tulum píše:Bond2 píše:Tak smůla, Citi MALL mi nedali po zrušení Citi O2

. Asi ještě nemám dostatečnou historii u nich. A to jsem se těšil, že zavedením Citi MALL jsme se vrátili do roku 2013 akorát přes 2 karty. 2% ze Citi Life + 2% ze Citi MALL. Uvidíme, jak dlouho jim MALL vydrží, zkusíme znovu. Za jak dlouho to má smysl ?
..tak hlásím taky neúspěch po dvouch vypovězených O2 kartách si na mě tentokrát již asi počíhali a to jsem přitom tu Mallku chtěl už aktivně využívat.
Týpek na infolince byl milej, jak kdyby spíš dělal dlužníky a dneska to vzal za někoho jiného.
Nebyla šance se dopátrat co byl problém při schvalování. V mejlu mi to vypisovalo "vyřizuje se" a pak přišla ta nechtěná obálka se zamítnutím.
Chtěl jsem to uhrát na to, že jsem O2 rušil právě kvůli Mallce, kde je na rok správa zdarma.
Týpek neměl snahu to vůbec řešit, jen měl skvělý nápad, že tu výpověď na O2 kartu můžu ještě odvolat a přejít na Mall kartu, ale bez toho 2tis. bonusu, heh
Dokonce mi nabízej ten bonus 500 Kč na O2 kartu, kterou mám ale už ve výpověďi a ten týpek říkal, že by snad mělo jít ten bonus i tak ještě vyčerpat a přejít na Citi life, tak alespoň zrealizuji tohle a Mallku zkusím pak třeba za dva týdny znovu

Ha, tak u mě malajské letadlo. Po tom co mi přišel dopis o zrušení druhé O2 karty, jsem zkusil zažádal o Mallku znova a opět email infem "vyřizuje", tak si říkam,
hmm tak opět nebude nic
Tak jsem zkusil zažádat ještě o tu Ona Dnes kartičku a tam hned hláška "schváleno", ještě sem se neradoval, protože klidně mohl přijít dopis s negatívem.
No jo ale..ve středu volali už ze Citi ohledně ověřování údajů a ve čtvrtek už rovnou z kurýra, že mi povezou Mallku..říkám si cože? Takže Mallka prošla na druhý pokus? wow wo

No a za dvacet minut volala ta stejná ženská z kurýra, že mi přivezou i tu Ona Dnes plastovku:lol: Takže v pondělí přiveze kurýr obě karty najednou,heh

Takže i tento měsíc budou takové menší prémie k základnímu platu