Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod 07Petr 16. 2. 2016 12:07

To nemá smysl označovat lidi a pobočku a pak je exemplárně trestat. Chyba je ve zbytečné složitosti produktů, častých změnách podmínek a školení Vašich lidí. Na infolince 800 207 207 nic jistě neví, bankéřky u stolů nic neví, jen telefonují, a "privátní bankéři" taky nic okamžitě nevědí ... a možná budou vědět za 3 dny :-). Už teď já sám vím o Blue víc, než všichni 4 lidi z ČS, se kterými jsem včera mluvil .... zbytečně překombinované a drahé pro člověka, co chce jen kreditní kartu World a k tomu Servis24.
07Petr
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Klient ps 16. 2. 2016 12:34

Tady nejde o exemplární trestání zaměstnanců. Tady jde snad o ostatní lidi, aby nepromrhali několik hodin svého drahocenného času cestou na zcela marnou pobočku a čekáním tam na informaci, kterou pobočka není schopna poskytnout.
Od toho jsou snad internetové diskuse, aby se lidé mohli vzájemně varovat.
Klient ps
Poslední varování

Odeslat příspěvekod xls 16. 2. 2016 12:41

To je celý systém ČS: udělat to natolik složité, aby se v té džungli schovaly poplatky.
Zkuste se podívat na stránku ke KK World: http://www.blue.cz/karty/kreditni-karta-world . Vidíte tam kromě reklamy nějaký odkaz na podrobné podmínky? Já teda klikal, klikal, nic nevyklikal. Správný dokument mi našel až Google na základě fultextového vyhledávání.
Kromě té krafky, o které jsem psal pár stránek zpět a která si vesele řešila soukromý hovor, je zbytek stejný i v ostatních velkých bankách.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod avathar 16. 2. 2016 17:18

U blue je standardni nabidka pul roku vedeni zdarma. Takže Patriku neváhej a bez sí zažádat, to je min. 6000 bez 6x59,- (samozrejme i vedeni zdarma znamena zaplat nam uverovy ucet ke kreditce).
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 16. 2. 2016 17:30

Tojevonicem.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod avathar 16. 2. 2016 17:57

Pro tebe vonicem, Patrik s tim vystačí do jizni emeriky :)
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 16. 2. 2016 17:59

Tam řádí ZIKA.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod davsopl 16. 2. 2016 22:23

Hmm. Ta KK World vypadá slibně. Hned bych zařizoval, ale Blue nechci.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bond2 17. 2. 2016 07:37

Česká spořitelna píše:.... Sleduji tady ale velký zájem o tuto kartu, a pokusím se pro vás udělat maximum. Dejte mi však chvíli strpení.
Předem děkuji!
S pozdravem
Ctibor Jappel, ČS

Jelikož Citi a Raiffeisenbank‎ budou měnit podmínky u svých KK, máte poměrně dobrou šanci vyplnit mezeru na trhu KK. Je jen na Vás jaké podmínky nabídnete a zda příležitost využijete. Toto forum čtou stovky lidí...
Při struktuře ČS se ale obávám, že nějaké změny mohou být v horizontu měsíců.
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drkarel 17. 2. 2016 08:10

Malá nápověda: Konkurenceschopná byla např. KK Kooperativa/Kapitol. :-)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod xls 17. 2. 2016 08:24

Jedna věc je karta, druhá věc je celý to blue okolo: nepřehledná skládačka pro klienta nevýhodných produktů, do kterých se vás budou snažit po půl roce natlačit. Ať jsem se na to díval jak chtěl, kromě té KK jsem tam vůbec nic použitelného nenašel.

-- 17. 2. 2016 08:46 --

Kdyby chtěla ČS využít příležitost, tak může bývalým klientům Citi nabídnout něco jako převod kreditek a získala by snadno masu klientů. Stačí to dělat na základě kreditní historie, prakticky bezpracný zisk.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod 07Petr 17. 2. 2016 09:37

avathar píše:U blue je standardni nabidka pul roku vedeni zdarma. Takže Patriku neváhej a bez sí zažádat, to je min. 6000 bez 6x59,- (samozrejme i vedeni zdarma znamena zaplat nam uverovy ucet ke kreditce).

A na to jsi přišel kde, že je půl roku vedení zdarma? :pozor Na www. blue.cz nic není ani bankéřka mi nic neřekla. Jediný co je, je toto:

3. Co když jste nový klient?
Pokud jste si založil nový účet i službu BLUE ve stejném měsíci, získáte od nás bonus v podobě dvouměsíčních prázdnin. V měsíci založení a následujícími měsíci budete mít službu BLUE bezplatně bez ohledu na to, zda již vlastníte produkty pro snížení její ceny.

(http://www.blue.cz/static_ersteweb/cs/B ... riloha.pdf)
07Petr
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xtonda 17. 2. 2016 10:06

Jo, to je novinka od 1.2., dříve se promíjelo neplnění podmínek 6 měsíců.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 17. 2. 2016 10:15

Dobrý, ještě že jsem to stihnul. Takže místo toho, aby tomu přidali na funkčnosti, tak to ještě více pohnojili. Opravdu dobrý...
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod XRPD 17. 2. 2016 13:13

Nalijme si čistého vína: Ctibor Jappel = "Online Reputation Manager". Před tím "Deputy Spokesperson and PR Manager O2". Tedy jeho prací je mimo jiné zvyšovat reputaci ČS. Asi to někdo dělat musí, vyjadřování má pěkné "...pokusím se pro vás udělat maximum. Dejte mi však chvíli strpení...."
Jeho možnosti změnit moloch ČS jsou ale minimální. Pro mě plané naděje... :pozor. Beru raději Tankovací kartu ČP, limity sice omezené, ale při normálním použití vše zdarma.
XRPD
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka