Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
iguka píše:nic se nestane, za překročení limitu by jsi platil až v datu výpisu, tzn. v den při výpisu nesmíš mít překročen úvěrový rámec. Ale nemám zkušenosti, nikdy se mi to nestalo.
dlouhy.dejw píše:Jak jsem tu před nějakou dobou plašil, že CITI zavedla 3D secure, tak je to kombinace únavy (u mne) a bordelu (v bance). CITI samozřejmě 3D secure umí a na kartách jsem ho měl zatím vždy zapnuté hned od začátku. Nicméně na posledně vydané kartě mi nenastavili 3D secure s tím, že pak máte možnost provést max. 5 plateb bez tohoto zabezpečení a neustále vás to otravuje, že si máte tuto službu si nechat zaktivovat na CITI lince. Je to divné, nedávat automaticky 3D Secure, když ho umíte, je nezodpovědné vůči klientům. Když jsem pátral po logice - zatím jsem měl na kartě 3D Secure vždy automaticky od začátku, tak mi bylo řečeno, že jsou to interní procesy CITI. Jak pěkně se dá říci: "máme tady bordel a s klienty se o tom nebudeme bavit"
dlouhy.dejw píše:Máte někdo zkušenost s CITI@work? Schválení poslední žádosti o LIFE mi podmiňují přistoupením na tento program. Vedení LIFE zdarma je sice lákavé, ale zase CITI není moc důvěryhodná banka, abych jí svěřil své finance a navíc se dá tušit, že v budoucnu se benefity na LIFE budou spíše omezovat. Zajímají mne praktické zkušenosti s programem i s jinými produkty od CITI, podmínky jsem četl a snad nic nepřehlédnul.
iguka píše:Tak jsem zkusil ještě akci na Mall a Life, přes email jsem měl žádost předběžně schválenou hned, ale teď už 8 den čekám na zavolání kurýra. Už jsem to 3x urgoval (2x emailem a 1x telefonicky), ale stále se nikdo neozval. To si ze mě snad dělají asi blázny. Je na tom teď někdo podobně? Toto se mi nikdy nestalo, vždy do 2 dnů se kurýr ozval.
ka-spel píše:Mě se to stává dost často. I o -20 tis. Jak jinak udělat 500 Kč odměny s kreditním limitem 24000. Pokud se splatí v termínu dle výpisu, tak žádný problém.
ka-spel píše:Mě se to stává dost často. I o -20 tis. Jak jinak udělat 500 Kč odměny s kreditním limitem 24000. Pokud se splatí v termínu dle výpisu, tak žádný problém.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků