drkarel píše:Mně třeba ani tak nejde o diakritiku (i když pak někdy dochází k nedorozuměním) i nějakou tu gramatickou chybku jsem schopen tolerovat. Ovšem v případě rippera jsou to různé kombinace všech nešvarů - diakritika, interpunkce, gramatika ... obsah (on tak trochu rozumí všemu - mikrobiologii, financím ... a zároveň ničemu) a snad úplně nejvíc snaha o vtipnost tím, že píše zřejmě pražsky či jak. (Nejspíš nějaká naplavenina z jakési pražské vesnice snažící se vetřít Pražákům do přízně.).
Jeden rejpal z Moravy, co si chce mastit svoje ego a lecit komplex
Jazyk se meni za ty leta, co platilo drif dnes neplati. Vis prd co jak presne ma bejt, tys ten jazyk nestvoril. To ze mas talent, poslouchat vse co ti nalejou do hlavy, je tvoje vec.
Nesud lidi kdyz vis sam vonich kulovi. Ne kazdej ma Ceskou krev jako ty.
To je taky nejlepsi, nejsnadnejsi hledat chyby na druhych. Forum neni slohove cvyceni, aby ti nekdo resil chyby. Rika se, staci se hlavne nako dorozumet a mas to. Ja tohle nevninam ptz prectu lecos, jsem kombinace vic nez toho jednoho

Nerikal jsem nikde tady ze vsemu rozumim, navopak se zeptam, respektive nekomu vodepisu kdo se pta a je mu nekdo jinej linej vodepsat.
-- 18. 11. 2015 10:37 --tx999: mno vidis, ja mam problem ve vecech kolem a ty mas v sobe