Měšce ? Taky kydy o ničem.
dupydupa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 14. 11. 2015 18:27

Plnou schránku nemám, přečti si, co mám v podpise. A Gambáč jsem neměl v ústech pěkných pár let. Takže díky za druhý hodnotný příspěvek, je to naštěstí poslední, který jsem viděl 8-) .
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod dupydupa 14. 11. 2015 19:54

3. a poslední OT, odborníci doporučují vlažnou vodu, jinak to prý nemá účinek.
dupydupa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ripper6 18. 11. 2015 09:35

drkarel píše:Mně třeba ani tak nejde o diakritiku (i když pak někdy dochází k nedorozuměním) i nějakou tu gramatickou chybku jsem schopen tolerovat. Ovšem v případě rippera jsou to různé kombinace všech nešvarů - diakritika, interpunkce, gramatika ... obsah (on tak trochu rozumí všemu - mikrobiologii, financím ... a zároveň ničemu) a snad úplně nejvíc snaha o vtipnost tím, že píše zřejmě pražsky či jak. (Nejspíš nějaká naplavenina z jakési pražské vesnice snažící se vetřít Pražákům do přízně.).

Jeden rejpal z Moravy, co si chce mastit svoje ego a lecit komplex :-D
Jazyk se meni za ty leta, co platilo drif dnes neplati. Vis prd co jak presne ma bejt, tys ten jazyk nestvoril. To ze mas talent, poslouchat vse co ti nalejou do hlavy, je tvoje vec.
Nesud lidi kdyz vis sam vonich kulovi. Ne kazdej ma Ceskou krev jako ty.
To je taky nejlepsi, nejsnadnejsi hledat chyby na druhych. Forum neni slohove cvyceni, aby ti nekdo resil chyby. Rika se, staci se hlavne nako dorozumet a mas to. Ja tohle nevninam ptz prectu lecos, jsem kombinace vic nez toho jednoho :-)) Nerikal jsem nikde tady ze vsemu rozumim, navopak se zeptam, respektive nekomu vodepisu kdo se pta a je mu nekdo jinej linej vodepsat.
:-)

-- 18. 11. 2015 10:37 --

tx999: mno vidis, ja mam problem ve vecech kolem a ty mas v sobe :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ab84 18. 11. 2015 09:56

to ripper6: Pokud neumíš česky, dá se to pochopit, ale pokud svojí neznalost obhajuješ jako vývoj jazyka, tak můžeš pokračovat ve svém ztrapňování a být pro ostatní za stále většího hlupáka.
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 18. 11. 2015 10:57

Upřímně? Jen těžko může už být za většího hlupáka. :-)

ripper: Jazyk slouží jako prostředek k přenosu informací. Pokud si stvoříš svůj vlastní jazyk (čemuž se dost blížíš), jsi sice machr (tedy spíš jen pro sebe), ale jeho funkce se ztrácí. Jinak obdivuji tvůj bystrý úsudek :-), ale už na tebe nebudu reagovat. Úplně stačí, že tu zasíráš fórum svými moudry ty. :-)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 18. 11. 2015 11:12

Hoši, hoši, jste jak malí jardové. :-)
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod elfin 18. 11. 2015 11:14

Chce to vic tolerance vuci tomuto sveraznemu "svetoobčanovi" s otevrenym srdcem, mozna je to vtipalek, nebo ma jen zvlastni psaci uchylku, v kazdem pripade docela spravne umistuje carky v souveti - to u negramotnych neni normalni! :)
Komu vadi jeho prispevky, nemusi je prece cist, ale jsou tady jine neprijemne a casto sproste nicky, ktere patri pravdepodobne jen jednomu frekventovanemu uzivateli a neni to zadny "osobne".
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 18. 11. 2015 12:35

strzm.zahalka: to jsou zas se proste nekdo nudi :D Staci se podivat jak mas ty diskuze treba na idnes... jeden tam napise i neco zajmavyho, hezkyho. Dalsi ho zacne urazet a delat ramena. Klasicky vytahne tohle zname tema, jazyk a zacne porovnavat, kde je co chybne :D Navic hodne lidi to pise treba na tabletu / mobilu. Tudiz nejlip by meli psat za vsim napsano z toho a toho pristroje pro tyhle hnidopichy. Ne kazdej se v praci, ci nekde nudi aby sedel za destopem a tam zkoumal dobu, zda neudelal nekde chybu. Proste napisu rychle, neresim, bezim :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 18. 11. 2015 15:42

elfin píše:... ale jsou tady jine neprijemne a casto sproste nicky, ktere patri pravdepodobne jen jednomu frekventovanemu uzivateli a neni to zadny "osobne".

Kdo je "osobne"? Nejaka mistni legenda?
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod paty07 18. 11. 2015 16:18

Taková potrefená husa...
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod franko_cz 24. 11. 2015 17:51

Funguje vám Servis24?
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod TnT2 24. 11. 2015 18:21

ano
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marcoR2D2 24. 12. 2015 13:58

Rodinny prislusnik je na karte v minusu 50,000 s mesicnim urokem pres 1,000. Premyslim, ze mu preposlu na ucet 55,000 a splatim cely dluh z teto castky.

1) Nevite, jestli Sporitelna uctuje za predcasne splatku dluhu?
2) Lze splatna castka pripadne nejak optimalizovat, minimalizovat?
3) Lze zrusit moznost jit do minusu s kreditkou? Fyzicke zniceni karty? :-)
marcoR2D2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xtonda 24. 12. 2015 14:13

To jako fakt 50 Kč a 1 Kč nebo si tak tupej, že nevíš, že jako oddělovač tisíců se používá mezera?
xtonda
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka