Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tulum 25. 3. 2014 13:31

Tak už jsem od kurýra obdržel, jak Mall kartu, tak i Ona Dnes kartu.
Mám následující dotazy:

- na obouch smlouvách ke kartám je psanej roční poplatek za vedení 600 Kč.
Je to tak správně a ten měsíční poplatek nakonec (první rok) strhávat nebudou?

- karta Mall má na sobě logo Mall, ale karta Ona Dnes je bez loga, pouze popsaná jako Citi Life. Je to tak správně nebo má někdo tuto kartu s logem Ona Dnes?

- je nutné po aktivaci karty něco dalšího udělat, aby přišel ten poukaz z Mall a ta premie 3000 Kč z karty Ona Dnes?

- začínal jsem s kartou O2 a tam mi odklepli úvěrový limit 60tis. Tu jsem zrušil a nyní mám jen tu Mall a Ona Dnes kartu, obě bych rád proaktivně již využíval na prémie, ale na každou kartu mi dali nyní jen 20tis. Samozřejmě jsem si myslel na to, že bych na každou kartu mohl občas utáhnout i tu maximální premii 1000 Kč/karta. Má cenu volat na linku a zkusit požádat o navýšení?
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fremantle 25. 3. 2014 13:41

1. Ano, je to správně. Lépe řečeno, poplatek se strhává v prvním roce pořád, ale v případě uskutečnění alespoň jedné transakce je v prvním roce vrácen (ten samý den, co je účtován).
2. Ano, je to správně, KK z OnaDnes není cobrandovaná, ale klasická Citi Life.
3. Ne.
4. Budou chtít doložit příjmy - nebo si rámce nějak upravíš, třeba na jedné necháš minimálních 12.000 Kč a na další zbytek. V průběhu měsíce si můžeš KK i průběžně splácet po vyčerpání úvěrového rámce.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod refedr 25. 3. 2014 13:47

tulum píše:- na obouch smlouvách ke kartám je psanej roční poplatek za vedení 600 Kč.
Je to tak správně a ten měsíční poplatek nakonec (první rok) strhávat nebudou?

Jo, zaplať každou aspoň 1x v měsíci a rok budeš mít obě vedené zdarma.
tulum píše:- karta Mall má na sobě logo Mall, ale karta Ona Dnes je bez loga, pouze popsaná jako Citi Life. Je to tak správně nebo má někdo tuto kartu s logem Ona Dnes?

Na OnaDNes se žádá o CitiLIfe, tak je vše OK.
tulum píše:- je nutné po aktivaci karty něco dalšího udělat, aby přišel ten poukaz z Mall a ta premie 3000 Kč z karty Ona Dnes?

Za 3 pracovní dny od aktivace ti příjde na email voucher s kódem, který uvedeš na konci při nákupu v e-shopu MALL.CZ. Celkový nákup musí být za 2000,- Kč anebo víc.
tulum píše:- .... Má cenu volat na linku a zkusit požádat o navýšení?

Nemá, musíš podat písemnou žádost a přiložit 3 poslední výplatní pásky nebo potvrzení o příjmu od zaměstnavatele.
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 3. 2014 14:04

wit.cz píše:Problém je, že když vytočím citi phone, tak mě to hned chce přepojit na operátora. Když zavolám z cizího čísla, tak po zadání čísla karty následuje rovněž okamžitá snaha o přepojení na pracovníka call centra.

Pozadej operatora o prepnuti do systemu, lze to.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Surik4t4 25. 3. 2014 14:12

V pátek mi kurýr dovezl KK MALL a hned jsem jí chtěl aktivovat přes linku Citibank, ale operátor mi sdělil, že musím počkat na nějakou aktivační SMS. Je úterý a stále nic. Za jak dlouho vám šla zaktivovat KK MALL?
Surik4t4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 3. 2014 14:22

jak prisla sms, cca 3 pracovni dny
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Surik4t4 25. 3. 2014 15:22

Díky za odpověď a nikde v podmínkách ani v ceníku jsem nenašel nic o tom odpuštění měsíčního poplatku při placení kartou. Mají to někde písemně?
Surik4t4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 25. 3. 2014 15:33

Přečti si program výhod pro Citi kreditní karty.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 25. 3. 2014 15:42

slavo963 píše:Pozadej operatora o prepnuti do systemu, lze to.

přepojil mě zpátky, zadal jsem číslo karty a opět mě to začalo přepojovat na operátora .. :oboze :oboze :oboze
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 3. 2014 16:12

nech zada cislo karty operator a pote nech te prepoji
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 25. 3. 2014 18:20

Inu mi operátorka sdělila, že life již není aktivní (vč. life prémií), takže jsme aktivovali classic
o sipo jsem žádal 17.3., takže dubnový nebude na žádné kartě
a poplatek za vedení (kterými naúčtovali na mall i přes provedenou platbu) by měl být na dalším výpise stornován

se nám ty převody prodražují :D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lessani 25. 3. 2014 18:56

Dnes mi přišla SMS se slevou 4000 Kč. O2 KK jsem aktivoval v pátek večer. Máte, prosím, někdo tip, co pořídit za účelem nejvýhodnějšího prodeje? Zatím asi ten Samsung GALAXY Trend Plus, ale klidně připlatím i nad 4000,-
Lessani
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zedna1 25. 3. 2014 23:11

Surik4t4 píše:V pátek mi kurýr dovezl KK MALL a hned jsem jí chtěl aktivovat přes linku Citibank, ale operátor mi sdělil, že musím počkat na nějakou aktivační SMS. Je úterý a stále nic. Za jak dlouho vám šla zaktivovat KK MALL?

Mne ta SMS nedosla ani po tydnu, tak jsem aktivaci provedl zhruba po tydnu od doruceni kuryrem a proslo to OK i bez te SMSky. Za 2 pracovni dny po aktivaci te MALL kreditky mi emailem prisel ten darkovy kupon na 2000Kc (s platnosti 3 mesice).

Znamemu ta SMS, ze uz muze aktivovat dosla za 6 dni od predani kuryrem, takze asi nejak nestihaji a maji v tom trochu bordel.

Ale jak zde kdosi psal, tak pokud SMSka neprijde za par (3?) dnu, tak zkusit tu aktivaci i bez te SMSky, ja jsem na nic nespechal, tak jsem pockal ten tyden.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 26. 3. 2014 05:59

Za tři dny po kurýrovi mi aktivace prošla i bez SMS. Kurýr byl u mě ve středu a v pátek jsem kartu aktivoval.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 26. 3. 2014 06:32

Ja jsem Mall KK aktivoval po 3 dnech dopoledne, jeste predtim, jak prisla SMS, ktera dorazila navecer, ale to jiz byla karta aktivni :-)
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka