Česká spořitelna

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 28. 3. 2024 14:59

@Mirek: Co vím, tak převod peněz z exHB KK na účet nelze vůbec provést.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 28. 3. 2024 15:01

Tedy zbývá jen výběr z ČS bankomatu a to ještě bez poplatku 50 Kč jen do 1. 6. 2024. :-(
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 28. 3. 2024 15:44

wit.cz píše:ad moneyback: nákup v albertovi obsahující také dárkovou kartu se vůbec nepočítá? nákup 20.3., zaúčtováno 22.3., ale v MB 0,-

Taky to ještě v MB nemám - nákup 21.3.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 28. 3. 2024 20:48

vydržte, posledně to trvalo 8 dní než se to propsalo do ověřování a ten samý den připsáno
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 28. 3. 2024 22:24

MirekM. píše:Tedy zbývá jen výběr z ČS bankomatu a to ještě bez poplatku 50 Kč jen do 1. 6. 2024. :-(
Abych nevypadal jak píp, vím i o Revolutu, ale nechci o něj přijít drážděním protáčením větších částek v CZK, když s ním neplatím, jen občas vyměním menší částku CZK na EUR a pošlu na EUR účet v ČR.
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod jichaj 30. 3. 2024 21:25

retron píše:vydržte, posledně to trvalo 8 dní než se to propsalo do ověřování a ten samý den připsáno

Od 20.3. mi to do MB nepripsalo žádnou transakci (měl jsem 3 ruzne),dneska jsem reklamoval na infolince,uvidíme,co odpoví..
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod filas81 31. 3. 2024 13:56

mám to také tak. Zkusím tedy reklamovat.
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 31. 3. 2024 15:07

Take od 20.3. nic, pres zpravu bankeri poslana reklamace.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MirekM. 31. 3. 2024 19:37

Nemá někdo odzkoušeno zrušení plastových karet k BÚ Standard přes zprávu bankéři a ponechání si jen virtuálních?

Doplním dotaz, plastová karta k BÚ není aktivovaná. Když ji delší dobu neaktivuji, co se s kartou bude dít?
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod MirekM. 1. 4. 2024 17:41

Platba exHB KK na Internetu - já autorizace přes SB, manželce došla SMS a systém chtěl navíc ePIN, který jsme v IB ani SB nenašli, platba neproběhla.
Infolinka - chyba v systému, i když manželka používá SB s otiskem prstu a v něm má typ autorizace heslo+SMS trvale blokován, na platbu na Internetu systém chybně SMS poslal místo autorizace otiskem ve SB. Chyba záhy přes infolinku opravena, jen mně slíbila operátorka, že po opravě zavolá a nezavolala, ale cca za půl dne druhý pokus o stejnou oplatbu na Internetu a manželka již zaplatila otiskem prstu v SB.
Raději jsem nasypal na BÚ manželce pár drobných, až na konci měsíce zaúčtujou tu jednu chybně zaslanou SMS ve výši 3,50 Kč- :-)
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod hyper9 1. 4. 2024 17:52

Podle tohoto videa by ePIN měl být v IB v "Nastavení karty", ale já ho tam nemám ani u jedné ze tří karet.

https://www.youtube.com/watch?v=qEFWg6zFB_4
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 1. 4. 2024 18:18

ePIN chodí poštou, případně lze zjistit v bankomatu, v IB se zjistit nedá.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod EmPí 1. 4. 2024 18:44

https://www.csas.cz/cs/firmy/microsites/epin

ale pokud je aktivovaný mobilní George, tak ePIN není třeba a nelze tedy používat ...
EmPí
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 1. 4. 2024 18:45

@Milos: V tom případě má Česká spořitelna nepravdivé informace přímo na svých webových stránkách.

https://www.csas.cz/cs/firmy/microsites/epin

Tak kde je pravda?
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 1. 4. 2024 19:05

Možná ten, kdo má nastaveno ověřování internetových plateb pomocí appky, tak ten nemá ePIN v IB, jelikož ho pro ověřování plateb nepotřebuje. Ostatní klienti ePIN v IB třeba mají :hm
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka