Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 3. 2014 07:55

Tak zrovna u Mall nebude problém nějakými drobnostmi doplnit objednávku tak aby lehce překročila ty 2000 Kč.
Když budu chtít něco za 1999 Kč, tak k tomu musím ještě něco malého přidat, to se nedá nic dělat.
A chápu to, že při vrácení zboží placeného poukazem se peníze nevrací a oni to vyřeší nějak jinak, třeba si můžeš vybrat jiné zboží za ty peníze.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 3. 2014 08:39

Zdar,
já to prostě nejsem tady schopen najít a tak se zeptám:
Je u Mall.cz karty rok vedení karty zdarma? Dík
anonymni

Odeslat příspěvekod fremantle 19. 3. 2014 08:52

Ano, je - jak už tady budu psát po několikáté, Mall je naprosto stejný typ KK jako Citi Life, akorát v jiném plastu a tedy se na ní uplatňují stejné body v programu benefitů, tedy i vedení zdarma na první rok (v případě minimálně jedné transakce v daném měsíci).
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 3. 2014 09:06

nema nekdo informaci, zda pri prevedeni KK(napr. Billa, classic) na CITI LIfe nebo Mall je take vedeni na rok zdarma?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 19. 3. 2014 09:50

Tuto situaci taky upravuje program benefitů a převydané karty na Citi Life by měly být taky rok zdarma od převedení.

6.6 Vrácení měsíčního poplatku za vedení Karty

Po dobu prvních 12 měsíců od vydání nové Hlavní karty vydané na základě uzavření Smlouvy nebo převodem z jiného Typu karty vrátí Banka Klientovi měsíční poplatek za vedení Karty připsáním částky poplatku na příslušný Kartový účet, pokud Klient v daném zúčtovacím období provedl alespoň jednu Platbu za zboží a služby Hlavní nebo Dodatkovou kartou. Poplatek za vedení Karty nebude vrácen v případě, kdy se jedná o Kartu obnovenou, náhradní apod.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 3. 2014 09:58

thx...ted mne napadlo, teoreticky, jak mam nyni mall KK kde je rok vedeni zdarma(myslim ze bez podminek), kdyz dalsi mesic kartu nepouziji nauctuji mi poplatek, nebo je to proste rok zdarma, jak je v inzeratu?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 19. 3. 2014 10:10

Pokud je už aktivovaná a byla už minimálně jednou použitá, tak se to chová tak, že poplatek strhnou a následně vrátí, když byla vykonaná alespoň jedna transkakce, takže v případě nepoužití v dalších měsících IMHO bude poplatek účtován.

Zajímavé to bude ale v případě, když KK byla aktivovaná, ale ještě nebyla použita - to je možné, že by se chovala podobně jako O2 Citi, kdy poplatek účtován nebyl až do doby použití, ale to by chtělo zjistit, jestli je to tak.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod ab84 19. 3. 2014 10:34

Včera jsem s o2 kartou poprvé zaplatil, dnes ráno mi přišla SMS s kódem na slevu 4000. Můj plán je vybrat telefon tak, aby se dal co nejvýhodněji prodat, případně vydělat i na Záruce nejnižší ceny od o2. Zvažuji tedy zajít do prodejny o2 v Praze na Andělu koncem měsíce, vybrat telefon, ten obratem prodat na Andělu u mp.cz. A počkat na začátek dubna, kdy by mohly jít ceny telefonů ještě dolů. Od nákupu mám 7 dnů na to uplatnit tu záruku nejnižší ceny. Který telefon byste doporučili? Padl tady Samsung Galaxy Trend Plus, dá se prodat na mp za 3000. Dalo by se z nějakého telefonu vyvařit více? Díky za tip.
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 3. 2014 10:42

Platit jsi nemusel abys ziskal slevovy kod...

ja jsem nakonec koupil 2ks galaxy trend plus a prodal za 2x3300.- Podle mne je to nejvyhodnejsi koupe, min. mas jistotu, ze kdyz se nezadari prodat na inzerat, v mp jej vykoupi za 3000.-
A kup bilou variantu, o ty je mezi lidma vetsi zajem...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 19. 3. 2014 10:50

záruka nejnižší ceny se ale vztahuje na cenu v den nákupu, takže s tím čekáním na další měsíc to asi nepůjde ;-)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod ab84 19. 3. 2014 11:01

to si nemyslím, mají tam napsáno do 7 dnů od nákupu: Pokud stejný telefon nebo tablet uvidíte během následujících 7 dní u našich hlavních konkurentů levněji, vyplňte náš formulář. Čili 28/3 koupím u o2 a pokud bude cena u konkurence 4/4 nižší mohu to uplatnit. Aspoň tak to chápu já.
ab84
Nadšenec

Odeslat příspěvekod wit.cz 19. 3. 2014 11:16

já to pochopil tak, že mám 7 dnů na uplatnění, pokud to v den nákupu bylo ve vybraných obchodech levnější - mám pocit, že to bylo někde v těch podmínkách, ale možná se pletu
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod avathar 19. 3. 2014 11:22

Kam adresovat dopis o odstoupení od smlouvy? Na adresu ve smlouvě uvedenou, nebo do Brna, tam co se posílají výpovědi? Diky.
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod filip893 19. 3. 2014 13:16

fremantle píše:Tuto situaci taky upravuje program benefitů a převydané karty na Citi Life by měly být taky rok zdarma od převedení.

6.6 Vrácení měsíčního poplatku za vedení Karty

Po dobu prvních 12 měsíců od vydání nové Hlavní karty vydané na základě uzavření Smlouvy nebo převodem z jiného Typu karty vrátí Banka Klientovi měsíční poplatek za vedení Karty připsáním částky poplatku na příslušný Kartový účet, pokud Klient v daném zúčtovacím období provedl alespoň jednu Platbu za zboží a služby Hlavní nebo Dodatkovou kartou. Poplatek za vedení Karty nebude vrácen v případě, kdy se jedná o Kartu obnovenou, náhradní apod.

SIPO se za tu jednu platbu v měsíci asi nepočítá, že ano?
What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 19. 3. 2014 13:47

Dobrá otázka, ale řekl bych, že SIPO se počítá - dle produktových podmínek pro Citi KK je "Platba za zboží a služby":

3.3 Platební příkazy

3.3.1. Kartovými operacemi zadává Klient Platební příkazy k provedení Kartových transakcí následujících typů:

(a) úhrada za zboží, služby a jiná plnění subjektům, jež Karty přijímají prostřednictvím platebních terminálů a obdobných zařízení včetně Internetu nebo úhrada na základě instrukcí udělených příjemci nebo Bance (například jednorázového nebo trvalého příkazu k úhradě na vrub Kartového účtu, platby SIPO, inkasa za vyúčtování O2 služeb apod.). („Platba za zboží a služby“),
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka