Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod avathar 2. 1. 2016 14:03

Tak jsem zmenil prohlizec a povedlo se mi prokliknout podrobnosti v prehledu ibodu, k 1. Pripisujou odmenu za jste s nami, 5. Za uvery a 8. Za kreditky.
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod astrapa 3. 1. 2016 15:04

Co přesně děláte s těmi ibody? Mám tam 2664 ibodů, za což můžu např. získat kupón do Datartu v hodnotě 500 Kč. Pak tam třeba mají starší notebook DELL Inspiron za 68970 ibodů, ale to si nedokážu představit, jak tolik bodů nastřádat,když p 2 letech expirují.
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod avathar 3. 1. 2016 15:36

Ono jde temi ibody nyni i rovnou platit, kurz 4,5 ibodu za 1 kc
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod avathar 3. 1. 2016 15:37

Jo a daj se prevadet
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 1. 2016 21:01

Chci se prosím zeptat na praktickou zkušenost.

Pokud je klient u České spořitelny dlouho a přijde na pobočku banky s žádostí o zrušení účtu. Zpravidla mu nabídnou retenci tj. třeba na 5 let účet zdarma.

Zajímalo by mě, zda je zdarma nejen vedení účtu, ale i třeba balíček odchozích transakcích zdarma či neomezené výběry z bankomatů zdarma?

Díky za vaše zkušenosti.
anonymni

Odeslat příspěvekod osobne2 3. 1. 2016 21:16

U CS maji bezny ucet dlouho akorat ovce. :D
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod gogospk 3. 1. 2016 23:20

Zkušenost z listopadu 2015 .... účet 15 let , retence při podání výpovědi nabídnuta pouze na jeden rok (zdarma základní vedení účtu, vše ostatní chtějí platit za plnou cenu) ... ať si to narvou do špic
gogospk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod paty07 4. 1. 2016 00:43

osobne2 píše:U CS maji bezny ucet dlouho akorat ovce. :D

No co, mám tam ještě studentský účet zadarmo. Mám tam pár peněz. Občas z toho účtu vybírám z jejich bankomatu. Držím si ho hlavně kvůli kartě VISA, která se už u účtů moc nevidí.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 1. 2016 08:36

osobne2 píše:U CS maji bezny ucet dlouho akorat ovce. :D

Souhlasím

-- 4. 1. 2016 08:38 --

gogospk píše:Zkušenost z listopadu 2015 .... účet 15 let , retence při podání výpovědi nabídnuta pouze na jeden rok (zdarma základní vedení účtu, vše ostatní chtějí platit za plnou cenu) ... ať si to narvou do špic

Tak to je retence na nic, když nenabídnou nic lepšího jako třeba výběry z bankomatů zdarma či odchozí elekt. platby.
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 1. 2016 16:16

Tak jsem si založil účet u České spořitelny a měl nastavenu slevu za Důvěru na 6 měsíci. Pak by byl účet zpoplatněn.

Argumentoval jsem přes Facebook, že mám jiné nabídky, kde mám účet úplně zdarma, včetně výběrů z bankomatů a odchozích plateb. Pokud nebude nabídka podobná, tak účet u ČS a.s. budu nucen bohužel zrušit a nevyužívat služeb banky.

Dnes mě volali z banky a nabídli mi na 5.let s možností prodloužení vedení účtu zdarma, veškeré odchozí elektronické platby zdarma, veškeré výběry z bankomatů České spořitelny zdarma. Jediná podmínka je jakékoliv 3 odchozí platby měsíčně na účtě.

Takže vlastně účet zdarma, včetně neomezených výběrů z bankomatů České spořitelny zdarma.

Co na to říkáte?
anonymni

Odeslat příspěvekod Lexx 11. 1. 2016 16:24

Že FIO je zdarma bez podmínek :-P

Účtuje si ČS u těchto bezpoplatkových účtů poplatek "účetní položka"?
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 1. 2016 16:32

Žádný poplatek si banka neúčtuje. Je to formou placených balíčků, včetně placení celého poplatku za vedení účtu a následné naúčtování 100% slevy.

Takže v konečné variantě vše úplně zdarma.

-- 11. 1. 2016 16:34 --

Lexx píše:Že FIO je zdarma bez podmínek :-P

Účtuje si ČS u těchto bezpoplatkových účtů poplatek "účetní položka"?

Ano, Fio banka je úplně zdarma, souhlasím, ale problém je malý počet bankomatů Fio banky, kde jsou výběry zdarma. Z jiných se zpravidla platí. ( díky placení kartou může být poplatek odpuštěn)
anonymni

Odeslat příspěvekod Suky. 11. 1. 2016 16:38

Těch 5 let je smluvně bez možnosti výpovědi ze strany ČS?

Výběry z ostatních (bezfrontových) bankomatů jsou placené vždy?
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod osobne2 11. 1. 2016 16:53

Che, tomu se musim smat, ja prisel na pobocku CS jen kvuli tomu, aby mi vydali platebni nalepku ke Kreditni karte Kooperativa a nabizela mi tam pracovnice bezny ucet zdarma navzdy a uplne bez podminek. Stejne jsem ho nechtel. Uz ho mam zdarma u GE Money Bank.
:D
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 1. 2016 17:00

Suky. píše:Těch 5 let je smluvně bez možnosti výpovědi ze strany ČS?

Výběry z ostatních (bezfrontových) bankomatů jsou placené vždy?

Přijde dopis, kde bude oznámena sleva a garantována na těch 5.let s tím, že na konci této doby oznámení o možnosti prodloužení slevy.

Výběry z bankomatů jiných bank jsou placený normálně, ale zdarma to mají jen některé banky jako je Unicredit Bank, Raiffeisenbank při podmínek příjmu nebo Equabank. Všude jinde se z cizích bankomatů zpravidla platí.
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka