Kreditní karta Citibank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod x-hunter 10. 6. 2014 12:30

Funguje Vám 3D Secure při platbě na netu? Já plati minulý i tento týden standartní platby přes brány, kde to vždycky vyžadovalo ověření a teď obě platby proběhly bez doručení a nutnosti zadání kódu...
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod powery 10. 6. 2014 13:24

Ano, včera a předevčírem platba na netu s nutností potvrzení pomocí SMS.
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gekkon 10. 6. 2014 13:40

censored ;-)
Naposledy upravil gekkon dne 10. 6. 2014 15:06, celkově upraveno 1
gekkon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod x-hunter 10. 6. 2014 13:45

powery píše:Ano, včera a předevčírem platba na netu s nutností potvrzení pomocí SMS.

Tak chyba byla jinde... Nechal jsem si vydat náhradní kartu, na staré se mi odlepovala folie. Aktivace proběhla v pohodě, normálně s ní platím, ale až na Citi lince jsem se dozvěděl, že tam 3D Secure není aktivováno automaticky. Tak jsem to samozřejmě nechal aktivovat, ale je mi to divné, měl jsem za to, že to je standart.
x-hunter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod esquire 10. 6. 2014 14:55

gekkon píše:..zajímalo by mě, jak to dopadlo s tím převodem na účet zpět z Alzy. Opravdu to vrací zpět na kartu?

Bohuzel ano. A Citi rovnou stahne i premie...
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod malejarda 10. 6. 2014 18:49

avathar píše:
iguka píše:hm, tak to bude asi všude

To není citinou, to je obecný problém s MasterCard. Visa takový problémy nedělá. A obávám se, že sázkové firmy mají provizi za platbu ošetřenou.

Driv mi to fungovalo u INGkarty a http://www.sportingbet.cz , bonus mi byl vzdy pricten, ale vlozene penize se museji samozrejme vsadit a vyhrat, nez je mozno je vybrat na bankovni ucet. Nabil jsem treba 40000 Kc, dostal z toho bonus 400 Kc. Maximalni vyse sazky byla kolem 25000 Kc. Sazel jsem pouze live sazky fotbal nebo hokej pred koncem zapasu, kde uz byla mala pravdepodobnost, ze se stav obrati.
Naposledy upravil malejarda dne 10. 6. 2014 18:53, celkově upraveno 1
malejarda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Slawall 10. 6. 2014 18:51

Heh, tak nekde 2 mesice z5 mi zamitli zadost na CitiMall kreditku. Minuly teden mi volala pani ze Citi, ze se k ni dostala ma zamitnuta zadost a jelikoz pracuju tam kde pracuju, tak mi rekla, ze si mam zazadat znova, ze mi to urcite ted schvali. Tak jsem vcera zazadal a dneska mi uz prisel mail, ze je to schvaleno. Jak to postupje ted? Zavola mi kuryr, doruci mi smlouvu, tu podepisu a pak budu mit schuzku s bankerem a tam se dohodnem na limitu?

Jsem kreditkovy zacatecnik...
Slawall
Návštěvník

Odeslat příspěvekod karlos-2009 10. 6. 2014 19:25

esquire píše:
gekkon píše:..zajímalo by mě, jak to dopadlo s tím převodem na účet zpět z Alzy. Opravdu to vrací zpět na kartu?

Bohuzel ano. A Citi rovnou stahne i premie...

Bývalý kolega takto většinou v sobotu oběhl dva tři baumarkty, koupil nějakou tu vrtačku, prostě zboží za 15-20 taců, v neděli to vrátil, dali mu to cash. A bylo vymalováno. Říkal, že ikeu nebrat, tam to vrací zase na kartu.
karlos-2009
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iguka 10. 6. 2014 19:30

tak na to bych se mohl vys..t :-D
iguka
Nadšenec

Odeslat příspěvekod malejarda 10. 6. 2014 19:35

To projede stejne bonus za benzin.
malejarda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pivinecek 10. 6. 2014 21:09

jj, nekde chodit je na prd, ale napad je to dobrej jak s tim vydrbat :)) to chce něco na par kliku přes PC :)) mě nic jiného nez sázkovky zatím nenapadlo
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Thom 10. 6. 2014 21:37

Se sázkovkama mimo ČR by s tebou stejně vyběhlo MFČR. Sázet u nelicenc. subjektů je trestné a už padla i řádně demonstrativní pokuta..
Thom
Diskutér

Odeslat příspěvekod refedr 10. 6. 2014 21:40

Globus a Baumarkt vrací taky na karetní účet, reklamoval jsem tam zboží a vrátili mi to na karetní účet. Teď už jedině bonusy na OnaDnes anebo KK GE Money Plus s větší % vratkou. Stejně tahle hra do roka skončí, až EU omezí mezibankovní poplatky.
refedr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 10. 6. 2014 21:47

Baumax taky...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod mojmax 11. 6. 2014 07:24

I Makro vrací peníze zpět na kartu.
mojmax
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka