od fremantle 13. 1. 2016 12:20
Kdo dosáhne na Blue zadarmo, tak to vysloveně špatný produkt není. Jistě, nabízí toho méně, než konkurence, je to vlastně jen "naleštěný" obyčejný běžný účet, který lze dostat i v bankách zdarma, tu zlatou debetku nemá smysl počítat, nemá žádné služby navíc (ale to nemá ani třeba Gold "Base" u RB - teda tam vydávají MC, tak má aspoň vstupy do letištních salonků).
Teoretický rozbor o tom, kdo má být cílový zákazník segmentu Blue se už tady objevily nespočetněkrát, je asi zbytečné nad tím nějak rozjímat - nejčastěji se tady objevil tip, že má jít o "hejly" s vyšším přímem, kterým půjde nacpat podpůrné produkty na pobočce v rámci cross sellingu, ale ono to je stejně jedno. ČS má prostě určitá specifika, stejně jako kterákoliv jiná banka.
Každopádně je pravda, že u jiných bank by klient za plnění stejných podmínek dostal toho více, ale on to zase taky ne každý využije...
Já si sice taky představuji návštěvu banky tak, že vím přesně, co potřebuji, mám dopředu nastudovaný sazebník, popřípadě produktové podmínky a očekávám jen, že podepíšu smlouvu. Ale tohle není případ 90 % klientů žádné banky, někdo se zřejmě potřebuje rozhodnout na základě kontaktu s člověkem z dané instituce. Co se týče bankéřů, tak čistě subjektivně mám dojem, že v segmentu osobního bankovnictví si je ČS celkem "vychovává", třeba ze stavu v takové RB jsem měl horší pocit.