PatrikChrz píše:Může mi, prosím, někdo vysvětli záhadu ceníku ČS u služby Blue?
Na začátku ceníku je uvedeno "všechny platby v Kč - zdarma". Ovšem v části
2.3 Obecné položky
vidím:
Příplatek za platbu z/do jiné banky v ČR (clearingové centrum ČNB) za položku 2 Kč
Takže se naskýtá otázka - kolik tedy stojí převod z ČS do jiné banky? Nic, nebo 2 Kč?
Volal na infolinku a slečna nezněla moc přesvědčivě. Nejdříve mi odkývala, že za platbu do jiné banky se platí 2 Kč, aby mi vzápětí odkývala, že se ty 2 Kč neplatí
Dobrý den,
u služby Blue jsou v základním balíčku zdarma vybrané bezhotovostní transakce v Kč v rámci ČS i do/z jiné banky v ČR:
převzetí platebního příkazu (položka) přes přímé bankovnictví prostřednictvím služby SERVIS 24 (Telebanking - automatická hlasová služba, Internetbanking, GSM banking, Mobilní banka), prostřednictvím bankomatu ČS, platbomatu, (nikoliv sběrné boxy, platby na přepážce, netýká se okamžitého zpracování platebního příkazu na přepážce, ani přes telefonního bankéře). Proto je v sazebníku uveden i clearigový poplatek 2 Kč. Jana K.
-- 17. 3. 2016 13:36 --
charman píše:07Petr píše:Tak mně to udělali taky, objednal jsem KK World na začátku 03/2016, fyzicky jsem si KK vyzvedl na pobočce dne 14.3.2016, ale zúčtovací mám do 11. den v měsíci. Tak jsem neměl ještě ani internetbanking, ani kreditní kartu, ale už mi za první zúčtovací období naskočil poplatek za KK World. Opravdu ČS to má výborný, člověk platí za něco, co ještě nemá.... to je kandidát na nejabsurdnější bankovní poplatek 2016 (http://www.bankovnipoplatky.com/)
Kolik je ten měsíční poplatek ? A změnilo se něco ? Lze mít ku kartu samostatně či jen s kontem blue ?
Jak to máš ? Můžeš napsat podrobnosti.
Dík
Dobrý den, Petře, u kreditní karty World je měsíční poplatek za vedení účtu ve výši 59 Kč. Jestliže si založíte kartový účet v průběhu účetního cyklu, je naúčtována poměrná část za vedení účtu. Kreditní kartu World lze využívat pouze samostatně, zřízení konta Blue není podmínkou. Jana K.