Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod __Pavel 19. 3. 2014 14:18

avathar píše:Kam adresovat dopis o odstoupení od smlouvy? Na adresu ve smlouvě uvedenou, nebo do Brna, tam co se posílají výpovědi? Diky.

Doporučuji do Brna. Já to posílal doporučeně ve 14 denní lhůtě do Prahy na adresu uvedenou ve smlouvě a ani po měsíci jsem žádný dopis o ukončení smlouvy nedostal. Ještě chvíli počkám a pak to ukončím do Brna s tou měsíční výpovědní lhůtou. Někdo tu však psal, že mu byla smlouva ukončena i přes Prahu.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod avathar 19. 3. 2014 14:29

Diky, mezitím jsem prolezl i VOP a tam adresu jinou než do Prahy nemaj, u odstoupení to nijak nekonkretizujou, adresa do Brna tam vůbec nefiguruje.
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod Boďa 19. 3. 2014 17:20

Dnes jsem už po 2 dostal dopis,kde mi opět zamítli k.k přes mall. :-D
Asi jim vadí,že nemám pujčky,mám vlastní bydlení,a jsem zaměstnán na dobu určitou :shock: a mám asi solidní plat.. 8-P
Tak hurá do 3 všeho dobrého to zkusím. :mrgreen:
Boďa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 3. 2014 17:51

doba urcita...znam hodne lidi ,co maji dobu urcitou a od CITI nedostali zadnou kartu...je zde nekdo takovy?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod iguka 19. 3. 2014 18:09

myslím, že je podmínka, že pracovní poměr nesmí být na dobu určitou, ale nikdo jsem to ofiko nenašel.
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 19. 3. 2014 18:33

Já bych to viděl jako překážku, další bude snad i absence úvěrové historie - o schvalovacích procesech Citi se už tady navykládalo hodně, ale poměrně běžný součinitel při zamítnutí byla žádná úvěrová historie. Za těchto předpokladů je IMHO zbytečné to zkoušet znova. Pokud bys nějak extrémně toužil po kreditce Citi v budoucnosti, může pomoct založen běžného účtů a po nějakém (půl)roce můžeš zkusit opět, ale ani to ti nikdo negarantuje, že to nebude kolidovat se zaměstnáním na dobu určitou.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod iguka 19. 3. 2014 18:47

já jsem dneska zaktivoval Mall kartu a hned jsem přes bankovnictví zažádal o zvýšení kreditu z 12 na 30 tis., tak jsem zvědav, jak se s tím poperou.

-- 19. 3. 2014 18:48 --

avathar píše:Diky, mezitím jsem prolezl i VOP a tam adresu jinou než do Prahy nemaj, u odstoupení to nijak nekonkretizujou, adresa do Brna tam vůbec nefiguruje.

2x jsem poslal výpověď obyčejným dopisem do Prahy a vždy byla o2 karta do 4 dnů bezproblému zrušena.
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 3. 2014 19:03

kde lze v IB zazadat o zvyseni limitu, asi jsem slepej(mam CITI Premium ucet)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod avathar 19. 3. 2014 19:07

Díky za tu Prahu.

Doba určitá je nepřekonatelný problém, netřeba dále zkoušet.

Dnes přece jen (teprve) volali s nabídkou na 500 na 1. útratu na kartu sjednanou začátkem února a mezitím převedenou na klasik.
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod iguka 19. 3. 2014 19:12

slavo963 píše:kde lze v IB zazadat o zvyseni limitu, asi jsem slepej(mam CITI Premium ucet)

já mám jen to náhledové IB, ale poslal jsem ji zprávu přes IB volnou formou.
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eR99 19. 3. 2014 19:20

Když jsem řešil na začátku roku navýšení limitů na své KK, tak jsem byl odkázán na napsání dopisu volnou formou s daným požadavkem a přiložením potvrzených příjmů. Že by to šlo také takhle přes IB?:hm
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iguka 19. 3. 2014 19:30

to ať si posoudí oni, jestli mi limit navýší, dopsal jsem jim tam, že příjem kdyžtak doložím.
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod refedr 19. 3. 2014 19:55

Klucí, jak jste dosáhli, že Vám na O2 Citi KK připsali ještě 500,- Kč na útratu v rámci nějaké retence?

Jinak můj příběh je, že O2 KK jsem aktivoval 7.3.2014 a až dnes 19.3.2014 mi přišel po několika urgencích a reklamacích slevový SMS kód. Prý do 3 dní??? :twisted: Hned jsem koupil Samsung Galaxy III mini za 1595,-Kč. Na Datartu ho mají za 4999,-Kč, tak doufám, že mi dá O2 ještě 596,- Kč zpět dle "záruky nejnižší ceny". Za 999,- to bude dobrej mobil.

Jinak, jak už jsem psal kdysi, výpovědní formulář je na
http://www.citibank.com/czech/gcb/perso ... ypoved.pdf
a tam je adresa
Citibank Europe plc
Odd. Rušení kreditních karet
Brno Business Park
Londýnské nám. 881/6 Budova C
639 00 Brno – Štýřice
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 19. 3. 2014 20:17

musis pockat s prvni platbou, dovtedy nech lezet kartu v supliku. Mne volali po tydnu po aktivaci :lol:
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod refedr 19. 3. 2014 21:36

To mi jde .... nic nedělat, ležet a čekat 8-) .... až mi zavolají a dají nabídku na 500,- Kč ...a tak zatím čekám i na SMS, že mohu aktivovat KK Mall. ;-)
refedr
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka