Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 22. 3. 2014 12:49

Diners Hervis je to samé co White (také bez letištních salonků), jen je levnější a ošklivější ;-).
White už přestali vydávat a nahradili ji dvojicí karet Pure a Pure+.
Pure je zdarma, ale bez cestovního pojištění.
Pure+ je téměř kopie bývalé White, jen je na ní možné mít nižší limit než na White.

Karta Pure+ Měšec je, jak je vidět z odkazu, zvýhodněná první rok nižším úrokem, cenou za rok a jako výhodu bych viděl hlavně rychlejší sbírání bodů díky programu Premium Rewards.
Omlouvám se za offtopic.
anonymni

Odeslat příspěvekod tulum 22. 3. 2014 13:13

tulum píše:
Bond2 píše:Tak smůla, Citi MALL mi nedali po zrušení Citi O2 :'( . Asi ještě nemám dostatečnou historii u nich. A to jsem se těšil, že zavedením Citi MALL jsme se vrátili do roku 2013 akorát přes 2 karty. 2% ze Citi Life + 2% ze Citi MALL. Uvidíme, jak dlouho jim MALL vydrží, zkusíme znovu. Za jak dlouho to má smysl ?

..tak hlásím taky neúspěch po dvouch vypovězených O2 kartách si na mě tentokrát již asi počíhali a to jsem přitom tu Mallku chtěl už aktivně využívat.
Týpek na infolince byl milej, jak kdyby spíš dělal dlužníky a dneska to vzal za někoho jiného.
Nebyla šance se dopátrat co byl problém při schvalování. V mejlu mi to vypisovalo "vyřizuje se" a pak přišla ta nechtěná obálka se zamítnutím.
Chtěl jsem to uhrát na to, že jsem O2 rušil právě kvůli Mallce, kde je na rok správa zdarma.
Týpek neměl snahu to vůbec řešit, jen měl skvělý nápad, že tu výpověď na O2 kartu můžu ještě odvolat a přejít na Mall kartu, ale bez toho 2tis. bonusu, heh :mrgreen:

Dokonce mi nabízej ten bonus 500 Kč na O2 kartu, kterou mám ale už ve výpověďi a ten týpek říkal, že by snad mělo jít ten bonus i tak ještě vyčerpat a přejít na Citi life, tak alespoň zrealizuji tohle a Mallku zkusím pak třeba za dva týdny znovu 8-)

Ha, tak u mě malajské letadlo. Po tom co mi přišel dopis o zrušení druhé O2 karty, jsem zkusil zažádal o Mallku znova a opět email infem "vyřizuje", tak si říkam,
hmm tak opět nebude nic :roll:
Tak jsem zkusil zažádat ještě o tu Ona Dnes kartičku a tam hned hláška "schváleno", ještě sem se neradoval, protože klidně mohl přijít dopis s negatívem.
No jo ale..ve středu volali už ze Citi ohledně ověřování údajů a ve čtvrtek už rovnou z kurýra, že mi povezou Mallku..říkám si cože? Takže Mallka prošla na druhý pokus? wow wo o<:) No a za dvacet minut volala ta stejná ženská z kurýra, že mi přivezou i tu Ona Dnes plastovku:lol: Takže v pondělí přiveze kurýr obě karty najednou,heh 8-) Takže i tento měsíc budou takové menší prémie k základnímu platu :mrgreen:
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod anonymni 22. 3. 2014 13:55

U mě v úterý žádost o mall. Výsledek schváleno.
V pátek dopis, že mi to nedají :oops:
anonymni

Odeslat příspěvekod Lessani 22. 3. 2014 15:56

slavo963 píše:Logicky ne? Jak myslis, ze se s tim posta vysporada, kdyz prijdou 2 platby se stejnym VS, SS?

Možná jsem neformuloval otázku zcela přesně, tak to zkusím upřesnit. Nyní platím svoje SIPO ze Citi Life = jedno spojovací číslo a příslušný VS a dotaz zní, jestli můžu platit zaroveň v daném měsíci z KK Mall SIPO patřící otci = jiné spojovací číslo a jiný VS. Očekávám spíše problém na straně Citibank než na straně ČP.
Lessani
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 22. 3. 2014 18:06

Mělo by to jít, resp. nevidím důvod, proč by to jít nemělo.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 22. 3. 2014 19:12

to je jine, to samozrejme pujde, postu nezajima, kdo ti plati SIPO
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 23. 3. 2014 00:14

Je nějaký rozdíl mezi Citi Life a City MAll? Tedy kromě toho 2000 kč certifikátu? Btw. u toho certifikátu jsou nějaké podmínky? (Např. lze použít pro úhradu zboží za 5000kč a výš?)
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 23. 3. 2014 00:57

Není. Prémie lze čerpat jako vouchery do Mall z obou těchto kreditek. Vouchery jsou časově omezené.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 23. 3. 2014 07:15

Ještě platí, že voucher je nutné vyčerpat celý během jednoho nákupu a hodnota nákupu nesmí být nižší než hodnota voucheru.
Znamená to, že s ním nemůžeš platit nákup v celkové ceně 1999 Kč, stačí přihodit do košíku věc za korunu a více a je to ok.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod tx999 23. 3. 2014 11:25

xls píše:Ty jejich podmínky vypadají naprosto hrůzostrašně, moc jsem z toho nepochopil. Z druhé strany mít za 1000,- ročně pořádný cestovní pojištění a sem tam nějaký salonek nevypadá špatně. (Jinak jako KK je to samozřejmě nepoužitelné).

Ještě vidím jako dost velký problém, že nikde nemají podmínky pojištění, ceny vstupu do těch salónků, atd.

Prehled a dokumetny k pojisteni jsou zde: http://www.dinersclub.cz/pojisteni
tx999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 3. 2014 13:03

Jen doplním, že vstup do letištních salonků je za 490 Kč.
anonymni

Odeslat příspěvekod stepano 23. 3. 2014 14:36

Těch 490,- si vzal kde?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 23. 3. 2014 14:43

Není to úplně přesně - je tam poplatek, ale je refundován v případě, že v předchozích 60 dnech byl na kartě obrat 7000 Kč (a je to limitováno na 5 vstupů ročně). Přesné podmínky vstupu do salónků se řídí FUP: http://www.dinersclub.cz/sites/default/files/fup.pdf

-- 23. 3. 2014 13:45 --

Každopádně bych doporučil tyto příspěvky přesunout do samostatného tématu, zde to už je OT.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 23. 3. 2014 14:53

Odkdy Citi vydává Diners club karty? Jedná se o Mastercard World, a tudíž členství v programu Mastrcard Elite. Vstup do salonku je zdarma (v Praze)
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Thom 23. 3. 2014 14:57

myšpulín píše:Ještě platí, že voucher je nutné vyčerpat celý během jednoho nákupu a hodnota nákupu nesmí být nižší než hodnota voucheru.
Znamená to, že s ním nemůžeš platit nákup v celkové ceně 1999 Kč, stačí přihodit do košíku věc za korunu a více a je to ok.

A platnost toho voucheru je jaká? Trochu jsem doufal, že bych se vyhnul Singerovnému, ale vypadá to, že chtějí kurz ku**it ještě nejmíň do konce roku, tak to asi nehrozí.
Thom
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka