Česká spořitelna píše:Milos píše:Zedna1 píše:Sporka uz v SB u kreditky neukazuje vysi castky ke splaceni z posledniho vypisu.
Nyni ukazuje jen minimalni splatku a celkovy dluh (tj. i vcetne novych plateb provedenych po vystaveni vypisu).
Drive tam tato informace byla, pouzival jsem to.
Nyni tedy musim v SB stahnout posl. vypis a najit+otevrit a zobrazit+zvetsit, coz je v mobilu fakt otravne.
Ted nevim jestli jde jen o nejakou chybu nebo o zamerne zkripleni aplikace ...
SB i IB mi zobrazuje jen minimální splátku a aktuálně vyčerpánou částku (celkový dluh) pouze u exHB kreditky, u klasické kreditky ČS mi SB i IB zobrazuje i dlužnou částku pro tento měsíc (částku z posledního výpisu). Popisovaná "chyba" se tedy týká asi jen exHB kreditek.
Dobrý den, u HB kreditek se skutečně jedná o chybu, která by měla být v nejbližších dnech opravena.
Za komplikace se omlouváme.
Jiřka, ČS
Dobrý den, Jiřko,
nemáte pravdu. Je to tak, jak píše Zedna1.
Mám od Vás klasickou kreditku, nikoliv exHB kreditku, a v infu mi to ukazuje pouze minimální splátku a na přehledu celkovou čerpanou částku, vč. nových plateb v dalším zúčtovacím období. Celková splátka splatná do data splatnosti nikde jinde, kromě výpisu, uvedena není. Tohle je, např. oproti RB, hodně nešťastně řešené vůči klientům.
Jak jsem již psal, tak mě tohle stálo 830 Kč na úrocích, jelikož při částečné splátce se vynuluje min. splátka v infu kreditky a tím pádem člověk bez otevření výpisu úplně ztratí přehled o dlužné částce. Výpisy jsem doteď neotevíral - neměl jsem důvod. Tohle se třeba u RB taky neděje - tam zůstane min. i celková dlužná částka zobrazena až do dalšího výpisu, bez ohledu na to, kdy ji člověk splatí.
Takže tento problém se opravdu netýká pouze HB kreditek.