Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 23. 3. 2014 15:12

stepano: Nevytrhávej informaci z kontextu diskuze, 3 stánky na zpátek v tomto vlákně se začala probírat nabídka karty Diners Club Pure+ Měšec. Právě proto o tom mluvím, že by ty příspěvky měly být řešeny v samostatném vlákně.

Thom: Podle všeho to jsou 3 měsíce od vydání voucheru (tzn. aktivace karty, nebo převedení Citi Life prémií na Mall voucher).
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod HonzaMo 23. 3. 2014 20:34

Opravdu bude možné online přistupovat k účtu u CITIBANK od 7.4. pouze prostřednictvím telefonu???
"Chytrý" telefon nemám a nechci...
HonzaMo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 23. 3. 2014 20:37

A tvůj telefon neumí přijímat SMS?
Prostřednictvím mobilního telefonu znamená, že ti na něj pošlou jednorázové heslo pro potvrzení přístupu k IB.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 24. 3. 2014 01:15

OT: Tak o Diners Club Pure+ Měšec už vyšel na Měšci článek: http://www.mesec.cz/clanky/diners-club- ... y-recenze/
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod petryk 24. 3. 2014 09:40

Zkušenost: Mám na kartě Citibank nastavené potvrzování plateb na internetu SMSkou... O víkendu jsem platil 2x po 14 dolarech ESTU pro vstup do USA, nic to po mě nechtělo, žádný kód přes SMS atp. a platba normálně prošla?
Otázka: Máte někdo zkušenost, kdy lze platbou na netu obejít potřebu SMS?
Trochu mě to celé překvapilo/vyděsilo...
Mobilmania: Philips Fizz>Alcatel 302>Siemens ME45>SE T630>MDA Vario>iPhone 3G>Samsung G. Note II>nic>Samsung Gal. A50
Služební O2: 3310>6310i>6300>E51>E5-00>BB Q5>Len.Vibe Shot>nic>BB Classic>Redmi N.8Pro
petryk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 3. 2014 09:48

ne vsichni obchodnici pouzivaji sluzbu 3D Secure, napr booking.com...je to normalni...nektere shopy dokonce nevyzaduji CVV kod
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 24. 3. 2014 10:57

a díky bohu za ně, ta sms by měla být volitelně vypnutelná :/
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod Gandalf007 24. 3. 2014 12:03

Po diskusi o opakovaných žádostech o KK jsem o víkendu podruhé požádal o Citi Mall (na OnaDnes nemám nárok). Minulý týden mi na prvotní žádost (předběžně schválenou) přišel dopis o zamítnutí. Teď po druhém pokusu opět předběžně schváleno a dnes jsem s operátorkou rozděloval kreditní limit. Tak nevím, co si o tom mám myslet... ale pokud nakonec dorazí, tak díky za ni ;-)
Gandalf007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod refedr 24. 3. 2014 12:40

Už někomu prošlo zrušení staré KK CitiLIfe (nebo její převedení na KK Citi Classic) při současném převedení SIPA a vyššího úverového rámce z CitiLIfe na KK MALL a poté nové zažádání o KK CitiLife na OnaDnes? 8-D

Docela váhám, zda to risknout, :hm protože když mi pak novou KK CitiLife z OnaDnes nedají, tak nebude možné čerpat maximální měsíční premii 2x 1000,- Kč, což teď teoreticky můžu. Ale ty 3000,-Kč na OnaDnes, to je pokušení! :-[
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 3. 2014 12:42

kdyz to nevyjde, tak pote zazadej prevedni classic opet na Life...

Jinak ja jeste nezadal prevedeni stare Life na classic, cekam kdy se mi zauctuji platby na karte abych dosahl 1000 premii a pote je mohl vyuzit(protoze, kdybych zazadal o prevod na classic jiz nyni, tak tech cca 800 premii, co tam mam, propada...)

@SIPO
kdyz zazadas o prevod SIPO na jinou KK nyni(tzn. pred strzenim SIPO kolem 10.4.), SIPO se na Mall KK neprovede, na to bacha, musi se zazadat do 15. v mesici, aby se strhlo v dalsim nasledujicim :!:
Kdyz tak zazadej o zmenu az po strzeni SIPO, pote preved hned premie(jinak o ne prijdes) a zazadej o zmenu KK
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 24. 3. 2014 12:59

tak to díky za info, mám tam 998 nevyčerpaných a zažádal jsem o převo na classic .. tak to ještě nakoupit za dvacku na starou lifku :D, 500 jsem převedl teď
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 3. 2014 13:00

jj, ja taky pres vikend nahanel platby za cca 4000, nech nenecham prepadnout zbyle premie :-D

SIPO nechas pristi mesici propadnout?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 24. 3. 2014 13:15

Já o ten převod žádal už minulé úterý, od té doby nevidím výpis transakcí v IB, ale na kartě svítí pořád vysoký limit, který by měl (otázka kdy) přejít na MALL. Zároveň s převodem life->classic jsem převáděl SIPO na MALL a řekla mi od května bude na mall. Čili kde bude dubnový, to netuším.
A pak ještě musím vyřešit dodatkovou life. Tam prý o převod musí požádat držitel karty. Přijde mi to hodně zvláštní, ale uvidíme no.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod refedr 24. 3. 2014 13:17

slavo963 píše:kdyz to nevyjde, tak pote zazadej prevedni classic opet na Life...
....kdyz zazadas o prevod SIPO na jinou KK nyni(tzn. pred strzenim SIPO kolem 10.4.), SIPO se na Mall KK neprovede, na to bacha, musi se zazadat do 15. v mesici, aby se strhlo v dalsim nasledujicim ...

Díky moc za radu :tleskani , tak já si o převedení SIPA z CitiLIfe na MALL zažádám mezi 10.4. a 14.4.2014 a pak hned vyčerpu premie, změním CitiLife na Classic a vlítnu na OnaDnes, kde je akce "do 24:00 hod SEČ dne 30.4.2014 včetně". :mrgreen:
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 3. 2014 13:20

@refedr, presne tak, jenom dodam, ze abys nestracel zbytecne cas, pozadej o zmenu Life na classic v predstihu, trva to cca 5-7 dnu a do 14.4. ti muze classic lezet v supliku

@wit.cz
Ja se informoval, ze kdyz zazadas o prevod SIPO nyni, prvni platba odejde az v kvetnu a za duben se neprovede nikde, proto classic kartu aktivuji az po odepsani SIPO 10.4., dovtedy bude aktivni Life.

Dodatkova karta se prevede automaticky s hlavni, tam ti poskytli spatnou informaci, majitel dodatkove karty nemuze krome zrusi karty nic, nema zadne prava...
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka