Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod avathar 17. 3. 2014 16:25

Když převede na Billa kartu, tak tu stačí použít 1x v měsíci a poplatek se vrací.
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 3. 2014 16:38

Vážený zákazníku

děkujeme za Váš zájem o kreditní kartu CitiMALL.CZ a její aktivaci. Věříme, že využijete všechny výhody, které MALL karta nabízí. Jednou z nich je i dárkový certifikát ve výši 2 000 Kč na Váš nákup na MALL.CZ, který Vám zasíláme v příloze.

Příjemné nákupy přeje

Citibank a MALL.CZ

Ten kód platí do 15.6.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod franko_cz 17. 3. 2014 16:50

Tak a hurá na nákup.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Gandalf007 17. 3. 2014 16:54

Zajímal by mne časový odstup v případě Citi Mall i Citi Life (ona.dnes) mezi předběžnou akceptací mailem a následným telefonátem bankovního úředníka o přerozdělení kreditu nebo kurýra o termínu schůzky. Díky :-)
Gandalf007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 3. 2014 17:41

10s-2dny-4dny
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 3. 2014 17:43

Po vyplnění formuláře přišel email o předběžném schválení do pár minut a asi 4 hodiny na to mi volali a rozdělili jsme limity. Kurýr se ozval asi za 3 pracovní dny. Tři dny po předání karty kurýrem šla karta aktivovat, to bylo teď v pátek a dnes mi přišel ten dárkový poukaz.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 3. 2014 18:40

dnes mi přišel poukaz, požádáno o převedení limitů a sipa na mall a převod life na classic
pro převedení limitů je prý nutné life splatit celou (nestačilo by ovšem jen poslední výpis?)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 3. 2014 18:48

Tak asi nemůžeš mít aktuálně vyšší zůstatek než nově nastavený limit?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 3. 2014 18:49

jak splatit celou, resp. co myslis tim vypisem?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 17. 3. 2014 18:54

Tak na výpisu je zůstatek k nějakému datu a pokud kartou platíš průběžně bude už o něco vyšší. Splatit vše rozumím, že se podíváš na aktuální zůstatek a takovou částku zaplatíš.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 3. 2014 18:54

splatit celou útratu na life a výpisem myslím poslední dlužnou částku na posledním výúčtování
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 3. 2014 19:24

tak logicky to chteji splatit cele,tzn za minule obdobi a soucasne, ktere jeste neskoncilo
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 17. 3. 2014 19:48

ok, takže podívám se do online bankovnictví, tam zaplatím zůstatek a co dál? používat jen mall, kde mám minimální limit? používat life by nedávalo smysl, hned bych to zase musel splatit (?) jsem z toho nějak zmatený ..

update: patrně to bude "doplatit tak, aby aktuální útrata na life nebyla vyšší než nový limit 12k"
resp. kdy dojde k tomu převodu kreditního rámce? na začátku dalšího období? v náhodný den? jakmile bude útrata na staré kartě nižší než nový nižší limit?
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 18. 3. 2014 06:51

Zbytecne to komplikujes. Kdyz jsem snizoval limit, bylo to okamzite...
Koukni do IB, tam mas limity napsane. A Lifku prestan pouzivat a zaplat dosavadni utratu+ z min. vypisu, nech jsi na nule.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 19. 3. 2014 06:39

Ještě k tomu certifikátu, z podmínek na mall.cz/darkove-certifikaty:
Přesahuje-li hodnota certifikátu výši zakázky, nebude možné dárkový certifikát uplatnit

Zkoušel to už někdo?
Taky by mě zajímal případ, kdyby někdo odstoupil od smlouvy ve 14 dnech. Píšou sice, že
Pokud je objednávka zboží nebo její část stornována a z dárkových certifikátů není čerpáno, vrátíme příslušnou částku na váš účet (je třeba zaslat číslo účtu a kódy použitých dárkových certifikátů).
ale to se dá vykládat různě.
wit.cz
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka