Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod franko_cz 21. 3. 2014 19:34

Dinerska za tu cenu je zajímavá. Já jsem o ní před časem uvažoval kvůli pojištění. Jenže podmínky jsou dost vágní - nevím co si představují pod tím, že aspoň část nákladů na cestu do zahraničí se musí tou kartou zaplatit a jak se to v případě pojistné události prokazuje.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod avathar 21. 3. 2014 19:35

Cokoliv co s cestou souvisí : hotel, zájezd, letenka, atd...
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 21. 3. 2014 20:05

Také jsem si objednal domů balíček a až ho pročtu, uvidím
Samozřejmě by mě vadily skryté poplatky třeba s tim salonkem na letisti,
nejdříve že je v ceně ale v ceníku jsem se dočetl sazbu 490,- Kč
Atd
Z 2.strany mám pocit, že dinesr je jedna z těch pár lepších a prověřených společností
a šméčka bych nečekal
Ale nečekal šméčka v dnešní době je spíš blbist
Osobně mám cítí life a axu ( kvuli penzijku) a nějak vše běhá, jak má
Tak nevím, jestli jít do diners kde právě chybí ta vratka a navíc je tam nemalý paušál
Z 2.strany min 1x ročně jedu s rodinou někam ven a pak se poplatek smaže
pojištěním ke kartě v paušálu
No uvidím, až to přijde, co se dočtu
Good luck
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Boďa 21. 3. 2014 20:07

Tak,má osobní zkušenost s citi-mall kartou.
Celkem požádáno 2x.Na email - předschváleno.Po cca 5 dnech dopis zamítnuto.Důvod si vyhrazuji nesdělovat.Uvedl jsem Vše pravdivě.Podotýkám,že nemam žádnou pujčku ani jsem nikdy nic nedlužil.Momentálně máme hypotéku.Vyděl jsem - spíše předpokládal problém ve smlouvě pracovní na dobu urrčitou.Ve výši výplaty 100% nevidím problém.Po 1 ZAMÍTNUTO,Po druhé opět zamítnuto.Tak jsem zkusil s manželkou vyplnit formulář na ni-žádost.Má smlouvu na dobu neurčitou,taky bez pujček a solidni plat.Výsledek předschváleno a po 5 dnech dopis zamítnuto....
To mě pos.erte.
Zavolal jsem na infolinku citi a zeptal se proč to tak je a co je za problém,bla bla bla,operátorka mi řekla žvásty že nejsou oprávněni mi sdělit proč,ALE-řekla,že po vebovém formuláři můžu znovu požádat až po 6 měsících,jinak systém automaticky bude zamítat žádosti..
Tak nic,už na to kašlu,jen Vám sem sdělím své osobní zkušenosti.
Boďa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 21. 3. 2014 20:08

pojisteni poradne nastudovat, vatsinou se nevztahuje na chartrove lety, dovolene pres agentury,
atd...

@Boďa, to jsou bullshity, co ti rikaji operatori. Me manzelce poprve 02 karta neschvalena, po cca 3 tydnech pozadano opat a schvaleno. Mall karta schvalena na treti pokus...
Mne 02 karta schvalena na druhy pokus, Mall karta prosla na prvni...uvidim co nova CITI Life, jak se rika dotretice ;-)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod eR99 21. 3. 2014 21:17

Boďa píše:Zavolal jsem na infolinku citi a zeptal se proč to tak je a co je za problém,bla bla bla,operátorka mi řekla žvásty že nejsou oprávněni mi sdělit proč,ALE-řekla,že po vebovém formuláři můžu znovu požádat až po 6 měsících,jinak systém automaticky bude zamítat žádosti..

KK 02:
Na první pokus mi systém KK 02 (před)schválil. Poté mi přišel dopis se zamítnutím žádosti. Zkusil jsem to po 3 týdnech opět -automaticky neschváleno.

KK Mall.cz:
Na první pokus (cca. 4 týdny od poslední žádosti o KK 02) mi systém KK Mall.cz (před)schválil. Následoval opět dopis se zamítnutím žádosti.

Z toho důvodu si myslím, že těch 6 měsíců automatického zamítání žádostí není zcela pravda.
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bond2 21. 3. 2014 21:29

Taky mi MALL nejdříve zamítli :pozor . Což jsem u KK nikdy nezažil :-\ a měl z toho větší trauma, než kdyby mě odmítla holka :-( . Nakonec jsem souhlasil s převodem O2 na Mall. Sice asi nebude 2000 odměna pro nákup v MALL ale můžu točit Life a Mall měsíčně s celkovou možnou měsíční odměnou 2000. Komické je, že jsem o MALL žádal podruhé a ve stejný den mi přišel dopis "Zamítáme" a v druhém dopise karta byla. Svět i City jsou plné paradoxů... :mrgreen:

Potvrzuji - nové karty vozí kurýr, převod/změna karty jen poštou.
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 3. 2014 21:36

Tak tu druhou Mall ti zamítli už proto, že už ji díky tomu převodu máš. Musíš ji převést na jinou i když podobnou a pak může projít. Mě zatím procházejí všechny o které jsem si zažádal, jen na hlavní kartě budu mít asi brzy polovinu původního limitu. :D
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Bond2 21. 3. 2014 21:57

Právě to "může" mě děsí. Jen se divím, že máš ještě "Dacia Logan social edition" když s nimi tak vyje***. Ale já jsem přací typ, přeju šikovným tedy i tobě dalších 10 karet :tleskani
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 3. 2014 22:21

Auto není moje priorita, má sloužit mě a ne já jemu a to stále moje Dacia splňuje. :-)
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 21. 3. 2014 23:32

Přesně tak. Jako majitel Logana 2 musím souhlasit :D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lessani 21. 3. 2014 23:55

Je možné mít na Mall navázané SIPO, když mám už jedno (jiné spojovací číslo) navázané na Citi Life?
Lessani
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 22. 3. 2014 08:18

Logicky ne? Jak myslis, ze se s tim posta vysporada, kdyz prijdou 2 platby se stejnym VS, SS?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod avathar 22. 3. 2014 11:28

Ten hervis je bez těch letištních salonků nejspíš, mrkni na stránky Diners, tam ty karty jsou popsané, tohle by mohla být ta základní White.
avathar
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka